» »

Postati zgovoren, šaljiv, samozavesten

Postati zgovoren, šaljiv, samozavesten

1 2
3
»

Phantomeye ::

Eni dajejo čisto neumne nasvete. Edini način, da se naučiš nekaj je, da to počneš. Da se spraviš v zate neprijetne situacije. ekstrovert vse to, kar praviš, da ne maraš delat, se moraš prisiliti. Baby steps. Ni druge. Ni bližnjic.

ripmork ::

Aquafriend je izjavil:

Zadeva je zelo kompleksna. Naj ti najprej dam korajzo in povem, da se da marsikaj izboljsat. Ce ne bos spremenil sebe kot celoto in bos zelel ostat enak kot zdaj in samo izboljsat navedene lastnosti bos sicer mogoce malce izboljsal a le do dolocene mere in zelo omejeno. Ce pa bos najprej spremenil vzrok tezav za nesamozavest, nezgovornost bos imel bolj trdne temelje za napredek. Zgovornost, dobro pocutje v lastni kozi je posledicno prinesla, da sem se pocutil kot riba v vodi in zacel stresat humor. Pa ne zato, da bi naredil vtis kot zelis ti. To sem pocel zato, ker sem se enostavno pocutil veselo in sem stresal sale kar tako iz dobrega pocutja. Na faksu sem v druzbi kvecjemu samo uzival. Torej point ni v tem, da se ti mucis in prikazat neko fejk zgovornost , samozavest in humor ampak se mors najprej primerno pocutit in vse to potem pride samo od sebe na naraven nacin.


Podpis.
Sproščenost in spontanost vedno naredita najboljši vtis, pa še prijetno je. Da pa se dobro počutiš čeprav nimaš vseh želja izpolnjenih, perfektne postave, ipd (nikoli se ne konča) je pa precej odvisno od tega, koliko ima človek stvari pri sebi razčiščene. Če prevladujeta perfekcionizem, strah pred mnenjem drugih, težnja po tem, da bi bil všečen vsem ljudem,... je pa to nemogoče dosegati. Sliši se "Cheesy", ampak vse se začne in konča pri tem, koliko sam sebe človek sprejema takšnega, kakršen je. Warts and all. Vsi smo samo ljudje. :)

Phantomeye je izjavil:

Edini način, da se naučiš nekaj je, da to počneš. Da se spraviš v zate neprijetne situacije. ekstrovert vse to, kar praviš, da ne maraš delat, se moraš prisiliti. Baby steps. Ni druge. Ni bližnjic.

Res je. Postopoma, pa baby steps.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

Alien123 ::

To je tudi odvisno kakšen človek si. Če bo vedno se trudil pa sekal bedne, še ga bodo z družbe vrgli. Pomembno je najbolj, da znaš se brzdat v situaciji na katero nisi pripravljen.
Ta situacija hitro pride, ko je kakšna punca zraven. Pri vsakem moškem udari nagon ven, da nekako šarmira deklino, torej smešne izjave, tudi takšne na meji črniga humorja itd.. zdaj pa pač moraš znat nekako iztopat.
Jaz s tem nisem nikdar imel problemov, kolegi imajo isti humor, kar za ene verjetno ne bi pasal. Punca pa tak ve da me nihče ne more pomagat, oz postaja ista kot jaz.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

slabe socjalne veščine in oddaljevanje

Oddelek: Loža
484476 (2985) kuall
»

Kam se dat za "veseli" december? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11713377 (8672) harvey
»

(Ne)komunikativnost

Oddelek: Loža
445103 (3574) Unknown_001

Tih človek po naravi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7413606 (11831) Gandalfar

Več podobnih tem