Forum » Pomoč in nasveti » Hudi problemi z novim rač
Hudi problemi z novim rač
Redman ::
Mam sledeči problem:ko hočm na novo inštalirat winse na povsem nov rač mi napiše setup cannot access this disk.Probal sem tut z fdisk pa mi isto napiše.V biosu mi disk spozna,pa tut na začetku.Mam wd40gb.
simonchelo ::
khm, ker je disk now, ga je treba najprej razdelit na particije, to narediš tako, da vstaviš sistemsko disketo, in nato napišeš fdisk
ko določiš particije, je treba vse particije tudi formatirati, potem pa udrih po win xp
ko določiš particije, je treba vse particije tudi formatirati, potem pa udrih po win xp
kuglvinkl ::
Aha, vidim, da je že pred mano pravi odgovor. Če si to že naredil in zadeva ne gre čez, se recimo ustavi na določenem sketorju, je disk zanič (pri novem disku pozabi na LLF). Sem imel take težave kišti od punce z novim diskom Maxtor.
Your focus determines your reallity
Redman ::
Hvala za odgovore sam to sem probal pa ni delal.Tut fdisk mi je javil cannot access to drive,sem zdej nesu nazaj pa zamenjal comp pa dela bp.Vseeno hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2120 (1755) | kerrigh |
» | noče mi formatirati trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 2143 (1915) | kuvanasarma |
» | Prenos FreeBSD na večji disk ali Kako povečam /usr particijoOddelek: Operacijski sistemi | 1024 (932) | morko |
» | Vstavil sem nov(rabljen) HDD, a ne DELA?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (981) | gkovac |
» | Nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (864) | VASkO |