Forum » Pomoč in nasveti » Samsung TV software update
Samsung TV software update
cryptozaver ::
Je tu kak resen serviser za Samsung ?
TV sem kupil v Belgiji, zdaj pa mi v Slo ne ponudi Slovenije v postopku nastavitev. Jezik da, ne pa tudi nastavitve 'what country you are in'. Ponudi le drzave Beneluxa.
Predvidevam, da gre le za ustrezen softwer, ki ga bo treba zamenjat. Ce naredim SW update, te opcije ne updejta.
Hvala
TV sem kupil v Belgiji, zdaj pa mi v Slo ne ponudi Slovenije v postopku nastavitev. Jezik da, ne pa tudi nastavitve 'what country you are in'. Ponudi le drzave Beneluxa.
Predvidevam, da gre le za ustrezen softwer, ki ga bo treba zamenjat. Ce naredim SW update, te opcije ne updejta.
Hvala
beta1 ::
Spremenit mores regijo v initial setup. Kombinacija tipk na daljincu, da prides do skritega menija.
Zakaj pa na slovenijo. Jaz vsem spremenim iz slo na UK, da pridem do pravih aplikacij.
Zakaj pa na slovenijo. Jaz vsem spremenim iz slo na UK, da pridem do pravih aplikacij.
rdecaluc ::
Katere aplikacije pa pridobiš če nastaviš na UK? Naprimer pri Q6FN?
Est modus in rebus. ,typos
beta1 ::
Netflix, amazon, all4, my5, bbciplayer itd...
Poglejte na google kaka je kombinacija, so tuturiali
Poglejte na google kaka je kombinacija, so tuturiali
Gagarin ::
rok_p ::
A obstaja kakšnen alternativni OS za samsung tv?
Imam SAMSUNG UE43RU7402 in me grozno moti to, da med streamanjem filma iz serverja ali pa iz predvajanja iz usb ključka ni mogoče hitro predvajanje. Ko izberem hitro predvajanje gre film recimo do 10 minute, nakar skoči nazaj na začetek...in potem jovo na novo in ista zgodba.
Ima še kdo podoben problem in kako ga je rešil? Hvala.
Imam SAMSUNG UE43RU7402 in me grozno moti to, da med streamanjem filma iz serverja ali pa iz predvajanja iz usb ključka ni mogoče hitro predvajanje. Ko izberem hitro predvajanje gre film recimo do 10 minute, nakar skoči nazaj na začetek...in potem jovo na novo in ista zgodba.
Ima še kdo podoben problem in kako ga je rešil? Hvala.
rok
Han ::
Ne obstaja. Samsung ima Tizen.
A lahko razložiš, kaj zate pomeni hitro predvajanje in zakaj bi gledal film na 2x ali višji hitrosti? Ali želiš zgolj hitro prevrteti video na določeno minuto?
A lahko razložiš, kaj zate pomeni hitro predvajanje in zakaj bi gledal film na 2x ali višji hitrosti? Ali želiš zgolj hitro prevrteti video na določeno minuto?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Ja hitro predvajanje 2x,4x...32x, da pač zvrtim film naprej. Če premaknem kurzor po časovnici naprej, potem tv melje in vrže ven nekaj v smislu, da datoteka ni na voljo.
rok
Meni na 4 leta starem lg-ju preko wifija ali preko usb ključeka dela super, medtem ko mi na novem samsungu preko lana ali ključeka noče...moram film pogledati v celoti..ali pozneje na pcju
rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4k predvajanje filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10950 (8663) | Han |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35551 (14083) | kralnahribu |
» | Samsung smart tv + NetflixOddelek: Zvok in slika | 3578 (3278) | blindb |
» | Samsung TV DLNA - dts zvok (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17129 (14785) | Dekinio |
» | XORO DVB-T Receiver HRT 7500Oddelek: Zvok in slika | 3272 (1912) | Alexius Heristalski |