Forum » Sedem umetnosti » Glasba iz nove reklame za Nike
Glasba iz nove reklame za Nike
jeti51 ::
Reklama: polna dvorana ljudi, na igrušču igrajo košarko, zraven igra glasba. Ko glasba nenadoma utihne, začnejo vsi panično iskati vsak svoj sedež. Potem se zgodi, da brez sedeža ostaneta le še en košarkaš in pa prodajalec pop-corna (le-ta ima Nike superge). Mrzlično tečeta po vsej dvorani sem in tja, dokler prodajalec z Nike supergami ni uspešnejši in se tik pred nosom košarkaša usede na zadnji prost sedež. Ko je igre konec, spet začne igrati glasba in cela dvorana začne vstajati za naslednjo rundo te igre.
Zanima me, če kdo ve, kako se imenuje komad, ki igra takrat, ko košarkaš in prodajalec mrzlično iščeta še zadnji prost sedež. Je to kakšen znan komad ali pa samo en beat, napisan za potrebe te reklame?
LP
PS: ta reklama je bila tudi včeraj na naši televiziji med prenosom nogometne tekme, tako da ste jo zelo verjetno že videli. :)
Zanima me, če kdo ve, kako se imenuje komad, ki igra takrat, ko košarkaš in prodajalec mrzlično iščeta še zadnji prost sedež. Je to kakšen znan komad ali pa samo en beat, napisan za potrebe te reklame?
LP
PS: ta reklama je bila tudi včeraj na naši televiziji med prenosom nogometne tekme, tako da ste jo zelo verjetno že videli. :)
_Mortal_ ::
Mene tudi to zanima, bi bil zelo hvaležen za odgovor.
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Tic ::
Tole smo se mi igrali v vrtcu ... ko je konc muzke, en ostane brez stola in je izločen. Usakič je en stol manj...
Zal pa nevem kako se temu reče, vendar bi reku da to ni nobenk omad ampak KrEna™ melodija
Zal pa nevem kako se temu reče, vendar bi reku da to ni nobenk omad ampak KrEna™ melodija
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook z Oculus Riftom ima prihodnost VR-ja še vedno v svojih rokahOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 8132 (6825) | Spock83 |
» | Kaj poceti na Rogli?Oddelek: Loža | 2012 (1505) | PacificBlue |
» | Svetovno prvenstvo v košarki - Turčija 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22522 (19203) | jrtjtejtt |
⊘ | Sejem Elektronike v Ljubljani 18-20.03.2008Oddelek: Zvok in slika | 1191 (1007) | podtalje |
» | Ljubitelji kina za blokiranje mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6894 (5508) | CaqKa |