Forum » Loža » Aplikacija pohodništvo
Aplikacija pohodništvo
seba-beba ::
Zdravo!
Katero aplikacijo priporočate za pohodništvo? Za GPS sled poti, za beleženje prehojenih poti, časa, višincev. Skratka, predvsem bi rabil aplikacijo, ki bi risala prehojeno pot do vrha in bi me nato po isti poti vodila nazaj na izhodišče.
Hvala
Katero aplikacijo priporočate za pohodništvo? Za GPS sled poti, za beleženje prehojenih poti, časa, višincev. Skratka, predvsem bi rabil aplikacijo, ki bi risala prehojeno pot do vrha in bi me nato po isti poti vodila nazaj na izhodišče.
Hvala
sslavc ::
Locus. Meni najboljša aplikacija za navigacijo. izredna natančnost, veliko različnih zemljevidov, deluje offline, slo meni in še mnogo več. Pro verzija zelo poceni. Ima predloge za hojo, kolesarjenje, avto, izvoz sledi v več formatov. Poleg vsega pa še kompletno pomoč in opis na netu.
energetik ::
Komoot, Strava, GPS Essentials (sploh ta ima ful dobre specialke). Komoot je fin, ker si lahko zemljevid začrtane ture že prej shraniš za offline, dela tudi če ni omrežja.
EDIT: tudi GPS Essentials ima zemljevide za offline, samo predhodno pozumiraš območje, kjer se boš gibal, in ti shrani.
EDIT: tudi GPS Essentials ima zemljevide za offline, samo predhodno pozumiraš območje, kjer se boš gibal, in ti shrani.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
LeXani ::
Tudi sam uporabljam locus map. Imaš tudi karte PZS, namestitev sledi iz hribi.net, snemanje, statistika.. Skratka odlična zadeva.
Čas prve prijave 04.11.2005
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TOPO SLO za ORUXMAPS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13331 (2624) | Matko |
» | GPS kolesarski računalnikOddelek: Šport | 5222 (3075) | GupeM |
» | Navigacija za kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13044 (9220) | schurda |
» | Gears of War 4Oddelek: Igre | 6898 (5543) | oo7 |