Forum » Elektrotehnika in elektronika » TV Medion MD20081
TV Medion MD20081
miro779 ::
Pozdravljeni
Ne vem , če sem pravilno naslovil moj problem v zvezi z popravilom svojega lcd-TV ... ?
Imam starejši TV-lcd (l.2008) model : Medion MD20081 in št.napajalne plošče : 17PW26-4-452673, na kateri je tudi problem, da se TV ne zažene, gori samo modra lučka, da je TV vklopljen..., na komande daljinca, pa ni odziva, ni ne slike, ne tona ! ???, verjetno kaki kond., ali dioda...?, hvala za vaše komentarje ... lp Miro
Ne vem , če sem pravilno naslovil moj problem v zvezi z popravilom svojega lcd-TV ... ?
Imam starejši TV-lcd (l.2008) model : Medion MD20081 in št.napajalne plošče : 17PW26-4-452673, na kateri je tudi problem, da se TV ne zažene, gori samo modra lučka, da je TV vklopljen..., na komande daljinca, pa ni odziva, ni ne slike, ne tona ! ???, verjetno kaki kond., ali dioda...?, hvala za vaše komentarje ... lp Miro
A. Smith ::
Preveriš kaj daje napajalni del od sebe - 5, 12, 24V. Če teh nivojev ni (ponavadi je označeno, kje bi morali biti), greš gledat napajalni del. Če so, potem je verjetno inverter za backlight tisto, kar te daje.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1238) | Blinder |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8349 (6647) | ZigaZiga |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3729 (3316) | SkyEye90 |
» | MonitorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 981 (792) | VolkD |
» | (LCD) inverter za neonkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2788 (2569) | Azrael |