Forum » Pomoč in nasveti » Osveževanje fiksnih 60 Hz:)
Osveževanje fiksnih 60 Hz:)
Boško ::
Hello
Nekaj dni nazaj se mi je ob zagonu računalnika (winXP) osveževanje nastavilo na 60 Hz in se na da več spremenit! Imam možnosti izbiranja osveževanja, ampak ne delajo! Npr: izberem 85 Hz, izpiše da deluje na 85Hz, vendar monitor še vedno "utripa". Resolucija ni pomembna.
Kaj storiti? Do takrat je vse delovalo bp!
Hvala!
Nekaj dni nazaj se mi je ob zagonu računalnika (winXP) osveževanje nastavilo na 60 Hz in se na da več spremenit! Imam možnosti izbiranja osveževanja, ampak ne delajo! Npr: izberem 85 Hz, izpiše da deluje na 85Hz, vendar monitor še vedno "utripa". Resolucija ni pomembna.
Kaj storiti? Do takrat je vse delovalo bp!
Hvala!
gamer ::
imam enak problem, v windowsih nastaviš na 85hz te vpraša če želiš ohraniti nastavitve, odgovoriš pritrdilno, pogledaš na osveževalno frekvenco(osd na monitorju) in ta ti pove da si še vedno na 60hz...
edina rešitev ki je pri meni do sedaj delovala je to da je na določen del grafične kartice pihal zrak, kar pomeni da se nekaj pregreva...
naj uganim imaš radeona
edina rešitev ki je pri meni do sedaj delovala je to da je na določen del grafične kartice pihal zrak, kar pomeni da se nekaj pregreva...
naj uganim imaš radeona
Boško ::
Radeon je ja :) Sam zakaj je pa do zdej delal vse bp? Navijal pa je nisem sploh! Niti za 1MHz!!!
Kva je za nardit?
Kva je za nardit?
gamer ::
probi mal prezračt ohišje... drgač je pa to vrjetn zarad tako zelo nizkih temperatur k smo jih mel to poletje
danielka84 ::
imel sem isti problem.
Probaj izkjuciti opcijo TV-out ali extended desktop v nastavitvah, in nato spremeni resolucijo.
lp
Probaj izkjuciti opcijo TV-out ali extended desktop v nastavitvah, in nato spremeni resolucijo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piskanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1528) | Izi |
» | Kaj pa vaše oči?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2552 (2552) | Mr.B |
» | Kolko hz na 1024x768 resoluciji je najbols?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1488 (1009) | Muflon1 |
» | Refresh rateOddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1185) | Can |
» | wolfenstein frekvencaOddelek: Igre | 1095 (933) | TheHijacker |