Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
The Man With The Bag - Official Teaser Trailer (2026) Arnold Schwarzenegger, Alan Ritchson
2 december 2026. I m back
2 december 2026. I m back
mAXTER ::
Za mene je še vedno najjača Arnijeva božična komedija iz 90ih "Jingle All the Way". Si jo iz nostalgije pogledam skoraj vsake božične praznike in se nikoli ne naveličam zimzelenih for
karafeka ::
Jaz sem pa včeraj pogledal film Pressure.
Sem imel ta film že kar nekaj časa na USB ključu pa sem ga zdaj končno pogledal.
Men je bil kar dober film. Bi lahko rekel prequel filma Reševanje vojaka Rajana :)
Brandan Fraser je res dobro odigral v tem filmu.
A ni bil Winters v Easy Company, ko so napadli Normandijo?
Tule ima pa nek angloško snobovski naglas ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Jaz sem pa včeraj pogledal film Pressure.
Sem imel ta film že kar nekaj časa na USB ključu pa sem ga zdaj končno pogledal.
Men je bil kar dober film. Bi lahko rekel prequel filma Reševanje vojaka Rajana :)
Brandan Fraser je res dobro odigral v tem filmu.
A ni bil Winters v Easy Company, ko so napadli Normandijo?
Tule ima pa nek angloško snobovski naglas ;)
V tem filmu bi lahko rekel, da hoče na vsak način z glavo čez zid :)
Združitev družb Paramount in Warner Bros. Discovery (WBD) je dobila končno zeleno luč, saj je ameriška okrožna sodnica Araceli Martinez-Olguin podpisala sodno poravnavo. S tem je bila odpravljena še zadnja pravna ovira za izvedbo 111 milijard dolarjev vrednega posla, ki bo uradno zaključen naslednji teden, predvidoma v torek, 6. oktobra 2026.
Ebenezer - Official Trailer (Johnny Depp, Ian McKellen)
Witness the untold tale of the classic figure in Ebenezer, in theaters on November 13.
Ebenezer tells the story of a thrilling ghost story set in Dickens' London, following one man's supernatural journey to face his past, present, and future as he fights for a second chance at redemption.
Nov trailer za film Ebenzer.
Ebenezer | Official Trailer 2 (2026 Movie) - Johnny Depp, Ian McKellen, Rupert Grint, Sam Claflin