Forum » Informacijska varnost » Itunes nakup?
Itunes nakup?
AnotherMe ::
Pravkar sem na sms dobil obvestilo o odlivu z trr:
Obvestilo o transakciji SPLET/TEL NAKUP 03.08.2019 07:52, kartica ******, znesek 5,99 EUR, ITUNES.COM/BILL, ITUNES.COM IE, Info: +38615834183
na info telefonski (bankart) nisem uspel nikogar dobiti na linijo, bom pa seveda se poiskusal...
ker se ne spomnim, da bi s to kartico kaj kupoval po netu (za taksne stvari imam drugo), me zanima:
za kak nakup menite da gre?
kje lahko tocno izvem za kaksen nakup gre?
je smiselno blokirat kartico?
je na okoli kaksen scam trenutno in je to del tega?
hvala!
Obvestilo o transakciji SPLET/TEL NAKUP 03.08.2019 07:52, kartica ******, znesek 5,99 EUR, ITUNES.COM/BILL, ITUNES.COM IE, Info: +38615834183
na info telefonski (bankart) nisem uspel nikogar dobiti na linijo, bom pa seveda se poiskusal...
ker se ne spomnim, da bi s to kartico kaj kupoval po netu (za taksne stvari imam drugo), me zanima:
za kak nakup menite da gre?
kje lahko tocno izvem za kaksen nakup gre?
je smiselno blokirat kartico?
je na okoli kaksen scam trenutno in je to del tega?
hvala!
AnotherMe ::
hmm, sej to sm pomislil - sem decembra lani se dejansko narocil - ampak z n26 - ne z skb kartico... pa tudi dosti vec kot 3 mesece je ze...
nic, hvala za info - grem raziskat, ce sem mogoce kje drugje zaj***
lp
nic, hvala za info - grem raziskat, ce sem mogoce kje drugje zaj***
lp
Apple ::
Po mailu bi moral dobit račun... Preveri tudi naročnine... Zadnje čase resne aplikacije zaračunavajo naročnino na le-to.
LP, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 šalabajzerjiOddelek: Omrežja in internet | 14044 (1614) | Motion |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 177455 (33663) | neosonic |
» | Telekom - Mobitel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48338 (20880) | cekr |
» | Razmišljam o menjavi operaterja, ste s Telemachom zadovoljni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4394 (3609) | pixelzgaming |
» | Mobitel Moneta - Naročnina za uporabnikeOddelek: Mobilne tehnologije | 18326 (16368) | stb |