» »

tihi ventilator za CPE (pII)

tihi ventilator za CPE (pII)

matic ::

Ne zanimam me ravno kaj ampak bolj kje in katerega kupit! Ventilator za cpe PII 350 pa nevem kako se ze imenuje ta slot! Mislm da je ta slot1!?! :\ Nacin vtikanja kot pri karticah (agp, pci,..) Ventilator more bit cim tisji.. ma najraj da ga sploh ne slism!! On bzzz jest grrrr.. NE! >:D Seveda pa more hladit in to dobr in pa ne da se bo sfukal 1,2,3.. Cena pa tut seveda.. solidna! ?:)

Kje dobim/kupim??

ChiefThunder ::

Pomoje je dobra izbira Golden orb- slot1.

Kje dobim in kok je cena? :D 8-O

frudi ::

če hočeš tih ventilator, potem vsekakor NE kupit golden orba...
najboljše, da najdeš en običn kuler, sam glej na to, da ma čimvečja hladilna rebra, pol pa pripopaš gor kaka dva 60mm ventilatorja.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

ma mam zdej obicen coller pa se ropota.. pa mel sem ze full ventilatorckov pa vsi do zdej so ropotal, sem pa dubu napajlnik k je tih k mis, tko da sploh ne ves ce dela! Zde rabm sam se tak cpu coler!

SkIDiver ::

Ej.
Ce jest potrpim, da mi stvar hladi, pa ropota k kak Concord, boš tut ti potrpu pr mal glasnejšem ventilatorju. Naj ti povem da moja škatla ropota za cca. 8 Orbov.

"Vse za hladnejši sistem"

Maja!! Ma zastopis da ne morem spat ce mi to tle dela bzzzz!!! Rad bi spal!!! :D:D Ma kaj se smejem to je zalostno! ;((;((!! Kje naj kupim tih ventilator!!! ????

crusader ::

Če ti je tih sistem res tako važen si omisli vodno hlajenje.Pol pa 101% nauš nič ču.:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Super tih hladilnik za procesor (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
506336 (5191) TOP
»

P3 700/100 HLAJENJE-HELP!

Oddelek: Navijanje
81389 (1277) element
»

Pomankljivosti Blue Orb - a

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271639 (1281) Evil|One
»

tihi cpu coller

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
5783 (656) ChiefThunder
»

Kateri ventilatorji so najbloljši? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
574855 (4242) Lucio

Več podobnih tem