Forum » Elektrotehnika in elektronika » Vrtni termometer
Vrtni termometer
bigbada ::
https://www.conrad.si/TFA-Vrtni-termome...
Ima kdo kaj podobnega doma?
Bral sem malo navodila oz. opis izdelka in piše: Da mora biti na soncu, da je potem solarni panel dobro napolnjen čez dan, ampak potem tudi piše, da ne sme biti izpostavljen direktni svetlobi oz. soncu (po moji logiki torej v senci?), ker drugače ne kaže pravilne temperature... Kako je potem s tem? A solarne celice se polnijo tudi v senci?...
Torej, kje je sploh primeren prostor, da tole "zapičiš" v zemljo?
Ima kdo kaj podobnega doma?
Bral sem malo navodila oz. opis izdelka in piše: Da mora biti na soncu, da je potem solarni panel dobro napolnjen čez dan, ampak potem tudi piše, da ne sme biti izpostavljen direktni svetlobi oz. soncu (po moji logiki torej v senci?), ker drugače ne kaže pravilne temperature... Kako je potem s tem? A solarne celice se polnijo tudi v senci?...
Torej, kje je sploh primeren prostor, da tole "zapičiš" v zemljo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Solar panels? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13961 (9772) | WarpedGone |
» | Koliko stopinj imate trenutno?... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 63661 (43610) | Riff |
» | Samsung razvil nov tip litij-ionskih baterij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20984 (16296) | Jst |
» | Philae pristal in začel delatiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20532 (14989) | SuperVeloce |
» | Radio na sončno energijo...Oddelek: Loža | 1555 (1248) | T0RN4D0 |