Prijavi se z GoogleID

» »

Woop ljubljana registracija

Woop ljubljana registracija

mambli ::

Danes sem mulca peljal v Woop ljubljana. To je trampolin park v BTC-ju. Ko prideš tja se moraš registrirati preko njihove tablice in vnesti svoje podatke; ime, priimek, telefon, email, datum rojstva. Vse je označeno z zvezdico in brez tega pa pač ne gre. Meni se je to zdelo res čudno in sem še vprašal, če je to res nujno. Pravijo, da je taka politika parka.
Po mojem bi bilo dovolj, če bi pokazal osebno, da si dovolj star in to je to. Drugače super park in vse, samo to je poslabšalo celi vtis.

Avenger ::

Zanimivo. Po eni strani imaš izbiro ali greš not in izpolniš ali pa ne, torej te ne silijo, ampak ti le pogojujejo. Po drugi strani pa v bistvu od tebe ne bi smeli zahtevati več osebnih podatkov kot jih potrebujejo za nek namen. Datum rojstva in ime in primek, razumljivo, preverjanje starosti kot dokazilo če se kaj zgodi, itd. ampak zakaj telefon, zakaj email? Jaz bi si jih gladko izmislil.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

toro69 ::

Vnesi lažne...

Furbo ::

Si kar mislim zakaj, določen folk verjetno trampolin uporabi kot varstvo za otroke in gre v shoping spree po BTCju, oni pa potem obtičijo z mulcem/mulo brez možnosti kontaktiranja staršev.
Lp,f

bluefish ::