Forum » Loža » Zanimivi podcasti - ideje
Zanimivi podcasti - ideje
eric_cartman ::
Živjo!
V službi mi je prav fino, če lahko poleg dela poslušam kakšen zanimiv podcast. Po možnosti, da ima še glas prijeten za uho, pa se mi zdi, da sem lahko še bolj produktiven kot sicer. :)
Všeč so mi predvsem kakšni live podcasti na YT, kjer random ljudje sodelujejo/sprašujejo.. Pa da trajajo vsaj 30 min. Če je 10 minut se mi zdi brezveze. :)
Torej prosil bi za kakšne ideje zanimivih podcastovcev na temo:
- astronomija/vesolje in vse kar je s tem povezavo
- košarka --> NBA
- znanost in tehnologija
Skratka prosim za kakšne dobre ideje.
Hvala. Lp
V službi mi je prav fino, če lahko poleg dela poslušam kakšen zanimiv podcast. Po možnosti, da ima še glas prijeten za uho, pa se mi zdi, da sem lahko še bolj produktiven kot sicer. :)
Všeč so mi predvsem kakšni live podcasti na YT, kjer random ljudje sodelujejo/sprašujejo.. Pa da trajajo vsaj 30 min. Če je 10 minut se mi zdi brezveze. :)
Torej prosil bi za kakšne ideje zanimivih podcastovcev na temo:
- astronomija/vesolje in vse kar je s tem povezavo
- košarka --> NBA
- znanost in tehnologija
Skratka prosim za kakšne dobre ideje.
Hvala. Lp
TheBlueOne ::
Jaz sledim od tega, kar isces:
-Bright Side
-Kurzgesagt
-PBS Space Time
Splosno z zanimivimi gosti, nek zanimiv preprost komentar, kjer so gosti od znanosti, do politike iz vseh strani
-The Joe Rogan Experience
-Bright Side
-Kurzgesagt
-PBS Space Time
Splosno z zanimivimi gosti, nek zanimiv preprost komentar, kjer so gosti od znanosti, do politike iz vseh strani
-The Joe Rogan Experience
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podcasti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9033 (495) | 3man |
» | vožnja na delovno mestoOddelek: Loža | 4242 (2447) | phys |
» | Open Whisper Systems razkril podatke iz tajne sodne odredbeOddelek: Novice / Zasebnost | 6630 (5078) | jype |
» | Kako oddajo poslušati kot MP3Oddelek: Zvok in slika | 1127 (986) | mlamat |
» | AMD je napovedal nove Radeone in TrueAudio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 30662 (22912) | BaToCarx |