Forum » Kaj kupiti » Vaše mnenja o tiskalniku HP 5550
Vaše mnenja o tiskalniku HP 5550
Mr.G. ::
Zanimam se za nakup Hp 5550 tiskalnika.
Zanima pa me ali se da kartuše polniti in to koliko uspešno ter tudi vsa druga mnenja glede tega tiskalnika......slaba in dobra.
V primeru če pa kdo ve kje bi se še dalo dobiti Hp 930C tiskalnik bi pa bil za informacijo izredno hvaležen. Resda je starejša verzija........ampak mi je nekako....sigurnejši..!
----dodal ali3n
Živjo! Malo sem ti popravil naslov (da je bolj jasno kaj želiš izvedeti) in prestavil temo v oddelek "kaj kupiti". Srečno!
Zanima pa me ali se da kartuše polniti in to koliko uspešno ter tudi vsa druga mnenja glede tega tiskalnika......slaba in dobra.
V primeru če pa kdo ve kje bi se še dalo dobiti Hp 930C tiskalnik bi pa bil za informacijo izredno hvaležen. Resda je starejša verzija........ampak mi je nekako....sigurnejši..!
----dodal ali3n
Živjo! Malo sem ti popravil naslov (da je bolj jasno kaj želiš izvedeti) in prestavil temo v oddelek "kaj kupiti". Srečno!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ali3n ()
Xgeneration ::
Dej klikni na levi strani te strani ISKANJE(psevdo) pa potem vpiši HP 5550. Res veliko lahko najdeš na tej strani o tem tiskalniku.
Upam, da sem vseeno pomagal.
Upam, da sem vseeno pomagal.
OZZY ::
Kaj ko bi pogledal nekaj potov nižje, kjer je tema z naslovom Tiskalnik....pa boš notr najdu kar te zanima.
Drugače pa je to zelo dober tiskalnik po mojem mnenju. tudi za tiskanje fotografij.
Drugače pa je to zelo dober tiskalnik po mojem mnenju. tudi za tiskanje fotografij.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3068 (2744) | Alexius Heristalski |
» | Ali ima HP5550 indikator količine črnila na zaslonu?Oddelek: Strojna oprema | 1056 (933) | Xgeneration |
» | Kakšna tinta za Tiskalnik Canon i550Oddelek: Strojna oprema | 1414 (1327) | Boky |
» | HP 5550Oddelek: Kaj kupiti | 877 (817) | Bellzmet |
» | kateri tiskalnik kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1731 (1420) | Klemenn |