Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi
Scorpy84 ::
Mene tudi ni nekaj navdušil, spet vesoljček, ki ima čudne "prste", ampak nekako je izdelal fino orodje, da lahko fine stvari izdela. Predvsem ladjo, ki je spet nekako čudna.
Ok če je po knjigi in je to ljudem všeč, pa vredu. Film je ok, ampak da bi ga še enkrat pogledal čez par let, pa nima smisla.
Ok če je po knjigi in je to ljudem všeč, pa vredu. Film je ok, ampak da bi ga še enkrat pogledal čez par let, pa nima smisla.

D3m ::
Predsednik11 je izjavil:
Projecr Hail Mary film priporočam je dober.
![]()
Grem gledat :)
Ravno pogledal film.
Prve pol ure se mi je malo vleklo, potem pa me je POvleklo notri in film me je vedno bolj pritegnil. Sploh 2/2 je top. Vrhunec pa odnos med glavnima protagonistoma. Kljub pomanjkanju obraza Rocky-a, je ustvarjalcem uspelo pričarati vsa čustva liku! Kapo dol. Goslingu vloga paše, komične vložke izpelje izredno, lahko bi rekli spontano.
Izredna fotografija, zvok in glasbena podlaga! Ampak kot sem rekel srcika filma je 2/2 filma, sam film pa zaživi, ko se junaka spoznata. Torej malo potrpeti, pa bo :)
Moja ocena: 8/10
Čakaj malo?
Kaj pa woke stvari in karakterji?
|HP EliteBook|R7 8840U|
brett ::
...
Čakaj malo?
Knjige nisem bral.
Woke? Morda to, da je bila mišljena posadka sestavljena iz ženske, črnca in Kitajca? To mi je padlo v oči, ampak so imeli tako minoren vpliv in minutažo, da mi je vseeno. Kaj drugega mi ni padlo v oči...
Karakterji? V Kakšnem smislu? Da so enoplastni? Glavni trije mi niso delovali tako, vsi ostali so bolj kot ne statisti in kot taki se niti ne morejo "razviti". Simpatično pa mi je bilo (ne vem, če je tako tudi v knjigi), kako se v določenih prizorih ustvarjalci norčujejo iz likov. Kot parodija. Ampak v mejah ok okusa.
Predsednik11 ::
Predsednik11 je izjavil:
Projecr Hail Mary film priporočam je dober.
![]()
Grem gledat :)
Ravno pogledal film.
Prve pol ure se mi je malo vleklo, potem pa me je POvleklo notri in film me je vedno bolj pritegnil. Sploh 2/2 je top. Vrhunec pa odnos med glavnima protagonistoma. Kljub pomanjkanju obraza Rocky-a, je ustvarjalcem uspelo pričarati vsa čustva liku! Kapo dol. Goslingu vloga paše, komične vložke izpelje izredno, lahko bi rekli spontano.
Izredna fotografija, zvok in glasbena podlaga! Ampak kot sem rekel srcika filma je 2/2 filma, sam film pa zaživi, ko se junaka spoznata. Torej malo potrpeti, pa bo :)
Moja ocena: 8/10
Čakaj malo?
Nisem opazil nič takega.
Gregor P ::
Da, film je imel dramatično premiso, tako da ni bilo časa za woke
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
BT52 ::
DamijanD ::
Zanimivo kako toplo hladni odzivi so na ta film. Meni je všeč, dvema kolegoma se je pa praktično cel vlekel.
oo7 ::
Men je bil Project Hail Mary všeč.
Zanimiva zgodba. Vizualno lep film. Dobra glasba.
Film se mi ni prav nič vlekel.
Zanimiva zgodba. Vizualno lep film. Dobra glasba.
Film se mi ni prav nič vlekel.
Korejški film HOPE kateri izide letos jeseni.
HOPE - Official Teaser - In Theaters Fall 2026
In the remote South Korea village of Hope Harbor, police chief Bum-seok (Hwang Jung- min) and officer Sung-ae (Hoyeon) are called to find a mysterious creature that has wreaked havoc on the village. In the nearby forest, a coterie of hunters, including Sung- ki (Zo In-Sung) set out to track the beast and find themselves hunted instead. But all is not as it seems, and perceptions can be misleading. What begins as ignorance plants the seed of disaster, escalating through human conflict into a tragedy of cosmic proportions.
HOPE - Official Teaser - In Theaters Fall 2026
In the remote South Korea village of Hope Harbor, police chief Bum-seok (Hwang Jung- min) and officer Sung-ae (Hoyeon) are called to find a mysterious creature that has wreaked havoc on the village. In the nearby forest, a coterie of hunters, including Sung- ki (Zo In-Sung) set out to track the beast and find themselves hunted instead. But all is not as it seems, and perceptions can be misleading. What begins as ignorance plants the seed of disaster, escalating through human conflict into a tragedy of cosmic proportions.
delavec44 ::
Tudi knjiga ni hardcore scifi. Film ocenjuješ v žanru v katerem je, ne v katerem si ga trenutno želiš.
Je Martian hardcore scifi?
Sem pa zadnjič na YT gledal razlago za Tenet od avtorja kateremu je menda po 6 letih končno vse jasno. Dve uri in pol razlage za isto dolg film. Ne vem no, malce preveč hardcore.
Je Martian hardcore scifi?
Sem pa zadnjič na YT gledal razlago za Tenet od avtorja kateremu je menda po 6 letih končno vse jasno. Dve uri in pol razlage za isto dolg film. Ne vem no, malce preveč hardcore.
delavec44 ::
Se je pa avtor vseeno trudil, da v knjigi ni nekih velikih logičnih napak (ajde sedaj bo en omenil, da Rocky nima prstov). To da je notri tudi malo akcije in komedije, mu pa štejem v plus. Drugače je vse skupaj precej suhoparno.
Predsednik11 ::
Prste že mora imeti, da je lahko ustvaril vse tiste stvari.
Zelo mi je bil pa všeč konec ,čeprav sem nekako pričakoval, da bom razočaran pa je super zaključeno.
Zelo mi je bil pa všeč konec ,čeprav sem nekako pričakoval, da bom razočaran pa je super zaključeno.
brett ::
Pogledal MK2 - med brskanjem po telefonu in obujanju spominov na iger MK1-3, ker...
OMG kakšna žalost od filma pa je to. Kot tisti nizkocenovni C rang z JCVDjem ali Lundgrenom, ipd.
Enka mi je bila kar kul, tole pa je pod kritiko. Da gre Karl Urban tole snemat, je pa res obupan...
Prrdlagam obvoz!
Ocena: 1/10
PS morda kdo ve razlog zakaj (vsaj meni) določenih tem ne odpre? Nalaga, nalaga in zamrzne...
OMG kakšna žalost od filma pa je to. Kot tisti nizkocenovni C rang z JCVDjem ali Lundgrenom, ipd.
Enka mi je bila kar kul, tole pa je pod kritiko. Da gre Karl Urban tole snemat, je pa res obupan...
Prrdlagam obvoz!
PS morda kdo ve razlog zakaj (vsaj meni) določenih tem ne odpre? Nalaga, nalaga in zamrzne...
mahone ::
Enka ti je bla vredu? A se hecas? Ravno enka je bila govno od govna, ko so sli predstavit novi lik cist za brez veze. Scis v rangu Annihilationa.
LeQuack ::
Pogledal MK2 - med brskanjem po telefonu in obujanju spominov na iger MK1-3, ker...
Ne žalit JCVD in Lundgrena. Universal soldier je bil top A movie
Quack !
FTad ::
Prrdlagam obvoz!
Jaz imam isti problem.
Gregor P ::
Hrčku je poču film zaradi naših komentarjev 
... in ko je jih v navalu besa hotu zbrisat je zbrisal nehote še malo več ST kode poleg :-)
... in ko je jih v navalu besa hotu zbrisat je zbrisal nehote še malo več ST kode poleg :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Rocky je kul, všeč da ni spet humanoidni vesoljec. Film bi bil lahko še daljši, par v redu stvari iz knjige manjka. Recimo nukiranje antarktike. Pa tudi na splošno grejo fizikalne razlage prehitro mimo.
Razvoj obeh glavnih likov je prava osvežitev in spominja na old school filme.
Ma v filmu so nastavili tematiko in zaključil tole v eno celoto. Zato pa je dober soliden film, jedro je Vesolje, Kamen in Grace. Vse ostalo pa bi bila ekspozicija in preveč odvratno od ljudi. Velikokrat filmo hočejo strpat preveč noter in izgubijo fokus. Tule ga niso. Za detajle glede fiziek in hipotez pa je tule knjiga. Bi jaz kot studio naredil extended cut tudi z tis to antzartiko. Za teatralni rlease pa tole je bilo smiselno izrezat ven.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
kuglvinkl ::
Danes izide film Jack Ryan: Ghost War. Tako, da bi moral biti danes ali jutri že na travniku.
33% na RT...
Your focus determines your reallity