Forum » Pomoč in nasveti » Bankart alternative
Bankart alternative
AOPIT ::
Pozdravljeni,
Pozna kdo še kakšen drug sistem kartičnega poslovanja za spletne trgovine, razen Bankart, za Magento platformo?
Na primer Cardinity (https://cardinity.com/sl). So ok? Je že kdo imel izkušnje s temi?
Hvala za pomoč?
Pozna kdo še kakšen drug sistem kartičnega poslovanja za spletne trgovine, razen Bankart, za Magento platformo?
Na primer Cardinity (https://cardinity.com/sl). So ok? Je že kdo imel izkušnje s temi?
Hvala za pomoč?
SlimDeluxe ::
Poglej še NestPay in Saferpay. Slednjega ima že nekaj mojih strank in so zadovoljni.
Pa seveda preveri še, če ti ni morda dovolj PayPal, saj ima možnost tudi plačevanja brez PayPal računa/registracije - direktno s plačilno kartico.
Pa seveda preveri še, če ti ni morda dovolj PayPal, saj ima možnost tudi plačevanja brez PayPal računa/registracije - direktno s plačilno kartico.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
SlimDeluxe je izjavil:
Poglej še NestPay in Saferpay. Slednjega ima že nekaj mojih strank in so zadovoljni.
PayPal se mi zdi super zadeva, sploh vedel nisem, da imajo to opcijo... tnx
DeeCoy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20670 (16190) | St235 |
» | Varno nakupovanje preko e-bayaOddelek: Loža | 5769 (4417) | THXMASTER |
» | Prodaja v tujinoOddelek: Loža | 5840 (4948) | grepun05 |
» | PayPal bo podprl plačila prek NFC-jaOddelek: Novice / Android | 5638 (4839) | techfreak :) |
» | Ebay - vračanje nedelujoče stvariOddelek: Pomoč in nasveti | 3542 (2642) | shadeX |