Forum » Loža » Živa voda
Živa voda
Linko ::
Je kdo to uporabljal? Je res kaj na tem, ali je to le izkoriščanje naivnih ljudi?
- zaklenilo: zee ()
Furbo ::
Zelo koristno za denarnico prodajalca.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Raptor F16 ::
Voda iz pipe je najboljša.
Jaz si v svoji ne želim kaj dosti življenja. Nazadnje ko sem pil vodo ki je bila očitno kar "živa" z mikroorganizmi sem bil en teden na školjko priklenjen.
Jaz si v svoji ne želim kaj dosti življenja. Nazadnje ko sem pil vodo ki je bila očitno kar "živa" z mikroorganizmi sem bil en teden na školjko priklenjen.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
DarwiN ::
V Dolini Hunza menda ljudje živijo tudi do 150 let na račun te hude pogruntavščine. True story. :)
Njen odkritelj pa jo je bojda poimenoval živa voda, ker je zaradi svojih lastnosti podobna sestavi tekočin človeškega telesa in je odlično kompatibilna z biološkimi procesi v telesu. Si lahko mislite kaj takega?
Njen odkritelj pa jo je bojda poimenoval živa voda, ker je zaradi svojih lastnosti podobna sestavi tekočin človeškega telesa in je odlično kompatibilna z biološkimi procesi v telesu. Si lahko mislite kaj takega?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
zee ::
Kreh. Zaklepam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Filtri za vodo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24776 (13253) | denabiker |
» | Starostniki - lajšanje bolečin, motnje spanjaOddelek: Loža | 5999 (4971) | mat xxl |
» | Pri kateri temperaturi zmrzne človek?Oddelek: Znanost in tehnologija | 3029 (2629) | zee |
» | Energijska vrednost vodeOddelek: Znanost in tehnologija | 4202 (3472) | antonija |
» | možgani in temperaturaOddelek: Znanost in tehnologija | 3948 (3038) | Thomas |