» »

Gonilniki!!

Gonilniki!!

defort ::

Imam en majhen problem....(imam XP). V nadzorni plošči mi kaže da imam multimedia audio controller in PCI simple communications controller. Zdaj pa mi kaže da ne najde gonilnikov js pa sploh ne vem kire morem poiskati. Na internet pa tudi ne morem iti ker mi modema ne prepozna. Mislim zazna ga sam pol ko dam qiery modem al ka je piše da ga ni mogoče zaznati. Zdaj me pa zanima kire gonilnike rabim en če so ti gonilniki povezani s tem da mi modem ne dela?

Paramedic ::

Zazna vsako napravo, ki je plug&play, ampak ti to nič ne koristi, če nimaš gonilnikov zanj. Gonilnike lahko najdeš, tako da izmed papirjev najdeš kter modem maš in potem to najdeš na netu (google+oznaka modema) pri kakem kolegu. Lahko pa da maš na kaki disketi za win2k gonilnike? Čudi me pa, da XP nima gonilnikov zanj. Lahko probaš dat Standard modem.
End transmission.

Aspirinix ::

Al pa odpreš kišto pa pogledaš na modem. PIše celi kup številk in izdelovalec.
No, piši na list. Potem pa do kolega/kolegice in na net iskat.

govno ::

gonilnikov za zelo razširjen motorola modem nimajo nobeni winsi ...
;(

m.i.h.a. ::

Kar se tiče gonilnikov za motorolin modem, so bili izdani novi gonilniki kateri podpirajo winXP in so podpisani s strani microsofta upam, pa da imamo v mislih isti model modema. Točnega linka se ne spomnem, jih pa imam inštalirane in delujejo v redu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navodila za prenosnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
171110 (860) sokel
»

Kje dobiti VSE gonilnike za 56k modeme?

Oddelek: Strojna oprema
121165 (936) Ch4N93
»