Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi

mAXTER ::
Je eden tistih filmov ki naredi veliko večji vtis ob ogledu v kinu, zgodba kot taka niti ni neki, pač stereotipna Hollywoodska štorija.

DamijanD ::
Film je čisto gledljiv in zabaven. Ampak je treba že takoj prevzeti, da je v filmu skoraj vse kar je v povezavi s F1 (dirkanje, razvoj,...) povsem nerealno...

Gregor P ::
... saj kakšna zgodba pa sploh je lahko iz F1? Pač hitri avti, min. o tehniki oz. razvoju tehnologije, denar, prestiž, dirkači ...
V bistvu bi si sam rajši ogledal dokumentarni film o razvoju tehnologije F1 v ozadju kot pa o življenju dirkača
V bistvu bi si sam rajši ogledal dokumentarni film o razvoju tehnologije F1 v ozadju kot pa o življenju dirkača

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ganon ::
Se ni Hamilton hvalil, da je sodeloval pri produkciji? Da je bil zraven, da bo film najboljši približek realnosti? Mogoče sem samo sanjal.

oo7 ::

Finski film Sisu 2 je dobil uradni naslov SISU: ROAD TO REVENGE - SISU: ROAD TO REVENGE is a wall-to-wall cinematic action event, a sequel to the original sleeper hit SISU. Returning to the house where his family was brutally murdered during the war, "the man who refuses to die" (Jorma Tommila) dismantles it, loads it on a truck, and is determined to rebuild it somewhere safe in their honor. When the Red Army commander who killed his family (Stephen Lang) comes back hellbent on finishing the job, a relentless, eye-popping cross-country chase ensues - a fight to the death, full of clever, unbelievable action set pieces.
SISU: Road to Revenge - Official Trailer (HD)

Je kdo gledal film Deathstalker (1983) ?
Posneli bodo reboot.
Pravi Sword & Sorcery
Kaj pa ta film : The Sword and the Sorcerer
The Sword and the Sorcerer @ Wikipedia
To spada v isto serijo ?
To so vsi "kloni" in izpeljanke iz uspešnega Cona Barbara. Bolj kot ne cenena produkcija...
No meni je za vedno ostal v spominu iz te tematike (ga imam tudi posnetega) tale:https://www.imdb.com/title/tt0085542/?r...
Cult Classic Reimagined: Watch the First Trailer for the Highly-Anticipated ‘Deathstalker’ Remake
Deathstalker - Exclusive Red Band Trailer (2025) Daniel Bernhardt, Patton Oswalt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

brett ::
Meni vsi ti posterji zgledajo kot naslovnice stripov (Zagor ipd...)![]()
To so dela izredno priznanega ustvarjalca Franka Frazette.
Drugače pa mi je animirani film Fire&Ice (isti ustvarjalec kot animirani LOTR) še vedno najbolj seksapilen risani film. Seveda na račun princese Teegre. Obvezno v moji zbirki!

Ridliju Scottu so ponujali 20 miljonov $ za režijo filma Terminator 3 ampak je zavrnil ponudbo.
"I'm proud about this. I turned down a $20m fee. See, I can't be bought, dude. Someone said: "Ask what Arnie gets." I thought: "I'll try it out." I said: "I want what Arnie gets." When they said yes, I thought: "F*ck me." But I couldn't do it. It's not my thing. It's like doing a Bond movie. The essence of a Bond movie is fun and camp. Terminator is pure comic strip. I would try to make it real. That's why they've never asked me to do a Bond movie, because I could f*ck it up."

Nostalgia never says die as Goonies 2 writer says script is "moving in the right direction"
https://www.avclub.com/goonies-2-script...
Film Goonies je izšel pred 40 leti.

endelin ::
:/ zakaj legend ne pustijo pri miru
Po kar nekaj časa pogledal Scream 1.
Kako hud movie je to. Še sedaj je vrhunski. Pač klasika iz 90s. ;) Zelo zelo malo slasherjev je ki mu sežejo do kolen
Po kar nekaj časa pogledal Scream 1.

Kako hud movie je to. Še sedaj je vrhunski. Pač klasika iz 90s. ;) Zelo zelo malo slasherjev je ki mu sežejo do kolen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Scream je odličen, ampak bolj se mi je vtisnil v spomin I Know What You Did Last Summer. Tudi iz razloga, da sem oboževal Jennifer Love Hewitt.

delavec44 ::

Nisem še. Letošnji je nadaljevanje drugega filma, vrneta se preživela Julie James in Ray Bronson. Tretji film je bil zmazek s povsem drugačno zasedbo.

Ta vikend 29-31 avgust najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada
Weapons $10.2M
Jaws2025 Re-release (50th Anniversary) $8.1M
Caught Stealing $7.8M
Freakier Friday $6.5M
The Roses $6.4M
Weapons $234,602,687 na 38 mio $ proračun.
Weapons $10.2M
Jaws2025 Re-release (50th Anniversary) $8.1M
Caught Stealing $7.8M
Freakier Friday $6.5M
The Roses $6.4M
Weapons $234,602,687 na 38 mio $ proračun.

delavec44 ::
To samo kaže, da za dober film ne rabiš 200 ali 300 mio.
Daj poglej kdaj pride na VOD.
Daj poglej kdaj pride na VOD.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()