Forum » Elektrotehnika in elektronika » kako nadomestiti baterije z polnilcem
kako nadomestiti baterije z polnilcem
krefi ::
pozdravljeni
doma imam gasilski pozivnik ki pa se zelo hitro sprazni notri gredo 2 aaa batarije pa me zanima ce je kaksna moznost da bi to nadomestil z polnilcem oz da bi to zvezal na kaksen polnilec da bi skos delal?
doma imam gasilski pozivnik ki pa se zelo hitro sprazni notri gredo 2 aaa batarije pa me zanima ce je kaksna moznost da bi to nadomestil z polnilcem oz da bi to zvezal na kaksen polnilec da bi skos delal?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
Bizkit45 ::
najdeš polnilec, ki je 3V (lahko tudi malo več) se mi zdi da os 3,3V dost popularani. odbiješ priključek in zvežež (spojiš) in dela. ni neka znanost :)
glej samo da bo plus in minus prav zvezano (baterije imej za referenco).
p.s. ali pa baterije ki se polnijo? kupiš 4 in med tem k se 2 praznijo, se ostali 2 polnijo?
glej samo da bo plus in minus prav zvezano (baterije imej za referenco).
p.s. ali pa baterije ki se polnijo? kupiš 4 in med tem k se 2 praznijo, se ostali 2 polnijo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bizkit45 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izhodna moc adapterjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1217 (951) | bajsibajsi |
» | Polnjenje 16850 battery packaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4483 (3717) | jest10 |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8656 (7165) | Steinkauz |
» | okvara kamereOddelek: Zvok in slika | 1808 (1629) | Tilen |
» | kapaciteta polnilnih baterijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7448 (7060) | door_man |