Forum » Pomoč in nasveti » PayPal
PayPal
WallSreet ::
Na hitro ena stvar. Glede nato da PayPala še nikoli nisem uporabljam me zanima kako opraviti transakcijo. Zanima me če prav razumem. Če želim prejeti denar je vse kar moram vedeti mail od tistega ki želi od mene nekaj kupiti? Se pravi samo vtipkam njegov mail in znesek in potem on plača?
SlyCrespo ::
Če želiš, da ti nekdo nakaže denar preko paypala na tvoj paypal račun, mu daš svoj email naslov (ki si ga uporabil za registracijo na paypalu). Glede zneska pa se seveda predhodno dogovorita. LP
WallSreet ::
Če želiš, da ti nekdo nakaže denar preko paypala na tvoj paypal račun, mu daš svoj email naslov (ki si ga uporabil za registracijo na paypalu). Glede zneska pa se seveda predhodno dogovorita. LP
Tnx. Dodatno vprašanje. Koliko časa traja potem transakcija iz paypala na tvoj bančni račun. Ali se transakcija odvije v minuti alije potrebno počakati do naslednjega dne? se pravi ali je denar še isti trenutek na tvojem računu ali traja nekaj ur oziroma kakšen dan.
xseki ::
Tnx. Dodatno vprašanje. Koliko časa traja potem transakcija iz paypala na tvoj bančni račun. Ali se transakcija odvije v minuti alije potrebno počakati do naslednjega dne? se pravi ali je denar še isti trenutek na tvojem računu ali traja nekaj ur oziroma kakšen dan.
Odvisno, paypal pove, da lahko traja do 5-dni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 771250 (861) | Machete |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137655 (17619) | igi82m |
» | ebay.de prodajaOddelek: Pomoč in nasveti | 8209 (1999) | pafewu |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21063 (18140) | Kwizlord |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 13985 (12425) | fosil |