Forum » Programska oprema » Powerpoint v exe converter
Powerpoint v exe converter
skyy779 ::
Pozdravljeni!
Delam prezentacijo na powerpointu in rad bi končni izdelek pretvoril v .exe in sicer tako da bi zadeva tekla tudi na računalnikih brez powerpointa ali powerpoint viewer-ja instaliranega.
Obstaja kak freeware ali podoben program za to pretvorbo?
Hvala za odgovore!
Delam prezentacijo na powerpointu in rad bi končni izdelek pretvoril v .exe in sicer tako da bi zadeva tekla tudi na računalnikih brez powerpointa ali powerpoint viewer-ja instaliranega.
Obstaja kak freeware ali podoben program za to pretvorbo?
Hvala za odgovore!
skyy779 ::
Ja, sem že probal. Je dobra alternativa, ampak ne izgleda več kot prava pps prezentacija, ker se tisti rob na levi strani pokaže z indeksom strani, pa še vse skupaj je v IE oknu
Tudi na googlu iščem tak konverter, a zaenkrat so zadetki samo vprašanja, tako kot je moje... mogoče pa ne obstaja? Če bi mi lahko vsaj kdo na tole odgovoril, tako da si potem ne belim več glave....
lp
Tudi na googlu iščem tak konverter, a zaenkrat so zadetki samo vprašanja, tako kot je moje... mogoče pa ne obstaja? Če bi mi lahko vsaj kdo na tole odgovoril, tako da si potem ne belim več glave....
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordov dokument v tiskanjeOddelek: Programska oprema | 1066 (1002) | LukaSLO |
» | Apple iPad kompatibilnostOddelek: Mobilne tehnologije | 7236 (6741) | MedusasPath |
» | FDV in MS WordOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3412 (3412) | BigWhale |
» | S cim delajo kvalitetne Flash straniOddelek: Izdelava spletišč | 1190 (1093) | Ziga Dolhar |
» | Kako jpeg v mpegOddelek: Pomoč in nasveti | 918 (765) | buhica1 |