Forum » Loža » Izdelava logotipa za ekipo Kluke
Izdelava logotipa za ekipo Kluke
Speedster ::
Zadeva je sledeča:
Smo grupa 10 kvazi vaških fuzbalerjev, ki se je prijavila na en vaški turnir malega nogometa.
Ker gremo prvič na kak tak turnir in ker v bistvu igramo fuzbal šele ene pol leta bomo seveda igral iz čiste zajebancije.
Ime ekipe bo KLUKE,ker pa nobeden od nas nima nobenega smisla glede grafičnega oblikovanja bi razpisal en mikro natečaj za izdelavo enga odbidga logota za našo ekipo KLUKE,ki bi krasil naše drese-majice .
Seveda tisti ki bi naredil logo bo dobil majico, pride lahko na turnir,kjer bo dobil za pit in za jest pa še navijal bo lahko za nas.
Torej vsi ki imate kako idejo mi lahko pošljejo logo na mail:
stadra@siol.net,
lahko ga pa objavite tudi tukaj na forumu
lp, gape
Smo grupa 10 kvazi vaških fuzbalerjev, ki se je prijavila na en vaški turnir malega nogometa.
Ker gremo prvič na kak tak turnir in ker v bistvu igramo fuzbal šele ene pol leta bomo seveda igral iz čiste zajebancije.
Ime ekipe bo KLUKE,ker pa nobeden od nas nima nobenega smisla glede grafičnega oblikovanja bi razpisal en mikro natečaj za izdelavo enga odbidga logota za našo ekipo KLUKE,ki bi krasil naše drese-majice .
Seveda tisti ki bi naredil logo bo dobil majico, pride lahko na turnir,kjer bo dobil za pit in za jest pa še navijal bo lahko za nas.
Torej vsi ki imate kako idejo mi lahko pošljejo logo na mail:
stadra@siol.net,
lahko ga pa objavite tudi tukaj na forumu
lp, gape
Highlag ::
Daj najprej malo elaboriraj. Kakšne kljuke točno?
- za vrata
- za prikolico pripet
- za meso obesit
- priratska
- kljuka dvigala
- ma kaj jaz vem kakšno kljuko misliš
- za vrata
- za prikolico pripet
- za meso obesit
- priratska
- kljuka dvigala
- ma kaj jaz vem kakšno kljuko misliš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kljuka za avtoOddelek: Na cesti | 3384 (581) | FireSnake |
» | Vlečna Kljuka Za AvtomobileOddelek: Na cesti | 9158 (5469) | MIHAc27 |
» | Kako najti INOX uro ~3m pod vodo?Oddelek: Loža | 5742 (4969) | RejZoR |
» | FDA odobrila tipkovnico, ki se sama dezinficira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11827 (9216) | Jst |
» | Prvi šolski (ali školski?) danOddelek: Loža | 3604 (2681) | Pyr0Beast |