Forum » Zvok in slika » težave z mikrofonom
težave z mikrofonom
sajs ::
Živjo,
imam težavo z mikrofonom. Kupil sem nov mikrofon, pa mi ga Windowsi 10 ne prepoznajo. Imam računalnik Lenovo Ideopad 700, ima samo en vhod za audio (zvočnik in mikrofon). Pomojem je nekaj z driverji narobe, poskusil sem že vse živjo, ponovno naložil driverje...
Ali mogoče kdo ve, če rešim to težavo, kaj če še nabavim še usb zvočno kartico, je mogoče to problem, ker imam en vhod?
Hvala za kakršnokoli pomoč ali komentar.
Sašo
imam težavo z mikrofonom. Kupil sem nov mikrofon, pa mi ga Windowsi 10 ne prepoznajo. Imam računalnik Lenovo Ideopad 700, ima samo en vhod za audio (zvočnik in mikrofon). Pomojem je nekaj z driverji narobe, poskusil sem že vse živjo, ponovno naložil driverje...
Ali mogoče kdo ve, če rešim to težavo, kaj če še nabavim še usb zvočno kartico, je mogoče to problem, ker imam en vhod?
Hvala za kakršnokoli pomoč ali komentar.
Sašo
kloko ::
Si povsem prepričan, da ima ta tvoj novi mikrofon pravi vtikač? Če gre noter, še ne pomeni da bo delalo...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slušalke problemOddelek: Loža | 710 (575) | nonamer123 |
» | Pokvarjen vhod za mikrofonOddelek: Strojna oprema | 932 (776) | boogie_xlr |
» | Govorjeno po mikrofonu direktno na zvočnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 3060 (2753) | uroszo |
» | Banana-Cannon---- Bas kitaraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1699 (1541) | DonMatejo |
» | dva mikrofona na en računalnik!prosim za hitre odgovore ki mi rabi danes!Oddelek: Strojna oprema | 1893 (1712) | TEDY |