» »

Primark (kaos v Cityparku...)

Primark (kaos v Cityparku...)

Temo vidijo: vsi
«
1
2 3

Vazelin ::

1. Odkar so odprli tisti fashion store Primark, je uporaba garažne hiše v Cityparku pain in the ass. Poleg tega, da morajo sedaj promet preusmerjati redarji (večina voznikov je tako ali tako neposobnih, da bi se ravnali po tistih LCDjih, kjer lepo piše koliko prostih mest je v posamezni vrsti...;(), je izhod iz garaže še 15-20 minut po zaprtju otežkočen (se zelo počasi premika). Tudi ne vem, če je Šmartinska cesta še primerna za tak promet. Imo bi morali širiti ali spremeniti dostope do BTC.

2. Hecno je, ko vsak drugi sedaj v CityParku nosi tisto kartonasto vrečko Primark. Kmalu bo pol Ljubjane nosilo tiste cheap cunjice.:) Strong shopping spree, ko folk polni tiste vreče s stvarmi, ki jih morda niti ne bo oblekel. Preko spleta sicer izgledajo kar privlačne stvari iz Primarka a vseeno izgleda vse skupaj kot trop zombijev, ki so prišli na svoj račun.

Upam da se "evforija" umiri in da se tudi promet kmalu vrne v obstoječe tirnice.

Problems?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Nikonja ::

to bo trajalo še kakšen teden pa bo mir, enako se dogajalo ko so odprli H&M in vse druge take znamke. Poletje je, morje in jezera se bodo (če že nis) ogrela, folk bo šel na počitnice in bo čez par tednov vse prazno...

starfotr ::

To samo dokazuje neskončno neumnost ljudi. Kot, da do sedaj niso imeli nič za oblečt v lajfu. Drhal.

Mare2 ::

Vazelin je izjavil:

da morajo sedaj promet preusmerjati redarji


Redarji so sem postavili kar v krožišča (usmerjali in zaustavljali promet) in nevede delali nepotrebno umetno ustvarjeno gužvo. Ljudje sami bi bolje in hitreje zvozili krožišča.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Vazelin ::

Nikonja je izjavil:

to bo trajalo še kakšen teden pa bo mir, enako se dogajalo ko so odprli H&M in vse druge take znamke. Poletje je, morje in jezera se bodo (če že nis) ogrela, folk bo šel na počitnice in bo čez par tednov vse prazno...

ni nujno. primarkov je precej malo naokoli. nekje sem prebral, da pričakujejo 15-20% več ljudi v cityparku. saj če v primark tedensko pride ene 1000 vozil iz italije in hrvaške se bo poznalo
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Utk ::

Hvala za opozorilo. Povejte še ko se gužva umiri. No, ali pa ne, sej ni pomembno...

Pika na i ::

Vazelin je izjavil:



Problems?

Zgleda da jih imaš, ker nisi mogel v trgovino po cunje?
Al jih je mogoče zmanjkalo, vrečk?

A veš kaj je kriza? Da moški ve, da se je odprla ena nova kotla za cunje, jaz pa ne.

Zaradi ene nove trgovine ni prav nič večji kaos tam. Ker je vedno bil.

Dostopov do BTC je čist dost. Če boš pa kdaj parkiral 20 metrov stran od štacune, namesto pet, pa tudi ne bo škode - hujšanje.

aborko ::

Bi reku da si kr zadela piko na i, ampak jst si vseeno vazelina predstavljam kot suhega metriča z iphonom v žepu, dodatnega hujšanja pomoje ne rabi :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: aborko ()

Vazelin ::

Pika: glede na število vrečk in reklamo je težko ne-vedeti za trgovino.

Aborko: wrong, sem bolj klošar style potreben nekaj hujsanja :p
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

WizzardOfOZ ::

BTC ima 21 milijonov obiskovalcev letno. S Primarkom se bo povečalo za nekje 2 do 3 milijone (10 do 15%), z ikeo za dodatnih 12 do 15 milijonov. V naslednjih par mesecih se bo šmartinka poštimala na 4 pasove v eno smer, letališka bo imele 2 pasova v eno smer (bo tudi šla v predelavo kmalu) in iz šmartinke bo dodaten uvoz mimo emonine stolpnice, ki bo zelo verjetno tudi dvopasoven. Pa še vedno bodo zastoji, zato se ji probajte izogibat, če nimate nobenega posla tam in imate samo transfer v center ali iz njega preko te ceste.



Pa še ena zanimivost: Največji nakupovalni center na svetu ima nekje 60 milijonov obiskovalcev letno. En BTC s trenutnimi 21 milijoni pa ima več kot tretjino tega obiska. Ni slabo za eno tako majhno državo. Z ikeo in primarkom pa celo več kot polovico (nekje 35 milijonov letno računajo).

Zgodovina sprememb…

aborko ::

Potem se ti pa opravičujem.
Sem bil že parkrat v Primarku v Gradcu in bil presenečen kako poceni imajo kakšno robo, ceneje kot če bi naročil iz Aliexpresa recimo - dejansko kr impresivno, ko pomisliš koga in kaj vse morajo plačat.

Pika na i ::

Vazelin se je sam hvalil, da bo nekaj hujšal. Tekel, kolesaril, dvigal uteži. Namesto da bi to počel, leta po trgovinah, za katere jaz še slišala nisem :)

A Bratislavska je še v delu al je že normalno prevozna?
Pa mal so mogoče kiksnili v BTCju s tem, ko so nekatere ceste naredili enosmerne.

WizzardOfOZ ::

Men je pa všeč, da so enosmerne. Je sedaj več parkingov na voljo. Bratislavska se še štima.

Pika na i ::

Če kje, mi enosmerna pri pošti ni všeč. Ker zdaj tam mentalni invalidi parkirajo še bolj veselo.

WizzardOfOZ ::

Ja samo zdej vsaj pešci in kolesarji lahko normalno vozijo in hodijo po teh cestah, prej so se morali pa avtomobilom na veliko izogibat in ....

Mentalni invalidi bodo pa parkiral vedno tako kot njim paše, tako da bo morala njih odstranit iz enačbe.

Zgodovina sprememb…

kuall ::

Vazelin je izjavil:

večina voznikov je tako ali tako neposobnih, da bi se ravnali po tistih LCDjih, kjer lepo piše koliko prostih mest je v posamezni vrsti...;()


Ja to je en nelogičen vzorec, ki se ponavlja vedno znova. Vozniki se počasi majejo in kukajo ali je kej frej, namesto da bi samo šli naravnost in gledali tablo in zavili, ko je frej.

Vazelin je izjavil:


Hecno je, ko vsak drugi sedaj v CityParku nosi tisto kartonasto vrečko Primark.

Ljudje so mahnjeni na modo. Moda sama po sebi je hecna. Meni se je vedno upiralo biti modern. Pa mogoče niti ni tako napačno to, ne vem zakaj se mi upira. Mogoče zato, ker nočem izgledat kot opranoglavi robotek. Se pa da s tem, če si modern doseči dokaj veliko užitkov na tak način, da te imajo ljudje radi. Ljudje nimajo radi čudakov, temu pa se izogneš tako, da si modern. Čist enostavno.

Kar se gužve tiče pa je bil zelo opazen porast gužve ob odprtju te trgovine, upam, da to ne bo zdaj stalnica. Po šihtu se rad ustavim v btcju, da pokukam za kakšno pičko heh in malo razmigam tace in kupim kakšno sadje za na pot. če bo gužva od zdaj naprej se pač ne bom več ustavljal in raje spizdil direkt domov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kuall ()

FTad ::

Ko sem bil v soboto v Cityparku, se nisem zafrkaval, da bi prisel na Smartinko pri obicajnem izvozu, ampak sem najprej znotraj garaze najprej peljal na izhod, do rondoja na strani Koloseja, potem pa enostavno peljal v smeri proti kristalni palaci in potem pri tistem kriziscu zapeljal nazaj na Smartinko. Treba se je znajti ;)

anketar ::

kuall je izjavil:

Po šihtu se rad ustavim v btcju, da pokukam za kakšno pičko heh .


madlad

gruntfürmich ::

eh. tekma navzdol. sj ne veš, ali so ti kupci potem tisti ki protestirajo proti podnebnim spremembam?

tile pocenski šopi so dvorezen meč; ali to pomeni da slovenčki gospodarsko tonemo, ali pa si več tujih modnih onesnaževalcev odškrniti del kolača pri nas...
vsekakor pa to pomeni manj kvaltetne mode. že sedaj skoraj ne najdem cot zase v sloveniji...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Mato989 ::

Pac... Credni nagon... Nothing to see here... Verjetno 80 postov zens in 18 postov zdolgocasenih tipov pa 2 posta gejev in transov lgbt itd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Utk ::

Meni se pa zdi super, da grejo čip cunje v mainstream, naj ljudje raje zapravljajo za kaj bolj koristnega. Je pa res, da če pustiš tam 200 evrov, si zapravil 200 evrov, ne glede na to ali si dobil eno kilo ali 5 kil cunj.

Gagatronix ::

Samo se tega se mi manjka, da se bom cijazil v BTC po cunje. Mana trgovino imam 250 metrov od doma. Problem solved.

bambam20 ::

Kakšna je pa kaj kvalitettateh oblačil v Primarku. Eni pravijo, da je to rang KiK-a in Mane.

c3p0 ::

Tu nekje. Moja ne kupi več tam, oprala in je bilo oblačilo že skoraj za v kanto.

juroz ::

Utk je izjavil:

Meni se pa zdi super, da grejo čip cunje v mainstream, naj ljudje raje zapravljajo za kaj bolj koristnega. Je pa res, da če pustiš tam 200 evrov, si zapravil 200 evrov, ne glede na to ali si dobil eno kilo ali 5 kil cunj.


Mah, ja pa ne.

Tale se mi je vtisnila v spomin:

"Take boots, for example. He earned thirty-eight dollars a month plus allowances. A really good pair of leather boots cost fifty dollars. But an affordable pair of boots, which were sort of OK for a season or two and then leaked like hell when the cardboard gave out, cost about ten dollars. Those were the kind of boots Vimes always bought, and wore until the soles were so thin that he could tell where he was in Ankh-Morpork on a foggy night by the feel of the cobbles.

But the thing was that good boots lasted for years and years. A man who could afford fifty dollars had a pair of boots that'd still be keeping his feet dry in ten years' time, while the poor man who could only afford cheap boots would have spent a hundred dollars on boots in the same time and would still have wet feet."

OldSkul ::

Jaz sem bil tam v soboto popoldne okrog 10h. V parkirni hiši se je še dalo parkirati bp v prvem nadstropju. Primark je že bil poln oz. kot mravljišče. Sem misli malo pofirbcati, pa sem se raje obrnil. Folk nosi ven robo z velikimi vrečami :)

gruntfürmich ::

Utk je izjavil:

Meni se pa zdi super, da grejo čip cunje v mainstream, naj ljudje raje zapravljajo za kaj bolj koristnega.
koristno zapravljen denar so kvalitetne cunje, in dolgoročno zagotovo cenejše. da ne omenjamo vplivov na okolje itd...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Utk ::

juroz je izjavil:

Utk je izjavil:

Meni se pa zdi super, da grejo čip cunje v mainstream, naj ljudje raje zapravljajo za kaj bolj koristnega. Je pa res, da če pustiš tam 200 evrov, si zapravil 200 evrov, ne glede na to ali si dobil eno kilo ali 5 kil cunj.


Mah, ja pa ne.

Tale se mi je vtisnila v spomin:

"Take boots, for example. He earned thirty-eight dollars a month plus allowances. A really good pair of leather boots cost fifty dollars. But an affordable pair of boots, which were sort of OK for a season or two and then leaked like hell when the cardboard gave out, cost about ten dollars. Those were the kind of boots Vimes always bought, and wore until the soles were so thin that he could tell where he was in Ankh-Morpork on a foggy night by the feel of the cobbles.

But the thing was that good boots lasted for years and years. A man who could afford fifty dollars had a pair of boots that'd still be keeping his feet dry in ten years' time, while the poor man who could only afford cheap boots would have spent a hundred dollars on boots in the same time and would still have wet feet."

Jah, to je odvisno od tvojega poznavanja robe, ne samo od cene.

gruntfürmich je izjavil:

Utk je izjavil:

Meni se pa zdi super, da grejo čip cunje v mainstream, naj ljudje raje zapravljajo za kaj bolj koristnega.
koristno zapravljen denar so kvalitetne cunje, in dolgoročno zagotovo cenejše. da ne omenjamo vplivov na okolje itd...

Kvaliteta ni spet tolk povezana s ceno kot si bi kdo mislu. Lahko da je primark sranje, ni pa nujno, da ni sranje nekaj 3x dražje. Jaz si kupim kavbojke v kiku za 10 evrov, zdržijo tam nekje vsaj 5 let za normalno nosit, potem jih imam še par let kot delovne hlače. Če mi da nekdo garancijo 25 let na njih s ceno 50 evrov, jih kupim z veseljem. Ampak tega filma ne bom vidu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Iluvatar ::

Kakšne težkoče, samo da se prihrani 10 EUR...
Najtežje mi je razumeti, ko se potem pogovarjam z ljudmi, ki so sveto prepričani, da pa se jim to res splača, pa kako dobro je sedaj to, da imamo končno tole trgovino.
Večinoma je to isti folk, ki potem razlaga, da plačuje mobilne podatke 9,99 na mesec, porabi pa 1GB. Ampak tako je bil pač telefon cenejši....
Ko denar poide, pamet pride, pravi star pregovor.

Wrop ::

Če je pa tako poceni :) Kupiš še malo več, kot potrebuješ, za vsak slučaj. Doma pa zapolneš še zadnji kotiček, ki je še ostal prazen.

Zame pa je sweet spot cena za kavbojke cca 40-60 €. Kar je manj, se pozna na kvaliteti, kar je več, pa že ponavadi plačuješ znamko. Sicer pa moje pravilo že nekaj let je, da imam toliko oblek, kot jih lahko spravim v en kovček.

Vazelin ::

gruntfürmich je izjavil:

Utk je izjavil:

Meni se pa zdi super, da grejo čip cunje v mainstream, naj ljudje raje zapravljajo za kaj bolj koristnega.
koristno zapravljen denar so kvalitetne cunje, in dolgoročno zagotovo cenejše. da ne omenjamo vplivov na okolje itd...

Čisto odvisno. Sem včasih kupoval tudi razne Hugo Boss zadeve in osebno nisem videl neke hude kvalitetne razlike v življenjski dobi neke krpice. Sploh kavbojke so ološ kar se longitete tiče :)

Moraš vedet, da maš navadne majice za par eur v Primarku (sodeč po spletu). Fora Primarka je drugje. Svoja jajca stavim, da ljudje notri povprečno zapravijo še več kot v drugih trgovinah s tekstilom, saj ima vsak veliko kosov v vrečah. Namesto dveh kosov, bodo v Primarku kupili celo vrečo.

Naslednji kaos bo verjetno z odprtjem Ikee
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

XLapse ::

ah ravno sm načrtoval obisk BTC/Citypark-a , pa zdej k to berem kakšen kaos je, se mi ne da več gor.
alien technology

Vazelin ::

XLapse je izjavil:

ah ravno sm načrtoval obisk BTC/Citypark-a , pa zdej k to berem kakšen kaos je, se mi ne da več gor.

Pridi shintaro. Saj se da. Samo moraš vedet, da je dobro, ko zapirajo trgovine, počakati ene 20 minut, da se sprazni ali iti ene pol ure prej ven. Se pa povečan promet takoj opazi, če primerjam obisk citypakra recimo v petek ali pa petek 2 tedna nazaj.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

XLapse ::

dam prav Jype-tu, slaba vzgoja in pokvarjeni komentarji za ženske niso primerni nikoli. Vi pervertiti upam da vas benajo od življenja vseh. Dejte bit normalni, ne pa živali, saj smo inteligentna bitja.
alien technology

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: louser ()

BuDi79 ::

juroz je izjavil:

Tale se mi je vtisnila v spomin:

"Take boots, for example. He earned thirty-eight dollars a month plus allowances. A really good pair of leather boots cost fifty dollars. But an affordable pair of boots, which were sort of OK for a season or two and then leaked like hell when the cardboard gave out, cost about ten dollars. Those were the kind of boots Vimes always bought, and wore until the soles were so thin that he could tell where he was in Ankh-Morpork on a foggy night by the feel of the cobbles.

But the thing was that good boots lasted for years and years. A man who could afford fifty dollars had a pair of boots that'd still be keeping his feet dry in ten years' time, while the poor man who could only afford cheap boots would have spent a hundred dollars on boots in the same time and would still have wet feet."
Ja... tole je samo spomin iz nekih drugih časov... ker res dober par usnjenih čevljev stane danes 150EUR+... in tudi nikakor ne traja več 10 let.

Pa ne mi zdaj z nekimi anekdotami kako imate pohodne Alpina čevlje pa Martens bulerje še od preden se je Slovenija osamosvojila (in so take kot nove).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BuDi79 ()

jype ::

BuDi79 je izjavil:

Pa ne mi zdaj z nekimi anekdotaki kako imate pohodne Alpina čevlje pa Martens bulerje še od pred osamosvojitvene vojne.
Ziher jih kdo ima, ker je v njih enkrat šel na Šmarno, potem jih je dal pa na polico.

bambam20 ::

Utk je izjavil:


Kvaliteta ni spet tolk povezana s ceno kot si bi kdo mislu. Lahko da je primark sranje, ni pa nujno, da ni sranje nekaj 3x dražje. Jaz si kupim kavbojke v kiku za 10 evrov, zdržijo tam nekje vsaj 5 let za normalno nosit, potem jih imam še par let kot delovne hlače. Če mi da nekdo garancijo 25 let na njih s ceno 50 evrov, jih kupim z veseljem. Ampak tega filma ne bom vidu.


Kupiš leviske pa jih nosiš 15-18 let brez problema. Moje leviske so 14 let stare pa ni videt, da bi bile za kanto za smeti. Stale so 50EUR.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

XLapse ::

vi pa šparate na oblačilih, lmao, tle se pa res ne špara. L'abito fa il monaco. (Oblačila naredijo duhovnika)
alien technology

Vazelin ::

Se vidi da si blizu Italije, shintaro. Tam se tipi bolj rihtajo od žensk :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

gruntfürmich ::

Vazelin je izjavil:

Čisto odvisno. Sem včasih kupoval tudi razne Hugo Boss zadeve in osebno nisem videl neke hude kvalitetne razlike v življenjski dobi neke krpice. Sploh kavbojke so ološ kar se longitete tiče

tisti tanki tkani bombaž je katastrofa glede kvalitete. tega je v vsaki pocanski trgovini polno.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Vazelin ::

ste pogledali po spletu od primarka? Meni so majice precej všečne. Rabim ene 2 za čez poletje nove. :Dr
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

HappyPills ::

Vi resno še vedno kupujete stvari v fizičnih trgovinah? Meni je to taka potrata časa, da joj. Raje kot v shopping grem nekam v naravo kjer ni ljudi. Vse cunje in robo mi pa dostavijo lepo domov.

HappyPills ::

Ja sej zato pa je free return. Doma maš lepo čas in mir da sprobaš, pridobiš 1001 in eno mnenje če ti je to pomembno. Se odločiš kaj ti je všeč in kaj ne ostalo vrneš. Plus izbira je 20x večja kot pa v naših štacunah, kjer vsi potem v istih majcah okol lazte :D

111111111111 ::

HappyPills je izjavil:

Ja sej zato pa je free return. Doma maš lepo čas in mir da sprobaš, pridobiš 1001 in eno mnenje če ti je to pomembno. Se odločiš kaj ti je všeč in kaj ne ostalo vrneš. Plus izbira je 20x večja kot pa v naših štacunah, kjer vsi potem v istih majcah okol lazte :D

V katerih trgovinah kupuješ?

Glugy ::

Vazelin je izjavil:

fashion store Primark cheap cunjice.

Vazelin je izjavil:

cheap cunjice.


Kako je to lahk fashion če je cheap? : D

PrimoZ_ ::

Glugy je izjavil:

Vazelin je izjavil:

fashion store Primark cheap cunjice.

Vazelin je izjavil:

cheap cunjice.


Kako je to lahk fashion če je cheap? : D

Mislim da se temu reče instant moda.
Isto sranje kot H&M, New Yorker, Takko,...

HappyPills ::

111111111111 je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Ja sej zato pa je free return. Doma maš lepo čas in mir da sprobaš, pridobiš 1001 in eno mnenje če ti je to pomembno. Se odločiš kaj ti je všeč in kaj ne ostalo vrneš. Plus izbira je 20x večja kot pa v naših štacunah, kjer vsi potem v istih majcah okol lazte :D

V katerih trgovinah kupuješ?


Različno Jinx, MusterBrand, C&A, Jack Wolfskin, Decathlon itd.

Vazelin ::

JINX : Get Rekt - English (USA)
:))

lol za eno jinx majico dobiš glih ene 5 v primarkku
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

ahac ::

V Primarku sem bil samo v Londonu. To je smetišče. Gužva, vsi (večinoma predstavniki bližnjevzhodnih in azijskih manjšin) se rinejo in pobirajo cunje iz kupov, potem se pa rinejo še pri blagajni. Upam, da bo v LJ kaj boljše...
Sodelavcem je pa čist dogajalo. Obisk Primarka jim je bil glavni dogodek v Londonu. :))

ps.
V Lars&Sven moraš vzet Blackadderja ali Philly Chilli.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

bambam20 ::

HappyPills je izjavil:



Decathlon itd.


O, da. To ti je pa "kvaliteta", da kr boli glava. :))
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moške hlače - ponovno (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7520818 (4915) Kvinta
»

Pravilo oblačenja študentov (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5412044 (9337) Unknown_001
»

Moška obleka (maturantska)

Oddelek: Loža
3311094 (10213) lucif3rka

Več podobnih tem