» »

Punca se čudno obnasa

Punca se čudno obnasa

northpole1 ::

Skupaj sva dva meseca in do zdaj je bilo vse vredu,nakar je bila odsotna za 10 dni,vmes sva si pisala in je rekla kako me pogreša,da komaj čaka da me vidi,ko pa sva se vidla pa je bla odsotna,cel čas me je zalila ni hotela govoriti,ni me pogledala niti v oči,pa sem vprašal kaj je narobe,pa je rekla,da kao ni nič v povezavi z mano,da je zmatrana..potem sem ji rekel,da sem pričakoval,da mi bo skočila v objem,ker se en čas nisva videla,pa je rekla,da stvari niso vedno take kot zgledajo..Nevem kaj si naj mislim o vsem tem,tudi v pogovorih preko neta je neka odsotna in ne kaže nekega interesa.
  • zaklenil: AndrejO ()

Vazelin ::

1. se te je naveličala
2. ima novega
3. ne vem, kaj bolna?

Meiniken ::

Preverala te je zdej jo pa krivda tepe.

Bod vesel, da se to dogaja 2 meseca v zvezo in ne kako leto. Pusti žensko nestabilno pa si najdi drugo, boljšo.

Alien123 ::

ne poveš kolko je stara, ne poveš kakšne kolegice ima, ne poveš ali hodi ven se ga nalivat, ne dodaš njene slike da jo ocenimo, ne poveš kolko bivših je mela itd

XLapse ::

Alien123 je izjavil:

ne poveš kolko je stara, ne poveš kakšne kolegice ima, ne poveš ali hodi ven se ga nalivat, ne dodaš njene slike da jo ocenimo, ne poveš kolko bivših je mela itd

ti si pa pameten dečko, vsaj en da omeni to kot problem.
alien technology

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaposlitev v tujini in denarna socialna pomoč v Sloveniji

Oddelek: Loža
162833 (2277) Bud_Bundy
»

Par vprašanj o najemni pogodbi

Oddelek: Loža
101601 (1186) St235