Forum » Strojna oprema » pokvarjen USB ključek
pokvarjen USB ključek
anika87 ::
Živjo,
imam USB ključek, na katerem imam nekaj podatkov, ki jih res ne bi rada izgubila, vendar sem bila prepozna z backupom in izgleda, da se je ključek pokvaril... Zaštekam ga v računalnik in samo pomežikne in izgine ikonca. Ali pa ostane na katerem računalniku in je sive barve, da ne morem kliknit (probala sem vsaj na 5 različnih računalnikov). Ali mi ostaja še kaj upanja? Kaj naj še probam?
Hvala :)
imam USB ključek, na katerem imam nekaj podatkov, ki jih res ne bi rada izgubila, vendar sem bila prepozna z backupom in izgleda, da se je ključek pokvaril... Zaštekam ga v računalnik in samo pomežikne in izgine ikonca. Ali pa ostane na katerem računalniku in je sive barve, da ne morem kliknit (probala sem vsaj na 5 različnih računalnikov). Ali mi ostaja še kaj upanja? Kaj naj še probam?
Hvala :)
FireSnake ::
Bliskovni pomnilnik je znan po tem, da ko se poslovi so čestitke pri kraju.
Obstaja možnost, da so samo kontakti, poskusi jih očistiti z alkoholom.
Obstaja možnost, da so samo kontakti, poskusi jih očistiti z alkoholom.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
anika87 ::
Hvala za hiter odgovor, bom probala jutri. A to kar s palčko namočeno v alkohol grem v režo noter? Al kako naj to nardim, da ne bom še slabše nardila, čeprav najbrž slabše ne more biti... :S
Fsegula62 ::
Dosti taki primerov USB-jev in HDD-jev sem rešil tako da sem samo priklopil v PC z Linuxi, kar je na Winsih mlelo in mlelo, je tukaj odprlo v sekundi.
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
FireSnake ::
Če ne boš premočna lahko storiš na kakršen koli način, nimaš kaj poškodovati.
Kot so omenili zgoraj, bi bilo smiselno preizkusiti tudi na kakem drugem operacijskem sistemu. K sreči ga ni treba inštalirati, ampak se lahko požene iz DVDja.
Ne vem, koliko si vešča tega. Imaš koga, ko lahko to postori namesto tebe?
Kot so omenili zgoraj, bi bilo smiselno preizkusiti tudi na kakem drugem operacijskem sistemu. K sreči ga ni treba inštalirati, ampak se lahko požene iz DVDja.
Ne vem, koliko si vešča tega. Imaš koga, ko lahko to postori namesto tebe?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev sistema na disk in premik diska v drug računalnik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1485) | next3steps |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4477 (3208) | xrotek |
» | Ventilatorji se ne ugasnejoOddelek: Pomoč in nasveti | 10654 (10139) | JaaN89 |
» | Samsung TV DLNA - dts zvok (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17031 (14687) | Dekinio |
» | Kako že obstoječo particijo razdeliti na 2 brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 6859 (6528) | Icematxyz |