☰

» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
209 / 210
»»

oo7 ::

The Man With The Bag - Official Teaser Trailer (2026) Arnold Schwarzenegger, Alan Ritchson

2 december 2026. I m back :))

Gregor459 ::

To ne bo prvi Arnijev božični film.

mAXTER ::

Za mene je še vedno najjača Arnijeva božična komedija iz 90ih "Jingle All the Way". Si jo iz nostalgije pogledam skoraj vsake božične praznike in se nikoli ne naveličam zimzelenih for :))

karafeka ::

oo7 je izjavil:

Jaz sem pa včeraj pogledal film Pressure.

Sem imel ta film že kar nekaj časa na USB ključu pa sem ga zdaj končno pogledal.
Men je bil kar dober film. Bi lahko rekel prequel filma Reševanje vojaka Rajana :)
Brandan Fraser je res dobro odigral v tem filmu.

A ni bil Winters v Easy Company, ko so napadli Normandijo? :)):))
Tule ima pa nek angloško snobovski naglas ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

mAXTER je izjavil:

Za mene je še vedno najjača Arnijeva božična komedija iz 90ih "Jingle All the Way". Si jo iz nostalgije pogledam skoraj vsake božične praznike in se nikoli ne naveličam zimzelenih for :))

Tudi jaz sem ga že gledal večkrat.
Prvič na video kaseti :)

karafeka je izjavil:

oo7 je izjavil:

Jaz sem pa včeraj pogledal film Pressure.

Sem imel ta film že kar nekaj časa na USB ključu pa sem ga zdaj končno pogledal.
Men je bil kar dober film. Bi lahko rekel prequel filma Reševanje vojaka Rajana :)
Brandan Fraser je res dobro odigral v tem filmu.

A ni bil Winters v Easy Company, ko so napadli Normandijo? :)):))
Tule ima pa nek angloško snobovski naglas ;)

V tem filmu bi lahko rekel, da hoče na vsak način z glavo čez zid :)

oo7 je izjavil:

Posneli bodo film Tresaure Island.

Ridley Scott bo film režiral.
Hugh Jackman kot Long John Silver.
Jack Thorne bo napisal scenarij.

SONY je uradno najavil, da bo film Tresaure Island prišel v kino 11 novembra 2027.

Združitev družb Paramount in Warner Bros. Discovery (WBD) je dobila končno zeleno luč, saj je ameriška okrožna sodnica Araceli Martinez-Olguin podpisala sodno poravnavo. S tem je bila odpravljena še zadnja pravna ovira za izvedbo 111 milijard dolarjev vrednega posla, ki bo uradno zaključen naslednji teden, predvidoma v torek, 6. oktobra 2026.

oo7 je izjavil:

Ebenezer - Official Trailer (Johnny Depp, Ian McKellen)

Witness the untold tale of the classic figure in Ebenezer, in theaters on November 13.

Ebenezer tells the story of a thrilling ghost story set in Dickens' London, following one man's supernatural journey to face his past, present, and future as he fights for a second chance at redemption.

Nov trailer za film Ebenzer.

Ebenezer | Official Trailer 2 (2026 Movie) - Johnny Depp, Ian McKellen, Rupert Grint, Sam Claflin

Paramount Skydance + Warner Bros. Discovery se bo od 6 oktobra naprej imenovalo SKYDANCE.

opeter ::

oo7 je izjavil:

Paramount Skydance + Warner Bros. Discovery se bo od 6 oktobra naprej imenovalo SKYDANCE.

To je zdaj kaj, novo ime združene firme?
Aha, našel na Wikipediji. Jap, ime bo samo Skydance.

Zanimivo, kaj vse je prišlo pod eno hišo: Paramount Pictures, Warner Bros. Pictures, Skydance Animation, CBS, CNN, HBO Max, Paramount+, Nickelodeon, Discovery Channel, TNT Sports, Warner Bros. Games

Franšize: Wizarding World, DC stripi in liki, Top Gun, TMNT, Star Trek, Looney Tunes, The Lord of the Rings (delno), Harry Potter, The Conjuring, Game of Thrones in drugi.

https://www.forbes.com/sites/paultassi/...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Magic1 ::

To bo še komedija, hbo -> max -> hbo -> skydance? Menjajo ime k gate, v minusu do jaja in zdaj bo treba šparat. Folk bo zmeden, jezen, filmska industrija tudi, le kaj gre lahko narobe...
Magic

Predsednik11 ::

Magic1 je izjavil:

To bo še komedija, hbo -> max -> hbo -> skydance? Menjajo ime k gate, v minusu do jaja in zdaj bo treba šparat. Folk bo zmeden, jezen, filmska industrija tudi, le kaj gre lahko narobe...

Ah ne Skydance je celotna firma Hbo bo najbrž ostal Hbo.

Pithlit ::

Magic1 je izjavil:

Če se pa prodajajo k prostitutke v sherlockovih zgodbah. Pa z vsako transakcijo je slabše.
Life is as complicated as we make it...

Ai pravi, da se bo showtime in hbo aplikacija združila.
Magic

Potem bo Hbo time [:

Ganon ::

Ben Affleck o svojem Netflix filmu Animals:

"I used AI for lots of things in that movie," he revealed at a Q&A for Bloomberg Screentime. "I'm a little bit hesitant to point out what they are or even talk about it because, in my business, we're trying to foster the illusion of reality, right? It's sort of like if you went to a magic show and the magician walked out and said, 'Just before I start, I want you to know there's another bunny under here. This guy's a plant.' It sort of ruins it, right?"

Netflix je v začetku leta kupil podjetje InterPositive, ki deluje na področju umetne inteligence, katerega ustanovitelj je bil prav Affleck. Za 587 milijonov dolarjev. :))

Zdaj se pa že prav norca delajo :))

https://x.com/DicussingFrodo/status/210...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Seveda se poteguje za vlogo pa verjetno že 1000 drugih, saj jo noben ne bo dal več na zaslon kakšnega večjega projekta. Še pri Last of us S3 bo v stranski vlogi. Časi za take so minili. Naj se nauči igrat in išče primerne vloge zase!
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Na zgornji sliki, na levi strani, s kravato je ženska? 8-O Če ne bi prebral ime, ne bi ugotovil ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

delavec44 ::

Bi bila bolj za vlogo kakšnega zlobneža primerna. Po možnosti takega brez dialoga.

Gregor P ::

Sem končno pogledal Supergirl in sem res vesel, da ga nisem šel gledati v kino. Komu je sploh namenjen? Najstnicam? Če da, potem ok, ker je lepo, da tudi za njih delajo filme :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Gregor P je izjavil:

Sem končno pogledal Supergirl in sem res vesel, da ga nisem šel gledati v kino. Komu je sploh namenjen? Najstnicam? Če da, potem ok, ker je lepo, da tudi za njih delajo filme :-)

Objektivno je film čist ok. Ne za se 2 uri stran vozit do nekega pametnega kina in posledično za dve osebi u luft ruknit nekih 100€... Ampak v lokalni kino za tistih 6-8€ po glavi je pa čist ok. Vsaj v primerjavi z ostalo ponudbo. Je veliko boljših alternativ, veliko pa tudi slabših. Stvar okusa. Imho nekje na nivoju Guardians of the Galaxy (če bi izšel takrat). Memorable? Nope.

Ni se treba z mano strinjat, sicer lahko se tud kregate z mano ampak mnenja ne bom spremenila.

delavec44 ::

Beden negativec. V bistvu si je bila sama sebi še največji problem.

feryz ::

oo7 je izjavil:

Zdaj se pa že prav norca delajo :))

https://x.com/DicussingFrodo/status/210...
Kvote, dečki, kvote.
To je vse kar danes šteje. Izgled ali igranje je nepomembno.

Polda ::

Edino v GOT seriji je razturala drugje je za pozabit.

delavec44 je izjavil:

Beden negativec. V bistvu si je bila sama sebi še največji problem.

Ja? Tko kot vsak alkoholik?

Taylor Sheridan bo napisal scenarij za film Sicario 3.

Spider-Man: Brand New Day passes $2.5 billion at the global box office, making it Sony Pictures' highest grossing film ever

No, pa da vidimo zakaj je tak "fus" okrog tega novega spidermana....samo še kosilnico zakurblam :).

Han ::

Nič posebnega ni, Tobijev drugi pajek je bolj zapomnljiv. :P

Nič posebnega (ni to neka življenjsko pomembna drama, ki ti bo dala misliti, kaj je smisel našega življenja), korektno obrtniško delo za v kina, a vseeno za nekaj razredov boljše kot Supergirl. Otroci so običajno nad Spiderman filmi navdušeni.

Dlih kar gledam in že na pol dremam zraven. Pa še zendaya je noter...bog.
Pa kot da je ironman, se z nekim AI pogovarja.

Zgodovina sprememb…

Ja to zato, ker mu je Ironman dal vso njegovo tehnologijo na razpolago ;)
Očitno nisi gledal vseh teh filmov :D

Mrbit, ker pozabim v enem dnevu...

Tale ta novi spiderman bi lahko bil pol krajši. Zadnja tretjina je ok, ostalo se pa vleče. Pa na trenutke je kot kak družinski film Zendaye in Hollanda. Ne razumem kako je lahko 2,5 milijarde pokasiral. Pa neb ravno rekel, da je za otroke ravno.

Jah glej glih za odrasle tudi ni, ker ...

Hahaha, je ta video bolj zanimiv kot cel film, hahaha.

Ta vikend 2-4 oktober najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Verity $32.6M
Resident Evil $12.5M
Heart of the Beast $11.0M
Primetime $8.0M
Digger $8.0M

Film Avengers: Endgame je spet na prvem mestu z 2,9255 milijarde dolarjev prehitel film Avatar.

Zasluge za vrnitev na prestol gredo ponovni izdaji filma z naslovom Avengers: Endgame Encore.

Avatar je bil na prvem mestu od 2007-2019
Avengers Endgame je prehitel Avatar leta 2019
Avatar so ponovno predvajali v kinih leta 2019 in je spet prehitel Endgame. Avatar ke na prvem mestu kraljeval od 2019 do oktobra 2026.
Avengers: Endgame je od oktobra 2026 spet na prvem mestu.

oo7 je izjavil:

Taylor Sheridan bo napisal scenarij za film Sicario 3.

V filmu bodo zaigrali Emily Blunt, Benicio del Toro in Josh Brolin.

Kot kaže bo najnovejši film Tom Crusia bombardiral v BO

Film Digger bo po ocenah analitikov studiu Warner Bros. prinesel izgubo v višini več kot 200 milijonov dolarjev.

Produkcija filma je stala med 150 in 180 milijoni dolarjev, dodatnih 100 milijonov dolarjev pa je studio porabil za marketing.

Da bi film pokril vse stroške, bi moral v blagajne prinesti med 300 in 350 milijonov dolarjev.

Film je imel otvoritveni vikend 20 mio $.

Sam moment grem nekaj pogledat ... jp na RTV ocena 4 zvezdice od 5, pomeni da bo res flopnil :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Gregor459 ::

Ta nov Spiderman je kul.

Pogledal sem The Wrecking Crew. Jason Momoa igra skoraj isti lik kot v Supergirl. Dave Bautista je pozabil, kako se premikajo usta. Nasmeh itak ne pričakujem, saj igra hudega soldateka. Cel film je zelo čuden ... Vmes so zanimivi prizori obale in narave. Vsi hočejo izpasti kul. Preveč preklinjanja in hudih izrazov. Vse skupaj deluje prisiljeno in umetno.

Verjetno je res narejeno za tamkajšnje lokalce. Kot bi pri nas v krajevni skupnosti snemali kakšen film in to želeli prodati širši javnosti.

Mah, za akcijski film je bil Wrecking Crew v redu, na trenutke tudi duhovit :)

Poglejmo sedaj Fall 2. Za te Fall filme sploh ne bi vedel, če ne bi prvega dela nekdo tule gor omenil. In prvi del je bil totalno adrenalinsko posnet.

Mah, pri Fall 2 sploh nimaš občutka, da so nekje visoko, vsi kadri so nekak od blizu. Pa na tistih ozkih deskah sedita, kot da sta na neki gugalnici, ne pa 4000 metrov visoko. Pa konec s tistimi drogami je brezveze. Prvi film mi je dal tolk enga adrenalina ta bi šel takoj plezat, po temle bi pa najraje kako tableto vzel.

karafeka je izjavil:

Mah, pri Fall 2 sploh nimaš občutka, da so nekje visoko, vsi kadri so nekak od blizu. Pa na tistih ozkih deskah sedita, kot da sta na neki gugalnici, ne pa 4000 metrov visoko. Pa konec s tistimi drogami je brezveze. Prvi film mi je dal tolk enga adrenalina ta bi šel takoj plezat, po temle bi pa najraje kako tableto vzel.

Kdaj pa si ti prvi film gledal? K si jih imel 12? Ker drugače ni bil nekaj baš.

Prvi Fall je iz 2022 https://www.imdb.com/title/tt15325794/
Sem imel takrat malo več kot 12 let. Pa še tu gor na forumu sem ga nekje omenjal, ampak ne najdem tako na hitro.

Evo sem našel, letos sem ga gleda. https://slo-tech.com/forum/t745146/p878...

Zgodovina sprememb…

karafeka je izjavil:

Nisem še gledal drugega filma. Prvi film pa je bil dobro posnet in včasih me je kar zmrazilo prek televizorja na tistem stolpu.

Ja, prvi film je bil tudi meni dober. Zorni koti kamere so bili res brutalni, sploh za tiste, ki se bojimo višine. :))

Sem pa videl video, kako so to snemali:

Kapo dol pred obema igralkama!
««
209 / 210
»»