Forum » Na cesti » Tomos motor
Tomos motor
Božja batina ::
Malo gledam tele nove motorje Tomos pa se mi zdi, da so vsi avtomatiki. ali sploh še obstaja Tomos motor novejše verzije za šaltat kot je bil ATX ali štirka ?
- spremenilo: Božja batina ()
hojnikb ::
nope, afaik je bil zadnji tomos z rocnim menjalnik tastari alpino. Vse kar je novejse z alu cilindrom (a35/a55) je vse 2 stopenski avtomatik.
Pa seveda tomos bolj kot ne samo po imenu, vecinoma delov prihaja iz tajvana in indije.
Pa seveda tomos bolj kot ne samo po imenu, vecinoma delov prihaja iz tajvana in indije.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
XLapse ::
nope, afaik je bil zadnji tomos z rocnim menjalnik tastari alpino. Vse kar je novejse z alu cilindrom (a35/a55) je vse 2 stopenski avtomatik.
a ni tomos propadel?
alien technology
Božja batina ::
Je možno pri APN 4 dati tačke kot so pri APN 6 ?
Sedaj je na motorju tak ščitnik kjer držiš noge
Zanima me kakšen nosilec bi moral kupiti, da bi lahko imel navadne tačke kot pri Apn 6 ali avtomatiku brez tega ščitnika. Ker na obstoječi nosilec ne morem namontirati navadnih tačk. Na nosilec pa pride seveda tudi zavora.
Bi tak pasal na APn 4 ?
Sedaj je na motorju tak ščitnik kjer držiš noge
Zanima me kakšen nosilec bi moral kupiti, da bi lahko imel navadne tačke kot pri Apn 6 ali avtomatiku brez tega ščitnika. Ker na obstoječi nosilec ne morem namontirati navadnih tačk. Na nosilec pa pride seveda tudi zavora.
Bi tak pasal na APn 4 ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti mf powerOddelek: Kaj kupiti | 15260 (5107) | hojnikb |
» | APN 6 noče vžgati (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17718 (8126) | koyotee |
» | Razlika med štirko in avtomatikomOddelek: Na cesti | 2347 (1974) | theBill |
» | Se splaca kupiti nov motor ali obnoviti starega,...Oddelek: Loža | 2185 (1951) | Sh4D0w |
» | MopijiOddelek: Loža | 1635 (1458) | Izak |