Forum » Pomoč in nasveti » Word XP in preverjanje črkovanja - SLO
Word XP in preverjanje črkovanja - SLO
akulp ::
Zanima me če kdo ve kje dobim "slovar" za preverjanje črkovanja v SLO jeziku z Word XP...Office je namreč angleški, in SLo preverjanje ne deluje oz ga očitno sploh ni. A je to samo ena datoteka a kako gre to?
TNX, LP Lukcc
TNX, LP Lukcc
Gandalfar ::
Angleski office pac nima zraven slovenskega crkovalnika.
Za 40k lahko dokupis MS Proofing tools, ki ima tudi slovenscino med drugim. Sicer pa tezi na Microsoft Slovenija, ce ti posljejo samo slovenski crkovalnik.
Za 40k lahko dokupis MS Proofing tools, ki ima tudi slovenscino med drugim. Sicer pa tezi na Microsoft Slovenija, ce ti posljejo samo slovenski crkovalnik.
iskra ::
tudi jst sm se spraševal kaj je to zaen q..c da ne dela slo črkovanje ... a obstaja sploh slo office xp??
Damjan Jagar ::
@akulp
Zaženi iskanje in poišči rešitev. Vem da sem jaz to našel v neki temi, ker sem tudi sam iskal rešitev za ta problem.
Moraš si samo zDLjati nek file (slovar) za preverjanje črkovanja in ga prenesti v /office mapo.
Je pa sigurno bilo to že predebatirano.
Zaženi iskanje in poišči rešitev. Vem da sem jaz to našel v neki temi, ker sem tudi sam iskal rešitev za ta problem.
Moraš si samo zDLjati nek file (slovar) za preverjanje črkovanja in ga prenesti v /office mapo.
Je pa sigurno bilo to že predebatirano.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | word podčrtavanje napak?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2481 (2231) | 5tra |
» | Posodobljen slovenski paket slovarjev za OpenOffice.orgOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5370 (4710) | mojca |
» | word 2007 porava besedilaOddelek: Programska oprema | 1254 (1164) | dunda |
» | Kako hudica spremeniti jezik crkovanja v Open OfficuOddelek: Programska oprema | 2237 (2066) | Macketina |
» | Office XP + SLO črkovanjeOddelek: Programska oprema | 1148 (1059) | andrej |