Forum » Igre » Kings of chaos
Kings of chaos
Jeebs ::
Če je komu všeč DOM (Dawn Of Myth) je tle še ena podobna igra. LINK!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
- spremenil: Matek ()
Binji ::
tole
Sej mene ne moti sam da ne bos prevc okoli posiljal
Sej mene ne moti sam da ne bos prevc okoli posiljal
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Posting your link on message boards where it is allowed and is on-topic.
Tole piše med ALLOWED, kar pomeni dovoljeno. Mislm, da nikjer v S-T pravilih ne piše nič o tem, da bi bilo to prepovedano, off-topic pa tud ni, ker je to računalniška stran.
Tole piše med ALLOWED, kar pomeni dovoljeno. Mislm, da nikjer v S-T pravilih ne piše nič o tem, da bi bilo to prepovedano, off-topic pa tud ni, ker je to računalniška stran.
Aja? Hmm sm pol narobe prebral. No ja..v tem primeru pa KLIK
Zgodovina sprememb…
Hojne ::
Zgleda, da nas ni tko mal.. Click me...
Kolk cajta pa jo že igrate???
Kolk cajta pa jo že igrate???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hojne ()
Hojne ::
Ja mam production 5 na 24ur in še s kliki jih kar nekaj pade. Sam une modele k so pa top10 pa pomoje ni možno prehitet, razen če se en orenk team skup rukne in jih proba nadvladat.
Mah oni majo itak po moje najeto eno vojsko ljudi ku to klika
Drgac pa od Age 1 - sm meu tkrt celu okuli 1200 vojakov
Drgac pa od Age 1 - sm meu tkrt celu okuli 1200 vojakov
Piranha ::
Gospodje, igra se razvnema, na bojišču je vroče, potrebna je vosjka, zato prosim pristopite in se rekrutirajte v mojo vojsko!
U napad!
Klikni in postani Postani oficir moje vojske
BTW... Lepe praznike želim.
U napad!
Klikni in postani Postani oficir moje vojske
BTW... Lepe praznike želim.
Zgodovina sprememb…
Jst sm pol nehu igrat, zdej sm pa spet back. Če koga zanima... KLIKN' ZI HIR!
Zgodovina sprememb…
Matek ::
The following are prohibited:
Posting your link in chat rooms, newsgroups, message boards, or forums unless it is explicitly allowed by the owner/operator of the chat room, newsgroup, message board, forum, etc..
Jeebs, pravila si prekršil, zato sem odstranil link. Če vidim še enega v temi, bom zaklenil, sicer pa vam želim veselo debatiranje o igri.
Posting your link in chat rooms, newsgroups, message boards, or forums unless it is explicitly allowed by the owner/operator of the chat room, newsgroup, message board, forum, etc..
Jeebs, pravila si prekršil, zato sem odstranil link. Če vidim še enega v temi, bom zaklenil, sicer pa vam želim veselo debatiranje o igri.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
MadManMato: Katero pravilo naj bi že kršil??? Še 1x si prosim preberi tisto pravilo. Piše ''unless it is explicitly allowed...''. Slo-tech pa je med drugim (predvsem) tudi računalniška stran in torej ni prepovedano oziroma NI off-topic?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jeebs ()
strictom ::
jao modi/admi to more dovolit. v tem primru primoz al pa ker od moderatorjev. ker ti je pa MMMato zabičal da ne smeš pa nehi limat linke do tvoje lame and weak armade :P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Kaj a za MMM pa ne veljajo pravila al kaj po tvoji logiki?
a jih on krši? po moji logiki ne
Matek ::
The following are prohibited:
kar DOBESEDNO pomeni, da je prepovedano postat link v chat sobah, novičarskih skupinah in forumih, razen če je EKSPLICITNO navedeno, da lastnik/operator to dovili. Kar pomeni, da na Slo-Techu to NI dovoljeno, razen če najdeš v pravilih kak člen o tem, da je postanje linkov iz browser iger dovoljeno.
kar DOBESEDNO pomeni, da je prepovedano postat link v chat sobah, novičarskih skupinah in forumih, razen če je EKSPLICITNO navedeno, da lastnik/operator to dovili. Kar pomeni, da na Slo-Techu to NI dovoljeno, razen če najdeš v pravilih kak člen o tem, da je postanje linkov iz browser iger dovoljeno.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
kar sem jaz povedal le da je malo dalše :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trolanje?!?Oddelek: Loža | 3823 (3437) | imagodei |
» | Pro Evolution Soccer 2009 !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5837 (3174) | fx3zRejSz0cS |
» | Utorrent 1.8.1 disk overloaded 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2980 (2726) | Sami |
» | Spletna stran o varnosti na internetuOddelek: Novice / Zasebnost | 3553 (2803) | poweroff |
» | Program za web server?Oddelek: Omrežja in internet | 2311 (2170) | Hojne |