Forum » Loža » Neprekinjena koncentracija 8 ur pri delu
Neprekinjena koncentracija 8 ur pri delu
PreviousUser ::
Koliko časa se lahko neprekinjeno oziroma s krajšimi odmori v trajanju par minut posvečate delu z recimo številkami, ki zahteva veliko zbranost?
Meni recimo po cca. 6 urah dela pade koncentracija do te mere, da se začnejo pojavljati večje napake. Sem že delal tudi po 14 ur, a efektivnost je bila temu primerno nizka...
Meni recimo po cca. 6 urah dela pade koncentracija do te mere, da se začnejo pojavljati večje napake. Sem že delal tudi po 14 ur, a efektivnost je bila temu primerno nizka...
Phantomeye ::
PreviousUser je izjavil:
Koliko časa se lahko neprekinjeno oziroma s krajšimi odmori v trajanju par minut posvečate delu z recimo številkami, ki zahteva veliko zbranost?
Jaz imam zlo slabo koncetracijo. Skoraj nemogoče delam neprekinjeno nekaj, v kar ne moram "not past"
judoka ::
Ce zmores 6h koncentracije v šusu si dalec, dalec nad povprecjem.
Koncentracijo se da podobno kot misice trenirat in je odvisna tudi od zivljenskega stila.
Koncentracijo se da podobno kot misice trenirat in je odvisna tudi od zivljenskega stila.
Vazelin ::
Ko sem bil mlajši sem bil working horse, lahko sem delal 12 ur dejansko skoncentriran, če je bilo le delo dosti zanimivo.
S časom in leti je to upadlo. Sedaj če sem skoncentriran 5 ur dnevno je že ok
ps: strong tema, mitchoo
S časom in leti je to upadlo. Sedaj če sem skoncentriran 5 ur dnevno je že ok
ps: strong tema, mitchoo
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Sheteentz ::
Vsako uro ali dve naredi cca 10 do 15 minutno pavzo, kakšen sprehod po hodnikih, pa bo lažje.
WhiteAngel ::
PreviousUser je izjavil:
2x2h na dan. Ostalo so no-brainer opravila.
gdjv ::
PreviousUser je izjavil:
Saj je ogromno raziskav ma to temo... delavec je lahko 100% efektiven cca. 5,5 ur dnevno. Vsako uro za tem, efektivnost strmo pada.
Vazelin ::
Uni korejci, ki igrajo igrice tekmovalno so lahko full koncetrirani po 10 ur skup
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
LeQuack ::
Če bi bi imel svojo pisarno bi se dalo več ur hkrati, ampak ker je pisarna odprta je zelo malo neprekinjene koncentracije.
Quack !
Bye ::
WhiteAngel je izjavil:
PreviousUser je izjavil:
2x2h na dan. Ostalo so no-brainer opravila.
+1
tikitoki ::
PreviousUser je izjavil:
Menda ne ravno dolgo. Sigurno manj, k 6 ur.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ariel Dorfman in Armand Mattelart: Kako brati Jaka Racmana (1971)Oddelek: Novice / Domače branje | 15589 (13780) | Markoff |
» | Filter za elektromagnetne motnjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1457 (1331) | francek1 |
» | ŠahOddelek: Loža | 1558 (1497) | Super Sonic |
» | ponovno zamrzovanje predhodno že zamrznjenih živilOddelek: Znanost in tehnologija | 6040 (5648) | BigWhale |
» | KoncentracijaOddelek: Loža | 2549 (1911) | PROTOTIP |