» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
200 / 201
»»

oo7 ::

Elden Ring film je po 6 mesecih snemanja posnet. V kino dvorane pa pride šele 3 marca 2028.

Film Spider-Man: Brand New Day je v četrtek na predpremierno večer v ZDA zaslužil rekordnih 74,5 milijona dolarjev.S tem zneskom je podrl dosedanji zgodovinski rekord, ki ga je s 60 milijoni dolarjev prej držal film Avengers: Endgame.

Gregor459 ::

oo7 je izjavil:

Elden Ring film je po 6 mesecih snemanja posnet. V kino dvorane pa pride šele 3 marca 2028.

Rabijo leto in pol za kaj ? Da editirajo film ?

delavec44 ::

Po moje prej, da dodajo vse umetne učinke. Verjetno bo večina CGI.

delavec44 je izjavil:

Po moje prej, da dodajo vse umetne učinke. Verjetno bo večina CGI.

To ja ampak leto in pol se mi zdi izredno veliko časa.

'Superhero Fatigue Is Real. Spider-Man Fatigue Is Not': Tom Holland's 'Brand New Day' Could Score One of the Biggest Opening Weekends Ever

https://variety.com/2026/film/news/spid...

Gregor P ::

Vsaj za mene je Spider-Man nekaj drugega bolj otroškega kot pa kakšen Batman. Slednjega gledam praktično sam, medtem ko se pa Spidermana veselijo vsi otroci naokoli. Ima očitno nek tak "otroški" šarm, je zelo prijazen, družinski junak. En tak prisrčen pozitivc:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Torej je boljši od Supergirl?

Bi moral biti da. Ampak še nisem gledal Supergirl, ker noben ni hotel, tako da še ne vem :-)

Supergirl lahko že doma gledaš. Meni je bil precej generičen.

Supergirl in novi Superman mi nista preveč všeč preveč fantazirajo.
Man of Steel mi je bil veliko boljši.

Na travniku je že film The Death of Robin Hood.

Han ::

Še ena brezvezna in dolgočasna polomija letos.

Ganon ::

Bom preskočil. Kdor še ni gledal, je zdaj na voljo Hail Mary blu-ray. Se ravnokar spravljam k ogledu. :P

Je bil čisto ok, tak bolj družinski ZF film.

brett ::

oo7 je izjavil:

Kritiki so kot kaže zadovoljni s najnovejšim Spieldbergovim SCI_FI filmom Disclosure Day, trenutno ima film 89% na RT - https://www.rottentomatoes.com/m/disclo...

Včeraj sem ga pogledal... Kaj naj rečem, hmmm.
So minila Spielbergova leta... Zenit je že davno prešel. To je bolj kot ne njegov "sončni zahod". Razen dobre kamere in svetlobe, je vse ostalo en velik MEH.
Ocena z moje strani je 4/10. Dve točki zgubi na račun Spielberga. Ker mu zamerim! Drugemu režiserju bi dal 6/10.

Predsednik11 ::

Han je izjavil:

Še ena brezvezna in dolgočasna polomija letos.

Robin Hood ?

Scorpy84 ::

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kritiki so kot kaže zadovoljni s najnovejšim Spieldbergovim SCI_FI filmom Disclosure Day, trenutno ima film 89% na RT - https://www.rottentomatoes.com/m/disclo...

So minila Spielbergova leta... Zenit je že davno prešel. To je bolj kot ne njegov "sončni zahod". Razen dobre kamere in svetlobe, je vse ostalo en velik MEH.
Ocena z moje strani je 4/10. Dve točki zgubi na račun Spielberga. Ker mu zamerim! Drugemu režiserju bi dal 6/10.

Meni je pa bil dober. Edino kar bi se dalo posneti z dalec manjsim proracunom, ter drugo igralsko zasedbo. Nekaj prizorov je bilo vseeno odlicnih in ne gre mu zameriti za ideje.

Ampak ideja, da bi v današnjem času folk najbolj verjel MSM in da ni bilo enostavnejše rešitve. Ne vem no, mogoče pred 20 leti.

Pa tudi agentje so bili kar za hece. Me spominja na tiste špile Commandos kjer so vsi imeli kot pogleda obrnjen v isto smer in kar se je za njim dogajalo pač ne more zaznati.

zajtam123 ::

delavec44 je izjavil:

Ampak ideja, da bi v današnjem času folk najbolj verjel MSM in da ni bilo enostavnejše rešitve. Ne vem no, mogoče pred 20 leti.

Pa tudi agentje so bili kar za hece. Me spominja na tiste špile Commandos kjer so vsi imeli kot pogleda obrnjen v isto smer in kar se je za njim dogajalo pač ne more zaznati.

Tudi mene je to grozno motilo.

Spider-Man: Brand New Day otvoritveni vikend se pravi četrtek predpremiera, petek, sobota in nedelja neverjetnih 927 mio $ :O

Proračun filma 225 mio $.

Film že dela profit.

In verjetno bo šel tudi gladko čez 2 miljardi $.

Edini dokaj zanimivi Spider-Man filmi, so mi tisti s Kirsten Dunst. Tega ne bi gledal niti zastonj.

Pithlit ::

Ganon je izjavil:

Edini dokaj zanimivi Spider-Man filmi, so mi tisti s Kirsten Dunst. Tega ne bi gledal niti zastonj.

A te kdo sili?
Life is as complicated as we make it...

Scorpy84 je izjavil:

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Meni je pa bil dober. Edino kar bi se dalo posneti z dalec manjsim proracunom, ter drugo igralsko zasedbo. Nekaj prizorov je bilo vseeno odlicnih in ne gre mu zameriti za ideje.

Jaz sem ga zadnjič začel gledat. Gledal sem ene pol ure potem pa sem bil nekaj zaspan in sem šel spat. Tiste pol ure me niso kaj preveč navdušile, da bi ga drugi dan takoj naprej gledal. Zdaj je verjetno že kakih 5 dni odkar sem nehal gledat :| Bom pa pogledal samo me nič kaj preveč ne vleče.

Pithlit je izjavil:

Ganon je izjavil:

A te kdo sili?

Že od četrtka.

Ta vikend 31 julij 2 avgust najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

pider-Man: Brand New Day $355.0M
The Odyssey $51.0M
Toy Story 5 $6.3M
Minions & Monsters $5.8M
Moana $5.3M

Spider-Man: Brand New Day v 3 dneh (četrtek na predpremierah se šteje pod petek) - $927,000,000

The Odyssey v 17 dneh - $911,397,415

Moana v 24 dneh - $261,083,124

Minions & Monsters v 33 dneh - $449,550,365

Toy Story 5 v 45 dneh - $1,065,896,126

Disclosure Day v 52 dneh - $239,581,260

Obssession v 88 dneh - $474,780,890

Odiseja bo kot kaže najbolj uspešen Nolanov film.

kuglvinkl ::

A ne bo flopnla zarad neke crnke v castingu?
Your focus determines your reallity

Polda ::

kuglvinkl je izjavil:

Na tvojo žalost ne bo flop.

D3m ::

Bajni profit pa tudi ne.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Polda ::

Tale manever Nolana s črno Heleno ga bo na koncu stal za tam okoli 200 milijončkov.

endelin ::

V odiseji vrtijo filmske klasike? 7even.. upam da pride T2 ker tole bi rad videl v kinu8-)

kuglvinkl ::

Polda je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Na tvojo žalost ne bo flop.

Ti narobe razumu - si zelim, da nabije Avatarja al ker kol fil je imel najvec v BO. Ne tolk zarad filma samega, ampak zaradi fasitkov, k so jamral zarad neke temnopolte igralke.
Your focus determines your reallity

A je bila Emily Blunt na kakšni lepotni operaciji ? V Disclosure day je tako čudna v glavo.

Na večih, da. Saj je tudi svoje popolne, naravne zobe, pred leti zamenjala za "protezo". Hollywood je cirkus.

Film Spider-man Brand new day največji otvoritveni vikend na domačem terenu kadarkoli s 360 mio $. Prej je bil to film Avengers Endgame s 357 mio $.

Po celem svetu pa je imel Spider-man drugi najboljši otvoritveni vikend prvo mesto še vedno drži film Avengers Endgame.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Street Fighter | Blanka vs. Ryu Special Look (2026 Movie) - Jason Momoa, Andrew Koji

16 oktober 2026

Že zdaj zgleda boljše kot Mortal Kombat 2 :)

Ganon je izjavil:

Na večih, da. Saj je tudi svoje popolne, naravne zobe, pred leti zamenjala za "protezo". Hollywood je cirkus.

Misliš luske ne proteza ? Najbolj vidne umetne zobe ima Nemški trener Klopp.

Zato v narekovajih. Luske, ki izgledajo slabše od proteze. :D

karafeka ::

Pa ti igralci so ja vsi umetni. Pa botoksa sploh ne štejem zraven.

No ja se najdejo tudi izjeme ?

https://www.lofficielusa.com/pop-cultur...

Čeprav nikoli ne veš.

Ganon je izjavil:

Zato v narekovajih. Luske, ki izgledajo slabše od proteze. :D

Gledam slike in je imela prej odlične zobe ne vem kaj treba to popravljat.

Do konca leta naj bi bil znan nov James Bond.

Sony producer Amy Pascal - "I would say the end of the year is a good bet. We are being really, really methodical. Having worked with Barbara Broccoli at the studio, I mean, Daniel Craig is a hard act to follow. And it's got to be something that is really different that is stirring and exciting and different."

Tarantino pravi, da je The Good the bad and the ugly najbolje režiran film vseh časov.

Quentin Tarantino je film označil za najbolje režiran film vseh časov in največji dosežek v zgodovini kinematografije, je legendarna klasika Sergia Leoneja iz leta 1966.

Če še kdo ni gledal priporočam celotno Dolarsko triologijo.

Uwe Boll pravi 2027

Violent Night 2 - Official Trailer (2026) David Harbour, Jared Harris, Kristen Bell

Film violent night v kinih 4 decembra 2026.

Prvi del je bil še kar vredu.

oo7 je izjavil:

Do konca leta naj bi bil znan nov James Bond.

Sony producer Amy Pascal - "I would say the end of the year is a good bet. We are being really, really methodical. Having worked with Barbara Broccoli at the studio, I mean, Daniel Craig is a hard act to follow. And it's got to be something that is really different that is stirring and exciting and different."

Upam, da bodo zbrali dobrega in primernega igralca.

no comment ::

oo7 je izjavil:

"it's got to be something that is really different that is stirring and exciting and different."

Uf, tale izbira Bonda bi se lahko izkazala za resno preizkušnjo mentalne stabilnosti določenega prebivalstva.

Držim pesti za vas vse!

zajtam123 ::

no comment je izjavil:

oo7 je izjavil:

"it's got to be something that is really different that is stirring and exciting and different."

Uf, tale izbira Bonda bi se lahko izkazala za resno preizkušnjo mentalne stabilnosti določenega prebivalstva.

Držim pesti za vas vse!

Kolikor mi je znano so pri Amazonit že rekli da bo moški belec. Nisem pa prepričan ali tudi Britanec.
««
200 / 201
»»