» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
177 / 178
»»

oo7 ::

Prvi film je bil dober.

Videl na travniku in potegnil dol. Včeraj pogledal.
Bedarija od filma. Se ne splača gledat.

Project Hail Mary film kateri izide 20 marca bo kar dolg film - 166 minut.

Sam Raimi je potrdil, da delajo na remejku filma Darkman iz leta 1990 katerega je režiral Sam Raimi.

Darkman 1990

V filmu je v glavni vlogi zaigral Liam Neeson.

DARKMAN Official Trailer (1990) Superhero Horror

Avatar Fans Beg Audiences to Rewatch Fire and Ash to Save the Franchise as Box Office Lags Predecessors & James Cameron Casts Doubt on Its Future

https://thatparkplace.com/avatar-fans-b...

kow ::

Polda je izjavil:

Marty Supreme pravijo, da je dober.

Sem gledal. Je dober. Priporocam ogled.

Se trivia: Kevin O'Leary zna igrati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Gregor459 ::

Gledal v kinu ali je že na travniku Marty Supreme ?

kow ::

V kinu.

brett ::

V nedeljo pogledal po xy letih. Ob izidu je bil kritiško raztrgan. No tudi sedaj ni nek presežek, a prav osvežilen brez vsega tega CGI-ja, nasičenih barv in scenarijev IQ na sobni temp.! Krasi ga dobra fotografija, okolje kjer se dogaja - panoramski prizori in glasbena podlaga ter Will Patton kot sociopatski Betlehem. Kostner je rojen za western in tudi ta postapokaliptični mu je pisan na kožo -
meni precej bolj všečen kot njegov Waterworld.

Ocena 6,5/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

opeter ::

Ganon je izjavil:

Sveža prikolica za Galaxy. Vsakič boljše je. :D

Dobro izgleda :)
Jaaz bi rad pogledal kakšno bolj resno varianto, recimo tole: HBO Mario Kart Trailer - SNL.

Realistic Mario (video).

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

brett je izjavil:

V nedeljo pogledal po xy letih. Ob izidu je bil kritiško raztrgan. No tudi sedaj ni nek presežek, a prav osvežilen brez vsega tega CGI-ja, nasičenih barv in scenarijev IQ na sobni temp.! Krasi ga dobra fotografija, okolje kjer se dogaja - panoramski prizori in glasbena podlaga ter Will Patton kot sociopatski Betlehem. Kostner je rojen za western in tudi ta postapokaliptični mu je pisan na kožo -
meni precej bolj všečen kot njegov Waterworld.

Ocena 6,5/10

Sem že večkrat gledal Poštarja in Waterworld še na kasetah in televiziji :)
Poštar mi je boljši.

Posneli bodo sequel filma dirty Dancing iz leta 1987.

Vrača se glavna igralka Jennifer Grey.

Prvi film je bil zelo uspešen v BO.

Budget $4.5 million
Box office $214 million

pegasus ::

*panic mode on*
Ta film je kriv, da se ženske na ulici obračajo za mano z odprtimi usti. Silno neprijetno. Upam, da najdejo kakega izrazito drugačnega glavnega igralca.

endelin ::

Nikoli nisem razumel hatea Waterworlda:)

Za 10 obletnico se v določene kino dvorane v IMAX vrača film Revenant.

Dober film.

Ryan Reynolds razvija film Deadpool 4.

pegasus je izjavil:

*panic mode on*
Ta film je kriv, da se ženske na ulici obračajo za mano z odprtimi usti. Silno neprijetno. Upam, da najdejo kakega izrazito drugačnega glavnega igralca.

Kdo je to rekel pokojni Patric Swayze ? :|

endelin je izjavil:

Nikoli nisem razumel hatea Waterworlda:)

Film so v večini sovražili kritiki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Han ::

Han je izjavil:

Dirty Dancing (franchise) @ Wikipedia

Nisem vedel, da sta že dva filma zunaj. Sem vedel samo za prvega.

Danes je pa na travniku prava pomlad :)

Polda ::

Na a kanlu je film xxx. Sem kar debelo pogledal, ko sem videl letnico. Fak sem že star.

David Mayer ::

Kar nekaj filmov, ki res niso bili čisto negledljivi, je 'zbombalo' blagajne v 2025. Se bo sezona raztegnila v 2026 in kasneje?

Od teh sem gledal samo Tron Ares, Mickey 17 in The running man.

Kako misliš , čer se bo sezona raztegnila v 2026 ?

Lord of the Flies | Official trailer - BBC

8 februar 2026

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

Lord of the Flies? A ni to že nekoč bil film posnet? Da, 1963 ...

Anyway, za zanimivo variacijo na temo "lord of the flies in space" priporočam anime Infinite Ryvius. Kr hardcore :D

Prvi dve sliki Hennrija Cavilla v filmu Highlander reboot.

pegasus je izjavil:

Lord of the Flies? A ni to že nekoč bil film posnet? Da, 1963 ...

Anyway, za zanimivo variacijo na temo "lord of the flies in space" priporočam anime Infinite Ryvius. Kr hardcore :D

Lord of the Flies 1990 https://www.imdb.com/title/tt0100054/ ?

Balkanski film ? :P

Directed by

Zoran Lisinac
Domagoj Mazuran

Written by

Zoran Lisinac
Domagoj Mazuran

Storm Rider: Legend of Hammerhead - Official Trailer (2026) Marco Ils?, Sarah-Sofie Boussnina

Three centuries after the Great Flood, the world has fractured into scattered islands, forever threatened by a colossal, unending Storm. The Islanders' only hope for safety lies in the fortified city-state of Argos - a sanctuary reachable only through perilous trials known as Storm Riding. Yet, among them, a defiant faction believes true salvation lies not within Argos, but beyond the Storm itself. STORM RIDER: LEGEND OF HAMMERHEAD follows the audacious journey of two rebellious Islanders who dare to challenge fate--racing to breach the Storm, venture into the unknown, and uncover the secret origins of their world, guarded by the immortal rulers of Argos: the enigmatic Founders.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

oo7 je izjavil:

Prvi dve sliki Hennrija Cavilla v filmu Highlander reboot.

Tole pa je prijetno presenečenje :)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Včeraj pogledal film Greenland 2 in je ena žalost, sploh v priperjavi s prvim delom kareri je bil čisto dober film.

Netflix naj bi delal na več filmih in TV serijah Gundam.

Gundam is a Japanese military science fiction media franchise.

oo7 je izjavil:

Kako misliš, čer se bo sezona raztegnila v 2026 ?

Nekaj v tem smislu sem mislil?

oo7 je izjavil:

Včeraj sem pogledal film the Rip.
Prva polovica filma mi je bila kar vredu, ker je bolj skrivnostna.
Druga polovica pa je potem bolj akcijska pa ni nič posebnega.
Film je za pogledat ni pa tak film, da bi ga še kdaj gledal.

Se podpišem!
Sploh pa... to klasično ameriško streljanje kot v kakem CoD mi vedno bolj preseda. A je res treba tako pretiravati?!?

Moja ocena: 6/10

David Mayer je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kako misliš, čer se bo sezona raztegnila v 2026 ?

Nekaj v tem smislu sem mislil?

Čisto možno, da se bo. Odvisno tudi kako drage filme bodo predvajali in ali bodo flopali.

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Včeraj sem pogledal film the Rip.
Prva polovica filma mi je bila kar vredu, ker je bolj skrivnostna.
Druga polovica pa je potem bolj akcijska pa ni nič posebnega.
Film je za pogledat ni pa tak film, da bi ga še kdaj gledal.

Se podpišem!
Sploh pa... to klasično ameriško streljanje kot v kakem CoD mi vedno bolj preseda. A je res treba tako pretiravati?!?

Moja ocena: 6/10

Ja s tem, da naj bi zgodba temeljila na resničnih dogodkih. Me zanima kolikšen del je posnet po resničnih dogodnik 10%, 20% ?

oo7 je izjavil:

Čisto možno, da se bo. Odvisno tudi kako drage filme bodo predvajali in ali bodo flopali.

Če linearno ekstrapoliraš (ali kako to rečejo kvanti) na vseh 12 mesecev, da ne rečem na 365 dni. Pravijo tudi, da preteklost ni garancija za prihodnost.

David Mayer je izjavil:

oo7 je izjavil:

Če linearno ekstrapoliraš (ali kako to rečejo kvanti) na vseh 12 mesecev, da ne rečem na 365 dni. Pravijo tudi, da preteklost ni garancija za prihodnost.

Leto se ni začelo ravno dobro.
Grenlandija 2 je flop.
28 years later bo kot kaže tudi flop.
Silent hill ni nek faktor, ker ima zelo nizek proračun pa tudi BO bo kot kaže nizek.

Bomo videli kasneje ko pridejo filmi s proračunom 200,300 mio $ ali več.

JOHN RAMBO -- Now in Production.

Snemajo film o Beatlesih.

The Beatles' First Look: Here's Our First Glimpse At Sam Mendes' Fab Four From His Upcoming Cinematic Event

https://theplaylist.net/the-beatles-fir...

Zgodovina sprememb…

Po "očetu" pred nekaj leti, je žal preminula še Kevinova "mama" (hint: Home Alone):
https://siol.net/trendi/zvezde-in-slavn...

RiP:8)

brett je izjavil:

Po "očetu" pred nekaj leti, je žal preminula še Kevinova "mama" (hint: Home Alone):
https://siol.net/trendi/zvezde-in-slavn...

RiP:8)

In oba sta bila stara 71 let, ko sta umrla.
RIP

March 17th 2028! FAST FOREVER

scipascapa ::

pa dober a lahko že nehajo.

LeQuack ::

Melania review

Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Po 20-tih letih ponovno pogledal ta odlični triler (in ga dodal v svojo stalno zbirko).
Zgodbo najbrž poznate... In kljub letom (malo pod 30 jih šteje) je še vedno aktualna tematika. Vzdušje, tempo, scenarij top! Te prav potegne notri.
Performans glavnih igralcev odličen. Pacino rojen za ta lik, Keanu blesti in Theronova kot angel! Se prav spomnim, ko sem jo prvič videl na velikem platnu (v tem filmu), da me je prevzela! In po tej vlogi in liku sem jo vedno smatral kot Charlize Theron.

Zame spada Hudičev odvetnik med top 5 trilerjev s tvistom.

Ocena v tej zvrsti: 8,5/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

opeter ::

Res je odličen film, tudi jaz imam dobre spomine nanj. Gledal v kinu in ene dvakrat na TV-ju.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

brett je izjavil:

Po 20-tih letih ponovno pogledal ta odlični triler (in ga dodal v svojo stalno zbirko).
Zgodbo najbrž poznate... In kljub letom (malo pod 30 jih šteje) je še vedno aktualna tematika. Vzdušje, tempo, scenarij top! Te prav potegne notri.
Performans glavnih igralcev odličen. Pacino rojen za ta lik, Keanu blesti in Theronova kot angel! Se prav spomnim, ko sem jo prvič videl na velikem platnu (v tem filmu), da me je prevzela! In po tej vlogi in liku sem jo vedno smatral kot Charlize Theron.

Zame spada Hudičev odvetnik med top 5 trilerjev s tvistom.

Ocena v tej zvrsti: 8,5/10

Tega filma pa jaz tudi že celo večnost bnisem gledal. Dober film.

Drugače pa je tudi dober odvedniški film Primal Fear.

Moj najboljši triler zaenkrat pa je The Game iz leta 1997 z M. Douglasom. Režiser Fincher. Če ga uspem v bližnji prihodnosti ponovno videti, pa podam mnenje ali ostaja na pedistalu najboljši v kategoriji triler s tvistom.:D

90´s so bila res prava meka kvalitetnih filmov za ljubitelje sedme umetnosti na tem področju: The Usual Suspects, Se7ven, The Game, Devils Advocate, Fight Club, The Silence of the Lambs, The Sixth Sense, Primal Fear, ...

endelin ::

The game je res vrhunska zadeva.

dronyx ::

LeQuack je izjavil:

Melania review

Zadeva je bizarna. Amazon je ta propaganda stala menda 75 MIO USD (pravice, produkcija, marketing), Melanija pa je pobasala v žep 28 MIO USD, kar je pa manj, kot ji je prinesel meme šitocin $MELANIA.

DW je poročal, da si je celo v rojstni državi Melanije, Sloveniji, film ogledalo do sedaj 40 ljudi. Kar pa je je še vedno bistveno več, kot je bilo gledalcev na premieri v znanem kinematografu Odeon v Londonu, kjer so jih menda našteli skupaj šest, od tega so bili trije novinarji, eden pa je zgrešil dvorano. V Melbournu v Avstraliji je bilo nekoliko bolje. Našteli so osem gledalcev, vključujoč seveda tudi tiste, ki so zgrešili dvorano.

To pa ja ne more biti res!?? :|
Moja včasih pogleda šrot od POP IN-a in ravno včeraj se je piarovka v Odiseji hvalila, da je premiera razprodana in je fuuullll zanimanja. Potem pokaže par kokoši od influncerk in babic s 10kg make up-a, ki gostoleče pojejo hvalo Melaniji8-O

Dobra recenzija je objavljena na Siol-u:
https://siol.net/trendi/glasba-in-film/...
««
177 / 178
»»