» »

kako ugasniti ventilatorja?

kako ugasniti ventilatorja?

Groovy ::

...ko ugasnem computer, se ventilatorja na procesorju in tisti v napajalniku še vrtita. Res je da se občutno zmanjšajoi njuni vrtljaji, vendar zadeva se še vrti.;(( Vsi ostali venti ki so priklučeni na plato, pa se ustavijo.:P
Zanima me kje v biosu se to izklopi? Thanx

Plata je QDI Kudos7

add by SuLc: Kako ga ugasniti??? to naj bi bil naslov? ugasniti kaj? sosedov bager? toaster?... a res noben ni prebral Gandalfarjevih "Kako napisati temo v pomoč in nasveti"??
I am the captain of my soul
  • spremenil: gkovac ()

bosstjann ::

ali se ventilator v napajaliniku vrti tudi če ni povezan z matično ploščo ?

NE

frenk ::

to je zgleda serijska napaka plat qdi, ker sm že dvakrat zasledu ta problem...ena možnost je tud da se kondenzatorji niso dokonca izpraznil ampak to verjetno ni ker pa kondenzatorji spet nimajo toliko moči da bi poganjal vent tolk časa...verjetno je problem plate

robio ::

a je to nova plata?

Ne, ni nova plata, stara cca 2 leti.

pa ti skoz to dela, al si kej rihtov pa je pol začel(bios ipd..)

odkar mam plato to dela, res pa je, da sem rabljeno kupu. Ma v biosu sm tut zadevo probu ugasnt, sam nekak ne najdem nobene funkcije, ki bi bla za to. Moti me, ker moram zmeraj ko ugasnem computer, še dodatno izklopiti šalter na napajalniku! :\

Slišat je tko kot včasih ko si v winsih dal stand-by pa so venti še zmeri delal. Mogoče je najbolš da vprašaš na www.qdi.nl/bbs/. Tm zlo pridno odgovarjajo in mogoče bodo vedeli zakaj gre. Drugač sm tud jst mel tak problem sicer ne z to plato mi je pa vent na grafiki skoz delal. Pol sm pa bios flashov pa je nehov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokvarjene plošče zaradi "zmaličenih" BIOSov

Oddelek: Navijanje
223662 (978) sbawe64
»

Dell Studio 1735 problem / fuč procesor ali ram?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101098 (896) #000000
»

Utripajoča lučka na monitorju

292667 (2213) black soul
»

PC se ne zazene po BSOD

211031 (917) paljer
»

mama plata ne piska, računalnik ne dela