» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
163 / 164
»»

oo7 ::

Budget $38 mio
Box office $256 mio

Pogledal film Weapons. Sicer mi čedalje manj paše gledat grozljivke ampak sem pogledal zaradi dobrih ocen.
Dobra grozljivka nimam pripomb.

Režiser kateri je režiral film Weapons njegov naslednji film bo Resident Evil. Torej lahko rečemo, da je RE v dobrih rokah ? :)

Ta vikend 12-14 september najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Infinity Castle $70.0M
The Conjuring: Last Rites $26.1M
Downton Abbey: The Grand Finale $18.1M
The Long Walk $11.5M
Toy Story 2025 Re-release $3.5M

Demon Slayer s 386.2 mio $ je že 4 najbolj uspešen anime film v BO.

Top 5

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba: Mugen Train $506,473,668 - 2020

Your Name $405,349,022 - 2016

Spirited Away $395,580,000 - 2001

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba: Infinity Castle + $386,294,092 - 2025

Suzume $323,638,107 - 2022

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Ganon ::

28 Years Later 4K blu-ray je že na voljo. 8-)

Ganon je izjavil:

28 Years Later 4K blu-ray je že na voljo. 8-)

Še nisi gledal ? Si čakal na 4K verzijo ?

Ganon ::

Pri filmih čakam blu-ray, pri serijah pa konec sezone. :))

endelin ::

Za 28 years later res ni nujno čakat neke hude verzije;)

dronyx ::

oo7 je izjavil:

Budget $38 mio
Box office $256 mio

Pogledal film Weapons. Sicer mi čedalje manj paše gledat grozljivke ampak sem pogledal zaradi dobrih ocen.

Zame je pa konec filma praktično komedija. Definitivno ne moj tip filma. Tudi prejšnji film tega režiserja Barbarian je bil vsaj zame razočaranje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

dronyx je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $38 mio
Box office $256 mio

Zame je pa konec filma praktično komedija. Definitivno ne moj tip filma. Tudi prejšnji film tega režiserja Barbarian je bil vsaj zame razočaranje.

Glede konca ?
A to, ko so otroci na koncu raztrgali čarovnico ?

Barbarian pa nisem gledal.

Zgodovina sprememb…

Novi James Bond bo znan šele enkrat drugo leto se pravi 2026.

Next James Bond movie, which is now all set to be helmed by Dune's Denis Villeneuve, will not hit theaters until 2028.

Budget $200+ mio
Box office $518.8 mio

Film The Fantastic Four: First Steps pride na VOD 23 septembra.

oo7 je izjavil:

Micheal Mann bo posnel film Heat 2.

Leta 1995 je posnel prvi del Heat

Budget $60 mio
Box office $187.4 mio

Michael Mann - "It's totally planned to be a movie... Is it a modest movie? No. Is it a very expensive series? No. It's going to be one large movie."

"It's sustained in culture. It's known. I could delude myself into thinking that the whole world is familiar with it, but when you check out its prominence in home vid for over 20 years, this thing really has legs. People are still watching it, people are still talking about it. It's a brand. It's kind of a Heat universe, in a way. And that certainly justifies a very large ambitious movie."

Heat 2 knjiga izide 9 avgusta 2022

Leonardo Di Caprio naj bi zaigral v filmu HEAT 2

Leonardo DiCaprio to Star in Michael Mann’s ‘Heat 2,’ Shoot Eyed for 2026
https://www.worldofreel.com/blog/2025/9...

Predsednik11 ::

oo7 je izjavil:

Budget $200+ mio
Box office $518.8 mio

Tole pa ni preveč dober box office za Marvel ?

mAXTER ::

Kot že rečeno, trg je že zdavnaj prenasičen s stripovskimi franšizami. Ljudje so se enostavno prenajedli količine teh filmov ki so izhajale vsa ta leta. Isti primer Superman, mislim da je na koncu obrnil nekje 500 mio...

Mene od vseh teh block busterjev letos najbolj zanima box office Avatar 3 filma...če jim spet uspe presežit 2 miljarde...

delavec44 ::

Glede na to, da so kino karte 2x dražje, mogoče. Če pa upoštevaš inflacijo, pa ne bojo presegli prvih dveh.

Gregor P ::

Kakšnega dobrega Supermana in Batmana si na vsake toliko časa vedno rad pogledam. Ampak za kaj za božjo voljo bi gledal kakšnega Kravena (sem moral iti posebej iskati v brskalnik, da sem sploh pravilno zapisal to ime! Ker sem ga takoj pozabil, ko sem ga prvič slišal) in druge tretjerazredne super-heroje? Sicer mene tudi Spiderman nikoli ni zares animal (ampak je očitno zelo uspešen med mladino), kaj šele Fantastic Four - to mora biti zares dobro potem, da bom dejansko šel pogledat.

Potem pa naredijo v vseh teh desetletjih dva Judge Dredda in enega Constantina; kaj novega pa rajši niti ne poskusijo. Nimam pojma kaj jih vodi pri njihovih odločitvah, očitno samo denar ne, če tako radi delajo izgube z zgrešenimi filmi?:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

mAXTER je izjavil:

Mene od vseh teh block busterjev letos najbolj zanima box office Avatar 3 filma...če jim spet uspe presežit 2 miljarde...

Po moje bo vsak naslednji Avatar prinesel malo manj kot predhodnik. Ampak to sta lahko še vedno 2 miljardi.

Zgodovina sprememb…

Do prvega ironmana je bilo število superhero filmov majhno. Potem pa gasa par filmov letno in folk se prenaje;)

Gregor P je izjavil:

Kakšnega dobrega Supermana in Batmana si na vsake toliko časa vedno rad pogledam. Ampak za kaj za božjo voljo bi gledal kakšnega Kravena (sem moral iti posebej iskati v brskalnik, da sem sploh pravilno zapisal to ime! Ker sem ga takoj pozabil, ko sem ga prvič slišal) in druge tretjerazredne super-heroje? Sicer mene tudi Spiderman nikoli ni zares animal (ampak je očitno zelo uspešen med mladino), kaj šele Fantastic Four - to mora biti zares dobro potem, da bom dejansko šel pogledat.

Potem pa naredijo v vseh teh desetletjih dva Judge Dredda in enega Constantina; kaj novega pa rajši niti ne poskusijo. Nimam pojma kaj jih vodi pri njihovih odločitvah, očitno samo denar ne, če tako radi delajo izgube z zgrešenimi filmi?:8)

Gradijo zgodbo spet, do velikega finala Avengers. V naslednjih dveh letih dva Avengers filma katera bosta verjetno pokrila kar nekaj stroškov filmov kateri so bombardirali ali flopnili.

endelin je izjavil:

Do prvega ironmana je bilo število superhero filmov majhno. Potem pa gasa par filmov letno in folk se prenaje;)

Do Endgame finala je šlo dobro, ker je bila zgodba dobro povezana med sabo. Potem naprej ne več. Bosta pa Avengers filma ne glede na vse imela dober BO.

Zgodovina sprememb…

Budget $130-175 million

Najnovejši film Leonarda Di Capria dobiva visoke hvalospeve. Film ima trenutno na RT 98%.

Paul Thomas Anderson and Leonardo DiCaprio finally team up, and the result is a 10/10 masterpiece.

'One Battle After Another' Review: Leonardo DiCaprio and Paul Thomas Anderson's Latest Is a Generation-Defining Masterpiece

Leonardo DiCaprio's New Action Movie Becomes Oscar Frontrunner After Near-Perfect Rotten Tomatoes Score

One Battle After Another | Official Trailer 2

Bomo videli kakšna ocena bo, ko začnejo gledati ljudje v kinih. Film začnejo predvajati 26 septembra in film ima R rating.

opeter ::

endelin je izjavil:

Pozabil si omeniti velikansko število serijo, tudi na temo superherojev. Če je bil v preteklosti poleg Zvezdnih strez (Star Trek) morda kakšen Superman (npr. Lois & Clark: The New Adventures of Superman, 1993) in pa Batman (1960-ta), morda še Power Rangers ali pa Captain Power (1990+), je tega danes na tone.

Risanih serij je bilo kar dosti tudi v preteklosti, a vseeno ne toliko kot dandanes.

Zato je folk že izmučen, naveličan. Ko je preveč, je enostavno preveč. V življenju pa imaš (žal ali pa na srečo) omejeno število časa.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

To bi bila težava, če bi ti filmi in serije bili res tako dobri, da bi jih hotel vse pogledati, a ni časa in bi bilo preprosto preveč - in delno je morda res danes več kakovostnih produktov kot prej. Za mene je mislim da bolj problem, da težko najdem kakovostne zadeve v poplavi vsega tega materiala in potem spregledam dobre stvari, ker se mi ne da več iskat. Ker tudi prej nisem pogledal vseh zanič ZF filmov, serij, risank in me ti res niso obremenjevali, razen če bi si jih zanalašč hotel pogledati, da se malo nasmejem :-)

Če gledaš filme posnete po stripih sproti potem se, da brez problema. Koliko pa izide na leto teh filmov okoli 5.

Trenutno 10 najbolj gledanih filmov letos v SLO kinih.

1 A Minecraft Movie $566,435

2 Lilo & Stitch $521,344

3 Jurassic World: Rebirth $449,252

4 F1: The Movie $421,108

5 Mufasa: The Lion King $324,812

6 Smurfs $310,176

7 How to Train Your Dragon $274,464

8 Mission: Impossible - The Final Reckoning $256,447

9 The Bad Guys 2 $255,086

10 Bridget Jones: Mad About the Boy $248,078

Na vsake toliko algoritem celo dela ...

... boljše kot zadnja rdeča Sonja.

Gregor P je izjavil:

Na vsake toliko algoritem celo dela ...

... boljše kot zadnja rdeča Sonja.

Tole bom pa pogledal :P

To je verjetno tole - https://www.imdb.com/title/tt0354690/

brett ::

Končno ponovno film, ki sem ga z lahkoto pogledal v enem šusu! Lep film, vizualna in zvočna poslastica z odličnim editingom. Zgodba sicer ni nič posebnega, nadpovprečnega ga naredijo tehnični elementi, virtuoz Zimmer in vživeta igra večine likov. Pitt ni švoh, enako Bardem, stopničko nad njima pa je vedno odlična Condon-ova.
Osebno mi je na vrhu dirkaških filmov še vedno Rush, nato Ford vs. Ferrari in Le Mans. Nato pa bi bil lahko že tale.

Ocena 8/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

Pogledal T2.
Ob zaključku spet dobil :'( oči. Soft.

Kakšen masterpiece je še vedno tole. Mozartov Requiem med filmi. Gladko 10/10.

Naslednji movie bo The Shining;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

opeter ::

oo7 je izjavil:

Tako, to je točno ta naslov.
Prejšnjič sem gledal en starejši anime in sicer Zadnjega samoroga (Last unicorn, 1982). Že zelo dolgo nazaj sem gledal in ni se dosti spremenil. :)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

brett je izjavil:

Končno ponovno film, ki sem ga z lahkoto pogledal v enem šusu! Lep film, vizualna in zvočna poslastica z odličnim editingom. Zgodba sicer ni nič posebnega, nadpovprečnega ga naredijo tehnični elementi, virtuoz Zimmer in vživeta igra večine likov. Pitt ni švoh, enako Bardem, stopničko nad njima pa je vedno odlična Condon-ova.
Osebno mi je na vrhu dirkaških filmov še vedno Rush, nato Ford vs. Ferrari in Le Mans. Nato pa bi bil lahko že tale.

Ocena 8/10

Se v celoti strinjam.
Še posebej s Rush in Ford vs Ferrari :)

endelin je izjavil:

Pogledal T2.
Ob zaključku spet dobil :'( oči. Soft.

Kakšen masterpiece je še vedno tole. Mozartov Requiem med filmi. Gladko 10/10.

Naslednji movie bo The Shining;)

Ah ja T2 je klasika.
Tudi Shining je dober.

opeter je izjavil:

oo7 je izjavil:

Tako, to je točno ta naslov.
Prejšnjič sem gledal en starejši anime in sicer Zadnjega samoroga (Last unicorn, 1982). Že zelo dolgo nazaj sem gledal in ni se dosti spremenil. :)

Sem pogledal trailer pa se ne spomnim, da bi gledal Last unicorn.
Gledam na IMDB kar zvezniška zasedba posodila glasove.
Bo treba pogledat hvala za predlog :)

Zgodovina sprememb…

D3m ::

The Last Unicorn.

Christopher Lee, Mia Farrow, Jeff Bridges......pa še soundtrack od "America"

Moja najljubša risanka, ko sem odraščal.

In pa seveda The Flight of Dragons. :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Ta vikend 19-21 september najbolj uspešni filmiv v BO ZDA Kanada

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba- The Movie - Infinity Castle $17.3M
Him $13.5M
The Conjuring: Last Rites $13.0M
Downton Abbey: The Grand Finale $6.3M
The Long Walk $6.3M

Budget $9 mio
Box office $3.8 mio

Pamela Anderson and her sons, Brandon Thomas Lee and Dylan Jagger Lee, have launched the production company And-Her-Sons Productions.

The new label already has a first project in mind too - a new TV series adaptation of the Dark Horse Comics' 1990s comic book character Barb Wire that is currently in development.

Film je bil posnet leta 1996.

V izdelavi prequel filma Weapons. Film se bo osredotočil na lik teto Gladys.

oo7 je izjavil:

3 oktobra 2025 izide film The Bride.

The Bride follows a lonesome Frankenstein as he travels to 1930s Chicago to seek help from a man called Dr. Euphronius to create a companion for himself. That companion is the Bride -- the reanimated body of a recently murdered woman. Things quickly go awry for Frankenstein and The Bride when their "combustible romance" garners unwarranted attention from both the police and "a wild and radical social movement."

Cristian Bale bo zaigral v vlogi Frankenstein.

The Bride! | Official Teaser

4 MAREC 2026

Ne vem kaj je tole mešanica med Bony in Clyde in Frankensteinom ? :|

Zgodovina sprememb…

Predsednik11 ::

oo7 je izjavil:

Ja saj drugega kot prequel jim ne ostane. Nadaljevali bi težko razen če bi imeli filb o terapiji otrok po koncu prvega filma.

brett ::

oo7 je izjavil:

Budget $200+ mio
Box office $518.8 mio

Sem ga včeraj pogledal in moram reči, da me je pozitivno presenetil s pristopom, ker se ne jemlje resno, ampak otroško, igrivo, s poudarkom na nostalgijo - risanko. Možgane seveda obvezno na off, pa bo film kul. Sploh s tem retro pridihom 60-tih in futurističnimi vložki takratnih časov. Simpatično!
Igralci niso nič posebnega, tehnični elementi prav tako, enako režija, itn. Torej zlata sredina v svetu superjunakov.

Ocena 6/10.

Scorpy84 ::

Predsednik11 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ja saj drugega kot prequel jim ne ostane. Nadaljevali bi težko razen če bi imeli filb o terapiji otrok po koncu prvega filma.

Tamal bi lahko nadeljeval, kar je pocela teta, zaradi travmatoloske izkusnje.

Scorpy84 je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Tamal bi lahko nadeljeval, kar je pocela teta, zaradi travmatoloske izkusnje.

Ja tudi tamal bi lahko ampak je vseeno boljše, da gredo s Gladys.

Denis Villeneuve bo začel iskati igralca za James Bonda takoj, ko konča s filmom DUNE : Part 3

James Bond will be male, as written by creator Ian Fleming, and importantly, will be an actor who hails from the British isles.

Torej white ali to pa ni tako sigurno?

kuglvinkl ::

delavec44 je izjavil:

Gej bo. G od LGBT++++. Straight gej torej, nič bi curious, al pa ked podobnega. In iz vode bo prlezu namest Halle Berry en model z gej brki, mišičast.

Črn.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kuglvinkl ()

kuglvinkl je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Gej bo. G od LGBT++++. Straight gej torej, nič bi curious, al pa ked podobnega. In iz vode bo prlezu namest Halle Berry en model z gej brki, mišičast.

Črn.

Samo da ni transformer.

delavec44 je izjavil:

Trenutno ni znano. Naj bi šli pa proti bolj neznanemu igralcu ne kakšni večji zvezdi.

Avatar: Fire and Ash | New Trailer

This world is much deeper than you imagine. Watch the brand-new trailer for Avatar: Fire and Ash and experience it in theatres December 19th.

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Finski film Sisu 2 je dobil uradni naslov SISU: ROAD TO REVENGE - SISU: ROAD TO REVENGE is a wall-to-wall cinematic action event, a sequel to the original sleeper hit SISU. Returning to the house where his family was brutally murdered during the war, "the man who refuses to die" (Jorma Tommila) dismantles it, loads it on a truck, and is determined to rebuild it somewhere safe in their honor. When the Red Army commander who killed his family (Stephen Lang) comes back hellbent on finishing the job, a relentless, eye-popping cross-country chase ensues - a fight to the death, full of clever, unbelievable action set pieces.

SISU: Road to Revenge - Official Trailer (HD)

Film Sisu 2 ima trenutno pri kritikih 100% na Rotten tomatoes - https://www.rottentomatoes.com/m/sisu_r...

dronyx ::

oo7 je izjavil:

Budget $130-175 million

Najnovejši film Leonarda Di Capria dobiva visoke hvalospeve. Film ima trenutno na RT 98%.

Paul Thomas Anderson and Leonardo DiCaprio finally team up, and the result is a 10/10 masterpiece.

'One Battle After Another' Review: Leonardo DiCaprio and Paul Thomas Anderson's Latest Is a Generation-Defining Masterpiece

Leonardo DiCaprio's New Action Movie Becomes Oscar Frontrunner After Near-Perfect Rotten Tomatoes Score
One Battle After Another | Official Trailer 2

Bomo videli kakšna ocena bo, ko začnejo gledati ljudje v kinih. Film začnejo predvajati 26 septembra in film ima R rating.

Tole sem gledal včeraj v kinu. Film ima nenavadno glasbeno spremljavo. Kot da bi nekdo udarjal samo po eni tipki na klavirju. En prizor je praktično remake prizora iz enega filma Martina Scorseseja (ne bom povedal kateri, ker bi bil spoiler za koga). Od režiserja PTA mi je boljši vsaj Tekla bo kri, ampak tudi ta je v redu, ni pa zame "masterpiece".

There will be blood je masterpiece.
Z eno najboljših moških glavnih vlog ever. Day lewis je svoja liga

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Nisem vedel, da je od istega režiserja kot Tekla bo kri. Ja dober film.

oo7 je izjavil:

Film Grenlandija bo dobil nadaljevanje. Gerard Butler in Morena Baccarin bosta zaigrala tudi v drugem delu.

Prvi film ni bil ravno uspešen v BO (Covid 19)
Proračun - 35 mio $
Box office - 52 mio $

Greenland 2: Migration (2026) Official Trailer - Gerard Butler, Morena Baccarin, Roman Griffin Davis

Se veselim tega filma tudi trailer je zanimiv. Prvi film mi je bil vredu.

In se strinjam s tem komentarjem pod trailerjem - Finally a movie that follows up after a natural disaster.
««
163 / 164
»»