» »

Mortal Kombat (2021) film

Mortal Kombat (2021) film

1
...
3 4
5
»

Gregor P ::

Zvezdica27 je izjavil:

... jaz sem igral s Kenom, tko da SF!

... jaz pa z Ryu-jem, večkrat tudi z Blanco (seveda tudi z vsemi ostalimi, ampak te dva sta mi bila najbolj všeč) :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

delavec44 ::

Gregor P je izjavil:

Zvezdica27 je izjavil:

... jaz sem igral s Kenom, tko da SF!

... jaz pa z Ryu-jem, večkrat tudi z Blanco (seveda tudi z vsemi ostalimi, ampak te dva sta mi bila najbolj všeč) :-)

Guile FTW! :D

oo7 ::

Mortal Kombat II - Exclusive "Let's Fuckin' Go" Trailer

Najboljši trailer, do zdaj :)

Liu Kang vs Kung Lao MK2 clip that dropped today

https://www.reddit.com/r/MortalKombat/c...

Tole sploh ne zgleda slabo. Zgleda kot pravi Mortal Kombat :)

Nesta ::

MK2 zgleda da bo eden boljših filmov letos...

MK2 trenutno 77% pri kritikih - https://www.rottentomatoes.com/m/mortal...

Mortal Kombat 3 Teased by Director: 'It Never Really Stops'

https://www.yahoo.com/entertainment/mov...

Predsednik11 ::

Nesta je izjavil:

MK2 zgleda da bo eden boljših filmov letos...

Boljših pretepaških filmov.

dronyx ::

Ta film sem šel gledati čisto pomotoma, ker sem mislil, da gre za Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves 2. :))

Ampak potem sem ostal v kinodvorani do konca.

Kayzon ::

GledalI smo v odiseji to soboto film in je bolsi od enke sam to ne pove velik:8)

Moja ocena je 2/5.

Tale review zadane v nulo:

In my opinion, this is the worst film ever based on Mortal Kombat. It is fundamentally flawed. The most important thing in movies like this is the fight choreography, and here, it is an absolute nightmare. Not only did these scenes make me cringe, but I could clearly see exactly how the fights should have been choreographed, considering the characters' abilities and the environment. And I'm not even a fight director. It feels as though the film lacks a proper age rating; the combat scenes look so boring and ridiculous that you lose any interest in watching without skipping ahead almost immediately.

The casting is another disaster. The actors feel too old for their roles and simply don't fit. On top of that, there is practically no plot - they couldn't come up with anything better than the tired "Earth is in danger" trope. Not a single character evokes sympathy; instead, they either leave you feeling nothing or just flat-out irritate you. An oversized, clunky Johnny Cage and a tiny, aged Raiden look particularly pathetic.

Overall, it's a failure on every front.

Nisem še gledal, ampak glede tega "there is practically no plot - they couldn't come up with anything better than the tired "Earth is in danger" trop", a ni v tem cel štos MK, da se borijo za Zemljo, ker sicer pade v roke drugega. Ok lahko si sedaj izmišljaš še druge zgodbe, konec koncev je to čista fantazija, ampak najbrž je bistvena pač ta, da rešuješ Zemljo.

D3m ::

Res je.

To je tudi plot v prvem iz 1995.
|HP EliteBook|R7 8840U|

opeter ::

Saj v teh starih igrah ni bilo bogve kakšnih zgodb. Dva stavka, morda tri. Malo preverite kakšen Doom, Kommander Keen, Skunny: Save our Pizzas in druge DOS igre (če ostajamo na PC/DOS področju). Saj podobno je bilo na drugih igralnih platformah.
Zgodba v izvirni The Legend of Zelda je dolga približno za A5 stran (odvisno od velikosti pisave). Bolj pomembno je bile, da so pri vseh igrah izdelane mehanike igranja, dodatno pa še grafika, zvok itn. Grafika in zvok sta se tekom naslednjih let/desetletij bliskovito razvijale naprej.

Izvirni King's Quest I (glej stran 1):
https://www.mocagh.org/sierra/kqv100-al...

Zgodba ne bi mogla biti preprostejša: igrate v vlogi sira Grahama, najboljšega viteza v celotnem Daventryju, in starajoči se kralj Edward vam zaupa nalogo, da poiščete tri izgubljene zaklade kraljestva. Če bo Graham uspešen, bo podedoval krono in postal kralj.

Priročnik ponuja več ozadja o tem, kako so bili ti trije zakladi sploh ukradeni in kako je kraljestvo zapadlo v kaos, vendar o samem Grahamu ne razkriva ničesar.

Vir: https://retrofreakreviews.com/2017/02/0...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

bambam20 ::

Karl urban ne paše v vlogo Đonija Kletke.

Jebes zgodbo, point je da so fighti tako slabi z izjemo liu kang fajta na sredini filma. Tist mi je res pricaral obcutek da gledam fucking mortal kombat! Je pa res da sta oba igralca kaskaderja,eden celo kaskader ki sodeluje s jackie chanom 8-)

Zakaj potem pravijo, da je boljša od enke? Hype?

Jaz bom še vedno pogledal. Ko pride na VOD.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

delavec44 je izjavil:

Zakaj potem pravijo, da je boljša od enke? Hype?

Jaz bom še vedno pogledal. Ko pride na VOD.

Iskreno menim kee ljudje nimajo standradov,meni nista oba filma bila dobra sj boste sami vidl k gledate.

Ps. Also mankal mi je Ermac,moj main [:8]

Zvezdica27 ::

told you. Urban je too old. Tole bomo pogledali, ko bo na travnikih. Sicer škoda, ker dobre pretepačine pašejo, samo... če so zaj, so pač zaj. Ni prvič, ni zadnjič.

Zgodb pa je notri ful (recimo odnos med SubZero, Scorpion in NoobSaibot, samo mora pisec to vkomponirati... očitno jim ni ratalo in so šli na klasiko (ziher je Johhny nek zapitek, ki se aktivira). Podobno bedna zgodba bo očitno v SF filmu (loser Ken se aktivira, sodeč po trailerju). Potem odloča samo koreografija fightov...

Glede likov pa... valjda morajo iti mainstream, nisem pa vedel, da je Johnny Cage tako priljubljen...

Ah ja. Važno, da se v vsakem filmu ... no, pustimo to.

zz

Težava je tudi, ker Urban ni martial artist.. Johnny Cage je v resnici martia artist movie star. Brez veze.

Zvezdica27 je izjavil:

told you. Urban je too old. Tole bomo pogledali, ko bo na travnikih. Sicer škoda, ker dobre pretepačine pašejo, samo... če so zaj, so pač zaj. Ni prvič, ni zadnjič.

Zgodb pa je notri ful (recimo odnos med SubZero, Scorpion in NoobSaibot, samo mora pisec to vkomponirati... očitno jim ni ratalo in so šli na klasiko (ziher je Johhny nek zapitek, ki se aktivira). Podobno bedna zgodba bo očitno v SF filmu (loser Ken se aktivira, sodeč po trailerju). Potem odloča samo koreografija fightov...

Glede likov pa... valjda morajo iti mainstream, nisem pa vedel, da je Johnny Cage tako priljubljen...

Ah ja. Važno, da se v vsakem filmu ... no, pustimo to.

zz

Ne vem, zakaj so izpostavili Đonija Kletko? Pa je tako priljubljen v resnici? Boljt kot Sub zero in Scorpio? Realno so po karizmi in izgledu liki iz Mortal Komabt svetlobna leta zadaj proti likom iz Street Fighterja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Gregor459 ::

Najbrž je Johhny main charater v MK2 zaradi komentarjev direktorja pri prvem filmu.

Gregor459 je izjavil:

Najbrž je Johhny main charater v MK2 zaradi komentarjev direktorja pri prvem filmu.

Raiden je boljši. Sicer mal dolgočasen ampak bad ass :). Sam se težko odločim ali bi bil Scorpion ali Sub Zero.

Drgač sta mi pa najbolljša lika iz ST Guile in Ken, ker sta nastopška

Horas ::

bambam20 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Raiden je boljši. Sicer mal dolgočasen ampak bad ass :). Sam se težko odločim ali bi bil Scorpion ali Sub Zero.

Drgač sta mi pa najbolljša lika iz ST Guile in Ken, ker sta nastopška

men je bil Raiden najbolši od vseh likov.

Reptile mi je bil pa najbolši od teh treh...
9900+b360, 32gb 2666mhz, rx 6800, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb +2x12tb

brett ::

Par dni nazaj pogledal MK2 - med brskanjem po telefonu in obujanju spominov na iger MK1-3, ker...
OMG kakšna žalost od filma pa je to. Kot tisti nizkocenovni C rang z JCVDjem ali Lundgrenom, ipd.

Enka mi je bila kar kul, tole pa je pod kritiko. Da gre Karl Urban tole snemat, je pa res obupan...

Predlagam obvoz!

Ocena: 1/10

PS: moj naj lik v igri je bil vedno Scorpion. Tista njegova zanka in vzklik "Get over here!">:D, ter kombinacija udarcev po zanki je bila za moje nasprotnike prava furstracija, hehehe

Tudi prvi film ni bil dober oz. edini dober del je bila začetna uvodna zgodba o Scorpionu potem pa tema. In če je MK2 še slabši, potem je praktično negledljiv. Me je kar strah zdaj to pogledat :D

D3m ::

Prvi film je kultni.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Stvar okusa zgleda. Meni prvi film - z izjemo uvodne zgodbe Scorpiusa (kar je bilo videti kot da bi ves denar filma namenili samo za to) - ni bil ravno dober, a seveda veliko boljši koti tisti prejšnji.

brett je izjavil:

PS: moj naj lik v igri je bil vedno Scorpion. Tista njegova zanka in vzklik "Get over here!">:D,

To, to.

Ajde da imamo usej kej od te MK teme,kdo je vas main?

Moj je Ermac

Zvezdica27 ::

jaz Scorpion, še iz MK1 in nisem menjal.

je pa res, da je v kasnejših igrah igra hitrejša in drugi liki boljši, tako da je Scorpion izgubil svojo prednost.

Pa še to: na ps5 je feler v kontrolerju, ker šteka (2 player input) in so scorpion comboti skor nemogoči. Nazadnje sem igral precej z Rambotom...

zz

Sub Zero.

karafeka ::

Prvi Mk iz 1995 je prava mojstrovina proti temu zdaj. Pa ne vem zakaj dajo to muziko samo za odjavno špico, in ne za vsak fight. En kup cgi, pa ničesar da te povleče noter. Je pa drugače malo boljši kot preostali mk filmi, ne pa tudi od serij. Začuda ga prav Karl Urban rešuje.

karafeka je izjavil:

Začuda ga prav Karl Urban rešuje.

Ga že more reševat. Model sploh ne paše v ta film.

Da, film je res slab, a verjetno še vedno med boljšimi v MK filmskem svetu. In se strinjam, ko ste napisali, kako slabe so borilne koreografije borb - če bi to najprej gledal, najbrž nikoli ne bi igral MK iger :D

Le ostareli Sanada in Urban, ki je očitno tudi na tej poti, rešujeta film, da ne pade avtomatično med B-filme.

karafeka ::

bambam20 je izjavil:

karafeka je izjavil:

Paše bolj kot pa kako so predstavili lik Raiden-a, da deluje nekako podrejen ostalim.
Če je kaj zanimivega v filmu, so pa to fatalities.

Pa sem takoj zatem pogledal še mk1 iz 95 (vse skupaj že ene 15x), pa je interakcija med liki, ravno prav humorja, soundtrack in samo vzdušje top. Človek sploh ne bi rekel, da je 30 let razlike.

Pogledal MK2 in je res slab film.
Edina dobra borba je bila Kung Lao vs Liu Kang vse ostalo je bilo kar nekaj. Borbe s Jonijem so bile prav nerodne kot bi bil amaterski film.
Johnny Cage je OG lik ampak v tem filmu bi ga lahko nadomestili z drugim OG likom Kano, kateri se mi je zdel tako kot v prvem filmu najboljši lik.
Še dva OG lika Sub-zero in Scorpion popolnoma brez veze vse ksupaj.

Gregor P je izjavil:

Da, film je res slab, a verjetno še vedno med boljšimi v MK filmskem svetu. In se strinjam, ko ste napisali, kako slabe so borilne koreografije borb - če bi to najprej gledal, najbrž nikoli ne bi igral MK iger :D

Le ostareli Sanada in Urban, ki je očitno tudi na tej poti, rešujeta film, da ne pade avtomatično med B-filme.

Karl Urban nima nobenih borilnih osnov. Ko bi vsaj bil kot KEanu Reeves, ki se je naknadno natreniral.

Misli, da so gledalci kreteni? Johnny Cage je delan po Jean Claue Van Dammu.

karafeka je izjavil:

bambam20 je izjavil:

karafeka je izjavil:

Paše bolj kot pa kako so predstavili lik Raiden-a, da deluje nekako podrejen ostalim.
Če je kaj zanimivega v filmu, so pa to fatalities.

Pa sem takoj zatem pogledal še mk1 iz 95 (vse skupaj že ene 15x), pa je interakcija med liki, ravno prav humorja, soundtrack in samo vzdušje top. Človek sploh ne bi rekel, da je 30 let razlike.

Ne bom gledal, ker mi že trailer ne štima. Bom pa pogledal prihajajoči Street Fighter.

oo7 je izjavil:

Pogledal MK2 in je res slab film.
Edina dobra borba je bila Kung Lao vs Liu Kang vse ostalo je bilo kar nekaj. Borbe s Jonijem so bile prav nerodne kot bi bil amaterski film.
Johnny Cage je OG lik ampak v tem filmu bi ga lahko nadomestili z drugim OG likom Kano, kateri se mi je zdel tako kot v prvem filmu najboljši lik.
Še dva OG lika Sub-zero in Scorpion popolnoma brez veze vse ksupaj.

Sam menim, da bi moral Đonija igrat tale lik Glen Powell , ker ma primerno karizmo arogantnega modela.

(Urban je kull, sam ne za to vlogo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Ja ta bi bil boljši Johnny Cage pa še mlajši je.
Karl Urban naj raje posname nov Dredd film.

oo7 je izjavil:

Karl Urban naj raje posname nov Dredd film.

Jah. To pa ni od njega odvisno. Je pa svinjarija, da ničejo posneti novega Dredda.!

... da, Dredda in pa tudi Constantina (Keanu Reeves). Ampak očitno ni denarja v tem, ali ne vem v čem je problem?

So filmi z mnogo višjimi proračuni in večjimi BO bombami pa še kar snemajo nadaljevanja.
Dredd sploh ni imel visokega proračuna 30-45 mio $.

oo7 je izjavil:

So filmi z mnogo višjimi proračuni in večjimi BO bombami pa še kar snemajo nadaljevanja.
Dredd sploh ni imel visokega proračuna 30-45 mio $.

Težava je, ker je v glavni vlogi močan beli moški.

Prav, naj naredijo sodnico Jude, jaz bom gledal - ampak naj ne spremenijo Dredda v ženski ali karšenkoli drug lik, ker to pa ne vem, zakaj bi sploh gledal. Ok lahko se gredo alternativna vesolja ipd., to bi potem gledal.

Gregor P je izjavil:

Prav, naj naredijo sodnico Jude, jaz bom gledal - ampak naj ne spremenijo Dredda v ženski ali karšenkoli drug lik, ker to pa ne vem, zakaj bi sploh gledal. Ok lahko se gredo alternativna vesolja ipd., to bi potem gledal.

Sej je una ženska, ki je v filmu.. Ne vem, kako ji je že ime. V stripu ima v redu vlogo. Zanimivo bi bilo videt Sodnika Smrt :).

če nisi gledal, poglej. FUll dobro, odbito, smešno..

1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mortal Kombat 1 (2023)

Oddelek: Igre
222421 (706) Kurzweil