» »

Plača za programerja

Plača za programerja

mike1 ::

Se opravičujem za že 1001 post o plačah. Zanima me sam koliko lahko realno pričakujem pri zaposlitvi glede na moje izkusnje. Obiskujem 1. letnik 2. stopnje FRI in zaenkrat delam preko študenta kot python programer/analitik in bom zaenkrat opustil magistrski študij in sprejel zaposlitev za nedoločen čas. Pri firmi sem že 2 leti in po prvem letu so mi povišali plačo na cca 1000 - 1100€(polni delovnik). Naj omenim, da se ne pritozujem, firma je fer in sodelavci so kul, vendar imam obcutek, da s svojimi izkusnjami(delo na ML projektih, tudi izven faksa, par manjsih projektov na github) lahko zahtevam malo več. Vem, da začetniki dobijo okoli 1900 bruto, vendar sem jaz ekvivalent temu dobil šele po prvem letu + nobenih regresov/bonusov v tem obdobju 2 let. Mislim, da bi bila plača vsaj 2300 bruto realna glede na to, da imam že kar nekaj izkušenj in končanih projektov in glede na to, da se ne ukvarjamo ravno s pisanjem "opičje" kode.
  • zaklenil: Mavrik ()

Vazelin ::

je že posebna tema za to... nekje 300 stranska

Plače v IT industriji
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

Raptor F16 ::

Vazelin je izjavil:

je že posebna tema za to... nekje 300 stranska

Edit.

Zgodovina sprememb…

Evolve ::

vče kot 500€ neto ti nebi dal

Mavrik ::

Imaš obstoječo temo: Plače v IT industriji in celo anketo kjer si lahko direkt pogledaš številke: Anketa o plačah v IT industriji (2017)

Iskanje informacij je pri programiranju najpomembnejše znanje.
The truth is rarely pure and never simple.

Pobes ::

Tvoja debata ne sodi sem, to se moraš zmenit z delodajalcem koliko si jim vreden. Lahko vprašaš za več, le oni ti bodo odgovorili ali je tvoje sklepanje pravilno. Meni se 2 leti izkušenj ne zdi prav veliko in se mi zdi da so ti ponudili čisto spodobno plačo za začetek.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podjetje Mikrocop d.o.o

Oddelek: Loža
469500 (5952) The Player
»

Me je firma nategnila?

Oddelek: Loža
366218 (3531) MadMicka

Več podobnih tem