Forum » Operacijski sistemi » Izklop Low Disk Space pri WinXP
Izklop Low Disk Space pri WinXP
svit ::
Pozdravljeni... strašansko na živce mi gre programček (Low Disk Space), ki te prijazno obvesti da imaš samo 80 MB prosto na nekem disku in ti ponudi, da pobrišeš neuporabljene datoteke. Ker pač takih datotek nimam in ker sem mnenja, da dobro vem, koliko placa imam na disku, mi gredo takšna "dobranamerna" sporočilca na jetra... Kako bi jaz ugasnil ta prekleti program?
Hvala lepa
Hvala lepa
ToniT ::
Poseg v register:
Registry Settings
User Key: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\
Explorer]
System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\
Explorer]
Value Name: NoLowDiskSpaceChecks
Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value Data: (0 = default, 1 = disable messages)
Registry Settings
User Key: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\
Explorer]
System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\
Explorer]
Value Name: NoLowDiskSpaceChecks
Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value Data: (0 = default, 1 = disable messages)
sash ::
ali pa z programom TweakXP pro (upam da sem prav napisal), ker lahko ugasneš te balončke in še marsikaj drugega, kar te bo začelo sčasoma motit
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 z reklamami tudi v Raziskovalcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40108 (33672) | D3m |
» | Windows XP težave...Oddelek: Operacijski sistemi | 1835 (1701) | edey |
» | Obnovitev sistema ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2038 (1972) | mpucko6 |
» | Ne morem ugasnt računalnika- Ni Shutdown - a , manjka Run, Log off, TM je disablan. SOddelek: Pomoč in nasveti | 1450 (1369) | cortez |
» | Windows Security Warning - mi bo požru živce!Oddelek: Operacijski sistemi | 1980 (1673) | veteran |