Forum » Strojna oprema » 3 ...-rom enote??
3 ...-rom enote??
C_maniak ::
torej zanima me, če se sploh da vgradit tri ...-ROM enote. rad bi meu dvd, rw + cr-rom, ker ga imam še na voljo, pa zakaj bi sameval tam. vgradit seveda ni problem, sprašujem se, če bi se dalo vse na plato zvezat...
dva IDE kanal mam na plati, en disk mam prkloplen nrimary mester, prav tako dvd. rw je secondary slave. saj zdi se mi tak...
Wad@ ::
Zakaj ne..vsak IDE kabel ima primary in slave, če imaš 2 ide kabla so to 4je priključki, da ne govorim o PCI razširitvenih karticah ali morda RAID-u, če ga imaš...
jej, nism tk podkovan. bom malo še pogledal notri po kištici, pa kaka navodila v roko vzel, pa se še jutri javim. problem bo tud, da mi bo placa zmankal (misi-tower: dvd, rw, kontroler, hladilnik diskov, pol pa že zmanka... ). hm, čiftek bigtowerja bi meu...
para! ::
V tvojem primeru, {C_Maniak}, imaš prostor še za eno enoto. Priklopi CD-ROM na primary slave in je.
Lp
Lp
Death before dishonor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvd-rom ne peče, drugače je OKOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (911) | potepuh |
» | pri snemanju cd-ja javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1453) | schwarzvald |
» | Data rateOddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1124) | Hana |
» | Mali problemčkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1607 (1335) | A.L.T. |
» | Priklop pečiceOddelek: Strojna oprema | 2457 (2332) | Loki |