» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
161 / 161
»
»»

mAXTER ::

Je eden tistih filmov ki naredi veliko večji vtis ob ogledu v kinu, zgodba kot taka niti ni neki, pač stereotipna Hollywoodska štorija.

DamijanD ::

Film je čisto gledljiv in zabaven. Ampak je treba že takoj prevzeti, da je v filmu skoraj vse kar je v povezavi s F1 (dirkanje, razvoj,...) povsem nerealno...

Gregor P ::

... saj kakšna zgodba pa sploh je lahko iz F1? Pač hitri avti, min. o tehniki oz. razvoju tehnologije, denar, prestiž, dirkači ...

V bistvu bi si sam rajši ogledal dokumentarni film o razvoju tehnologije F1 v ozadju kot pa o življenju dirkača:)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

endelin ::

Meni je smešno že to da 60 letnik igra f1 dirkača lol

Ganon ::

Se ni Hamilton hvalil, da je sodeloval pri produkciji? Da je bil zraven, da bo film najboljši približek realnosti? Mogoče sem samo sanjal.

oo7 ::

Gregor P je izjavil:

... saj kakšna zgodba pa sploh je lahko iz F1? Pač hitri avti, min. o tehniki oz. razvoju tehnologije, denar, prestiž, dirkači ...

V bistvu bi si sam rajši ogledal dokumentarni film o razvoju tehnologije F1 v ozadju kot pa o življenju dirkača:)

Rush je zelo dober film o F1

oo7 je izjavil:

Finski film Sisu 2 je dobil uradni naslov SISU: ROAD TO REVENGE - SISU: ROAD TO REVENGE is a wall-to-wall cinematic action event, a sequel to the original sleeper hit SISU. Returning to the house where his family was brutally murdered during the war, "the man who refuses to die" (Jorma Tommila) dismantles it, loads it on a truck, and is determined to rebuild it somewhere safe in their honor. When the Red Army commander who killed his family (Stephen Lang) comes back hellbent on finishing the job, a relentless, eye-popping cross-country chase ensues - a fight to the death, full of clever, unbelievable action set pieces.

SISU: Road to Revenge - Official Trailer (HD)

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

D3m je izjavil:

oo7 je izjavil:

Je kdo gledal film Deathstalker (1983) ?

Posneli bodo reboot.

Pravi Sword & Sorcery

Kaj pa ta film : The Sword and the Sorcerer

The Sword and the Sorcerer @ Wikipedia

To spada v isto serijo ?

To so vsi "kloni" in izpeljanke iz uspešnega Cona Barbara. Bolj kot ne cenena produkcija...

No meni je za vedno ostal v spominu iz te tematike (ga imam tudi posnetega) tale::D https://www.imdb.com/title/tt0085542/?r...

Cult Classic Reimagined: Watch the First Trailer for the Highly-Anticipated ‘Deathstalker’ Remake

Deathstalker - Exclusive Red Band Trailer (2025) Daniel Bernhardt, Patton Oswalt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

DamijanD ::

Meni vsi ti posterji zgledajo kot naslovnice stripov (Zagor ipd...) :D

brett ::

DamijanD je izjavil:

Meni vsi ti posterji zgledajo kot naslovnice stripov (Zagor ipd...) :D

To so dela izredno priznanega ustvarjalca Franka Frazette.

Drugače pa mi je animirani film Fire&Ice (isti ustvarjalec kot animirani LOTR) še vedno najbolj seksapilen risani film. Seveda na račun princese Teegre. Obvezno v moji zbirki!:D

Danes so začeli snemati film Star Wats: Starfighter. V glavni vlogi bo zaigra Ryan Gosling.
Film izide enkrat leta 2027.

Tale "I" je pa zelo neposrečen.

Saj ne vem če je to uraden logo.

Paramount kupuje filmske pravice za franšizo Call of duty.

Kaj to pomeni vsako leto nov COD film :))

Ridliju Scottu so ponujali 20 miljonov $ za režijo filma Terminator 3 ampak je zavrnil ponudbo.

"I'm proud about this. I turned down a $20m fee. See, I can't be bought, dude. Someone said: "Ask what Arnie gets." I thought: "I'll try it out." I said: "I want what Arnie gets." When they said yes, I thought: "F*ck me." But I couldn't do it. It's not my thing. It's like doing a Bond movie. The essence of a Bond movie is fun and camp. Terminator is pure comic strip. I would try to make it real. That's why they've never asked me to do a Bond movie, because I could f*ck it up."

Film 'Ice Age 6 izide 5 februarja 2027. Uradni naslov animiranega filma Ice Age: Boiling Point.

Nostalgia never says die as Goonies 2 writer says script is "moving in the right direction"

https://www.avclub.com/goonies-2-script...

Film Goonies je izšel pred 40 leti.

endelin ::

:/ zakaj legend ne pustijo pri miru

Po kar nekaj časa pogledal Scream 1.:)
Kako hud movie je to. Še sedaj je vrhunski. Pač klasika iz 90s. ;) Zelo zelo malo slasherjev je ki mu sežejo do kolen

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Scream je odličen, ampak bolj se mi je vtisnil v spomin I Know What You Did Last Summer. Tudi iz razloga, da sem oboževal Jennifer Love Hewitt. :))

delavec44 ::

Ganon je izjavil:

Scream je odličen, ampak bolj se mi je vtisnil v spomin I Know What You Did Last Summer. Tudi iz razloga, da sem oboževal Jennifer Love Hewitt. :))

Si gledal ta novega? Ali bolje da ne?

Nisem še. Letošnji je nadaljevanje drugega filma, vrneta se preživela Julie James in Ray Bronson. Tretji film je bil zmazek s povsem drugačno zasedbo.

Jaz sem gledal samo prvi Scream.
Od slasherjev mi je najboljši Halloween.

Ta vikend 29-31 avgust najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Weapons $10.2M
Jaws2025 Re-release (50th Anniversary) $8.1M
Caught Stealing $7.8M
Freakier Friday $6.5M
The Roses $6.4M

Weapons $234,602,687 na 38 mio $ proračun.

delavec44 ::

To samo kaže, da za dober film ne rabiš 200 ali 300 mio.

Daj poglej kdaj pride na VOD.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

To samo kaže, da za dober film ne rabiš 200 ali 300 mio.

Daj poglej kdaj pride na VOD.

Ni še znan točni datum. Naj bi pa enkrat od 9-23 septembra.
WB naj bi imel v kinih film okoli 46 dni lahko pa tudi manj. Superman, Minecraft, Beetljuice so prišli prej kot v 40 dneh.
««
161 / 161
»
»»