Forum » Šport » Open air fitness centri pod streho
Open air fitness centri pod streho
Cruz ::
Ne. Sem nekajkrat šel v največji gužvi v poletju in je vseeno za zdržati. Me niti ne moti vonj po švicu. Osredotoči se na vadbo ne pa na zrak. Jaz sploh "instagram modelov" ne opazim, ko se guzijo, ne pa da bi razmišljal še o zraku. V fitnesu nisi zato, da bi užival in se slinil. Bolj si izven cone udobja, boljše je. Kaj še hočete? Nekoga, da vam bo brisal zašvicano rit in vas božal? Telovadi, damn it. Užitek moraš čutiti komaj, ko končaš.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Janez01 ::
Ne. Sem nekajkrat šel v največji gužvi v poletju in je vseeno za zdržati. Me niti ne moti vonj po švicu. Osredotoči se na vadbo ne pa na zrak. Jaz sploh "instagram modelov" ne opazim, ko se guzijo, ne pa da bi razmišljal še o zraku. V fitnesu nisi zato, da bi užival in se slinil. Bolj si izven cone udobja, boljše je. Kaj še hočete? Nekoga, da vam bo brisal zašvicano rit in vas božal? Telovadi, damn it. Užitek moraš čutiti komaj, ko končaš.
Škoda, zdela se mi je zanimiva ideja.
Cruz ::
No, morda je, ne vem. Je bil malce rant. :) Malo več povej kako si si zamislil.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Vazelin ::
Ali bi se ta ideja prijela?
Ker v fitness centrih je ponavadi zatohel zrak po švicu.
Saj nismo leta 1980 lol
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Filip8 ::
v ZDA je takšnih fitnesov dosti, sploh na obalah, ampak tam so drugačne vremenske razmere. problem je potem temperatura zraka ko je pri nas slabo vreme pa to.
MonoPattern ::
Danes moraš biti res v nekem zanikrnem fitnesu, da smrdi po švicu. Drugače je pa namen teh open-air fitnessov, da so bodybuilderji dobili barvo, preden so poznali solarije in spray-on tan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razvlažilnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17848 (2566) | GupeM |
» | Oprte pisarne so v modi ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11594 (8728) | borisk |
» | Slušalke zaprtega tipaOddelek: Kaj kupiti | 3675 (2869) | icurk |
⊘ | re na temo kadilski zakonOddelek: Loža | 2542 (1621) | WarpedGone |
» | Vedno čista barvaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3592 (2675) | falotXP |