Forum » Pomoč in nasveti » Varnost nakupa prenosnika iz ZDA
Varnost nakupa prenosnika iz ZDA
MičoFičo ::
Trenutno mislim kupiti prenosnik iz zda (dellov xps), (tudi glede na davek cenejše kot v eu, približno 1900€) Pa me zanima če ima že kdo kaj izkušenj v zadnjih letin , na kaj paziti, kakšen nasvet itd...
Skrbi me kakšen problem z napajanjem (razlika v voltaži), garancija in podobno.
Vem za drugo tipkovnico kar me sicer ne moti
Skrbi me kakšen problem z napajanjem (razlika v voltaži), garancija in podobno.
Vem za drugo tipkovnico kar me sicer ne moti
bluefish ::
Problemov z napajanjem ni, garancija je verjetno omejena na regijo. Ne pozabi, da DDV plačaš na ceno prenosnika in poštnino. Zraven pa še carina.
Me pa firbec, za kateri model se gre, ker kar malo dvomim, da je skupna cena občutno nižja od prenosnika kupljenega v DE.
Me pa firbec, za kateri model se gre, ker kar malo dvomim, da je skupna cena občutno nižja od prenosnika kupljenega v DE.
MičoFičo ::
https://www.bhphotovideo.com/c/product/...
Mogoče mau overkill, sm je glih pravi pomojm, editing, programeranje, mogoč kdaj igrce...
razn če uzamm full hd , samu je razlika v ceni 100€
1 525€ prenosnik + 50 nekje poštnina *1.25 pride nekje 1900€.... v Sloveniji je FHD verzija 100€ dražja oz 4k iz tm, na nemškem amazonu pa ne najdm uradnega prodajalca, večina jih je refurbrished itd...
Mogoče mau overkill, sm je glih pravi pomojm, editing, programeranje, mogoč kdaj igrce...
razn če uzamm full hd , samu je razlika v ceni 100€
1 525€ prenosnik + 50 nekje poštnina *1.25 pride nekje 1900€.... v Sloveniji je FHD verzija 100€ dražja oz 4k iz tm, na nemškem amazonu pa ne najdm uradnega prodajalca, večina jih je refurbrished itd...
bluefish ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell XPS 15 2015 edtitionOddelek: Kaj kupiti | 4460 (3904) | noob96 |
» | Programerski laptopOddelek: Kaj kupiti | 7257 (5266) | ragezor |
» | Nakup All-in-oneOddelek: Kaj kupiti | 6810 (5495) | Mravlek |
» | Prenosnik Dell XPS 15Oddelek: Pomoč in nasveti | 3068 (2574) | andrej777 |
» | IBM, Dell ali AppleOddelek: Kaj kupiti | 3210 (2629) | izzy12 |