Forum » Hlajenje in modifikacije » 180mm ventilator
180mm ventilator
s5cougar ::
Končno sem dobil radiator za vodno! Baker/medenina, od neke astre, meri 18*18,5cm, gor pa piše HARRISON. Nanj bi rad pritrdil 180mm ventilator, ker bi si na ta način zagotovil dokaj velik air flow ob zmerni tišini. Zato vas prosim, da mi zaupate, kje bi takšen ventilator lahko kupil in kolikšna bi bila cena.
Hvala
Hvala
Errare humanum est.
tiborrr ::
Taksen ventilator za PC pomoje ne obstaja, vsaj na 12 ali 24V ne, le na 220V.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Saj ni nihče omenjal, da mora bit za PC. Še najraje bi imel takšnega z zunanjim napajanjem, torej 220V ne odpade.
Errare humanum est.
pingo76 ::
Probaj malo pogledat po servisih kjer se ukvarjajo s klimami. Garant imajo kaj zate... za kako pivo ali dve...
ali3n ::
V Conradu (BTC Lj) sem pred časom videl eno "ogromno žival" - 16 al pa 18cm je moglo bit.. cena okol 4500 sit....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
pingo76:
Bom pogledal/vprašal...
Kak so pa kaj glasne takšne 18cm zadeve, če bi že ravno dobil kakšno od klime?
Bom pogledal/vprašal...
Kak so pa kaj glasne takšne 18cm zadeve, če bi že ravno dobil kakšno od klime?
Errare humanum est.
Bevcan ::
Poglej tudi tiste ventilatorje za kuhinjske nape. Imajo jih v bauhausu, baumaksu, obiju...
fAtso ::
elektro nabava klele pr nas v črnučah ma ventilatorje vseh velikosti!230V tudi pejt pogledat, jest tocno ne vem kaj so zaeni pa kolk kostajo
Bevcan ::
Sicer je pa men ful čudn zakaj so največji računalniški ventilatorji veliki sam 12 cm. Ohišja so široka minimum 15cm tko da bi šu komot notr vent 14cm.
nikonezna ::
@Bevcan jaz mislim ker imajo neke standarde ki se jih morajo držati...ki pol bi se mogli na vsi proizvajalci ohišji držati...verjetno ni kar tako za narediti...bi blo pa res dobro
brez podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzor ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1846 (1402) | taddeo |
» | Vodno hlajenje računalnika v kletiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2499 (1758) | Vanadium |
» | Vantilator za grafično karticoOddelek: Kaj kupiti | 566 (469) | SplitCookie |
» | homemade klima za avtoOddelek: Loža | 5170 (4364) | Azrael |
» | Vodno hlajenje od začetka do koncaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1457 (1216) | Opkow |