» »

Primark (kaos v Cityparku...)

Primark (kaos v Cityparku...)

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

Groot ::

bambam20 je izjavil:

Groot je izjavil:

Več kot očitno je povpreševanja za vse nove trgovine dovolj, sicer jih zagotovo lastniki ne bi na novo odpirali. Se bo treba sprijaznit,

Očitno je kupna moč zelo nizka, ker nizkocenovne trgovine z oblačili dobro shajajo. In tukaj ne mislim na dostopno ceno, pač pa izjemno slabo kvaliteto oblačil.

Meni je to nedopustljivo, da bi kupil t shirt in bi bil po nekaj pranjih za v smeti.

Si dejansko že poizkusil stvari iz Primarka ali tako kot ponavadi malce po svoje na pamet? Pa ne me razumeti narobe, ne zagovarjam nekaj posebej Primark. Sam sem tam kupoval trikrat v Grazu. Se strinjam, določene stvari so pač slabe. Ampak se da pa dobiti tudi nekatere precej ok stvari, ki zdržijo več kot zadovoljiv čas. Pač popolnoma enako kot v praktično vsaki trgovini. Tako kot najbrž vsakemu se mi je zgodilo tudi že, da mi je stvar iz npr. Zare, Hugo Bossa, Tommy Hilfingerja, itd. zbledela oziroma izgubila na kvaliteti po zelo hitrem času. Zato pa je dobro malce pogledati material pa hitro vidiš kakšna bo najbrž situacija.

Poleg tega najbrž obleke za na poroko ravno ne boš šel iskati v Primark. Tam pač kupiš stvari za neko vsakdanjo rabo, npr. plain majice, itd.

feryz ::

To dela moja tamala.
Kupuje cunje iz Anglije, free shipping back included. Za 5 evrov dobiš majico iz Anglije, s poštnino vred, probaš in pošlješ nazaj zastonj. Ker ti ni všeč ali ni prav. Bolj ali manj samo pošta služi. Kar seveda ni res, ker če bi bilo tako, se trgovine tega ne bi šle.

DePalmo ::

Lahko deliš link do te trgovine?

Ker tako radi omenjate kvalitetna oblačila, kje se jih da kupiti? Zase že nekaj časa iščem kaj bolj kvalitetnega in ne Kik robe, pa nikjer ne najdem nič pametnega. Seveda sem malce staromoden in me slim fit ali skinny hlače ne zanimajo, navadne pa zelo težko dobiš pa čeprav bi za en kos odštel tudi do 100 EUR (ja, toliko sem že obupan, ampak denar ostaja pri meni). Ampak, hlače in ne kavbojke, teh sem sit.

blackbfm ::

Ker tako radi omenjate kvalitetna oblačila, kje se jih da kupiti? Zase že nekaj časa iščem kaj bolj kvalitetnega in ne Kik robe, pa nikjer ne najdem nič pametnega

Npr Nike.com

Odvisno če mislis kot kvaliteto to da ti bo drzala majica 10 let to pozabi, ce pa kot kvaliteto smatras dober fit, kroj, prijeten material potem pa je dobra izbira

Jaz imam en spodnji del trenirke od Jordana, ki niti po 14-ih letih rednega nošenja in pranja ni sprana. Je pa res, da je bila 55€.

Yea right. Takega materiala ni, vsaj ne da vsebuje bombaž.

WizzardOfOZ ::

Gagatronix je izjavil:

Ne, to pocno Indijci.

Si še vedno ne priznaš, da se je stanje tako obrnilo, da si ti sedaj na istem, kot so bili kitajci 30 do 40 let nazaj (računaj še inflacijo, pa boš videl da so plače malo gor zlezle, š vedno je pa to pest riža proti temu koliko so plače šle gor na kitajskem)?

Odličen kitajski programer si s parimi mesečnimi plačami kupi stanovanje v Pekingu. (za primerjavo - 180 kvadratov velika hiša v elitni soseski stane okoli 3.5 milijona dolarjev, stanovanje 60 kvadratov v bloku v elitni soseski nekje od 1 milijon dolarjev naprej)

Zgodovina sprememb…

KAVINSKY ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Si še vedno ne priznaš, da se je stanje tako obrnilo, da si ti sedaj na istem, kot so bili kitajci 30 do 40 let nazaj (računaj še inflacijo, pa boš videl da so plače malo gor zlezle, š vedno je pa to pest riža proti temu koliko so plače šle gor na kitajskem)?

Odličen kitajski programer si s parimi mesečnimi plačami kupi stanovanje v Pekingu. (za primerjavo - 180 kvadratov velika hiša v elitni soseski stane okoli 3.5 milijona dolarjev, stanovanje 60 kvadratov v bloku v elitni soseski nekje od 1 milijon dolarjev naprej)

Malo slaba primerjava. Res, da mogoče 0,001% jih uspe (vprašanje če zaradi sposobnosti ali poznantev v partiji). Imaš pa preostalo Kitajsko, kjer so mreže pod okni tovarn, nadomestne mame prodajajo iz podeželja v mesta, v stanovanju pa lahko najameš kurnik z posteljo.

zavajon ::

DePalmo je izjavil:

Seveda sem malce staromoden in me slim fit ali skinny hlače ne zanimajo, navadne pa zelo težko dobiš pa čeprav bi za en kos odštel tudi do 100 EUR (ja, toliko sem že obupan, ampak denar ostaja pri meni). Ampak, hlače in ne kavbojke, teh sem sit.

Opa, jaz imam identičen problem s hlačami. Sem že pomislil, da sem sam nestandarden, kljub temu, da je večina ljudi, ki jih srečam, širših od mene.
Morda bo treba narediti svojo temo z informacijjami, kje prodajajo široke hlače :D

bambam20 ::

blackbfm je izjavil:

Odvisno če mislis kot kvaliteto to da ti bo drzala majica 10 let to pozabi,

Zakaj imam potem sam nekaj t shirtov, ki so stari 10 let in so še vedno normalno za nošenje?

KAVINSKY ::

JAPmeet je odpovedan zaradi Primarka

Na žalost so se uresničili naši najhujši strahovi...
Vodstvo nakupovalnega središča Citypark, ki je lastnik garažne hiše na kateri že skoraj 10 let potekajo srečanja japonskih vozil, se je v letošnjem letu, v zadnjem trenutku odločilo, da prekine sodelovanje z nami in odpove izvedbo dogodka na že tradicionalni strehi garažne hiše.

''Krivec'' za takšno odločitev vodstva je odprtje nove trgovine, ki je poskrbela za prometni kolaps celotnega BTCja.

jype ::

Z japonskimi bicikli še vedno lahko pridete.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: mihec87 ()

Slopek ::

Kvaliteta cunj, je tako, kot se za potrošniško druzbo spodobi, sledila trendu. Danes nepredstavljivo, ampak še vedno nosim majico, ki sem jo kot mulc kupil v zgodnjih 90s. Nike Jordan :). Danes, je ta črna maja cisto malo obledela in nima nobene luknjice, ni raztegnjena. Je taka, kot je danes kupljena cunja po sezoni nošenja.
Primark? Ne hvala. Sicer pa vsakomur svoje.

WizzardOfOZ ::

V primarku kupiš, oblečeš enkrat, potem pa opereš in ugotoviš, da je dobro samo še za cunjo, ki jo imaš za olje preverjat v avtu.

Old Spice ::

Danes bil z boljšo polovico tu. Polovica prodajalcev jo je ob vprašanju o zalogi za specifično številko opomnila, da govorijo samo angleško. Tudi imena nakazujejo, da gre za tuje državljane. Varnostniki se pogovarjajo v italijanskem jeziku. Spomnim se pred časom, je bilo celo v časopisih, ko je v Leclercu vodja nagovoril stranko v francoščini. Takrat je bila gora zgražanja. Kakšna je sedaj tu praksa? Sem mislil, da če delaš na takem mestu v Sloveniji, da vsaj slovensko nekako naj bi govoril? Ali se motim? Se v zameno za poceni nekvalitetno robo to spregleda?

thramos ::

Prvi nakupovalci bodo lahko opazili, da vsi prodajalci ne govorijo slovensko. Gre za zaposlene iz tujih Primarkov, ki so v Slovenijo za nekaj tednov prišli uvajat prve Slovence v tem podjetju. To je pri njih stalna praksa, nam je pojasnil Mullen.

"Ko načrtujemo odprtje trgovine na drugem trgu, o tem obvestimo vse v našem podjetju in nato ima vsak priložnost, da se prijavi. Izberemo tiste, ki so najbolj predani znamki in jim damo to priložnost, da gredo v drugo državo."

LeQuack ::

Old Spice je izjavil:

Danes bil z boljšo polovico tu. Polovica prodajalcev jo je ob vprašanju o zalogi za specifično številko opomnila, da govorijo samo angleško. Tudi imena nakazujejo, da gre za tuje državljane. Varnostniki se pogovarjajo v italijanskem jeziku. Spomnim se pred časom, je bilo celo v časopisih, ko je v Leclercu vodja nagovoril stranko v francoščini. Takrat je bila gora zgražanja. Kakšna je sedaj tu praksa? Sem mislil, da če delaš na takem mestu v Sloveniji, da vsaj slovensko nekako naj bi govoril? Ali se motim? Se v zameno za poceni nekvalitetno robo to spregleda?

Po moje to ni po zakonu, slovenščina je uradni jezik ne angleščina.
Quack !

XLapse ::

a je še ta gužva al ne, js bi šel btc in city park kej nakupovat
alien technology

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: XLapse ()

DePalmo ::

Bil tam prejšnji petek. Ni bilo več gužve, je pa še vedno bilo preveč ljudi za udobno nakupovanje. Mogoče je sedaj še kaj boljše, neboš pa nič zamudil če počakaš še kak teden.

Nad ponudbo sem bil zelo razočaran ker nisem našel zase niti enih kratkih hlač, dolge, katere so me zanimale, so bile pa samo na gumbe in ne na zadrgo. Majice nikakve ker so že nove zgledale obrabljene, ponudba obutve bolj tko tko, sem pa ven odnesel en komplet poletnih nogavic in dvoje "slip-on" natikače pa še te samo zaradi cene. Punca je izbrala par modrcev ker so dejansko poceni, kaj drugega pa tudi njo ni prepričalo. Drugim je pa očitno trgovina všeč, pred mano je imela ena ženska 32 kosov oblek za pomerit, mene so pa čukasto gledali ker sem imel v rokah samo ene hlače.

Tako da Primark sem videl, bil razočaran, sedaj tuhtam o nakupih preko neta iz tujine.

Aha. Jaz pa v Primark sploh ne grem, vem za ostale boljše trgovine tam. Primark nope nope nope. Itak si bil razočaran. Kratke hlače pa si kupi Adidas al Puma.
alien technology

dexterboy ::

khm... nečem biti žaljiv ali nesramen, ampak saj se ti mora prižgati lučka v glavi, ko vidiš čredo owac riniti v katerokoli štacuno kot da bo jutri konec sveta...
kar pa je najbolj alarmantno, je pa današnja mladina, ki vidi smisel življenja v cunjah... gledam hčerko in njene vrstnice, ki gredo jeseni v 6. razred; če jih odpeljem v CitiyPark, jih lahko brez skrbi pustim za par ur (3-5), pa mi bodo ob povratku na polno kokodajsale o vseh štacunah, popustih, cenah... in ker lahko sam proti vetru le ščijem ter se postavim na trepalnice, mi je muka, ko jih peljem v BTC... ampak še vedno raje jaz kot pa kdo drug. ker se zavedajo mučenja, ki ga poslušajo med vožnjo, ko jim razlagam o življenju "tam zunaj" ter ne zavijem v junk food štacuno po koncu obiska... vedo, da je polenta in kisla smetana najboljša večerja :))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

kr3ten ::

Se pravi, je Primark podoben Kik-u?

spenstar ::

Kik ima boljse majice, debelejsi material pa tudi manjso izbiro kot Primark. Nisem kupil nic, sem sel raje na kosilo za 6 evrov.
SPENSTAR--builder

Vazelin ::

Na koncu jih primark izsuši še bolj kot bi jih kakšen drug trgovec, kjer bi kupili samo potrebno, v Primarku pa kar letiho kosi v vreče:)

Kje ti kupuješ za oblečt Vazelin, ker mi pišeš dosti ZSjev kako so ti pomembne ženske, predpostavljam da daš dosti na oblačila in izgled. Torej kje kupuješ?
alien technology

Lahko ti povem, da ne kupujem smeti.:)
Jaz zelo redko kupujem obleke, takrat malo kvalitetnejšo robo.
In ne, ne dam veliko na izgled. Včasih po mesec skupaj nosim samo trenirke.

Kakšna nora gužva v garažni hisi v Cityparku prej.
Ponavadi je bilo to takrat ko je bil kak event npr polnočno nakupovanje.

Vazelin je izjavil:

slabe novice zame, ne bo nič s tem obiskom
alien technology

Mare2 ::

XLapse je izjavil:

Vazelin je izjavil:

slabe novice zame, ne bo nič s tem obiskom

Ni panike. Po mojem se je normaliziralo :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Netrunner ::

Malo offtopic vendar bi vprašal če mogoče kdo ve zakaj so zaprli Bangkok street restavraciji v city parku?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Gagatronix ::

Najbrz jim ni laufalo ? Who knows!

Sedaj bodo burgerji Lars Sven namesto tajske hrane tam. Verjetno so slednji finančno močnejši. Verjetno so šle ali bodo šle tudi najemnine precej bolj gor, saj je večji obisk Cityparka

LeQuack ::

Kmalu bo tako kot v USA, samo še hamburgerji.
Quack !

user4683 ::

LeQuack je izjavil:

Kmalu bo tako kot v USA, samo še hamburgerji.

Kdaj si bil nazadnje v USA?

Gagatronix ::

Najverjetneje je Ameriko videl samo v filmih.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moške hlače - ponovno (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7521837 (5934) Kvinta
»

Pravilo oblačenja študentov (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5412820 (10113) Unknown_001
»

Moška obleka (maturantska)

Oddelek: Loža
3311561 (10680) lucif3rka

Več podobnih tem