Forum » Elektrotehnika in elektronika » RJ45 konektor ne gre v pokrov od nosilca v dozi
RJ45 konektor ne gre v pokrov od nosilca v dozi
Parkelj ::
Spostovani!
V Elektronabavi sem kupil RJ45 (Ethernet) vgradni konektor kategorije 6A za v dozo in zraven so mi dali se pokrovcek od TEM Catez, da se lahko doza zapre. Na konektorju samem je neka cudna plastika in nikakor ne morem spraviti le-tega v pokrovcek. Ali gre ta plastika nekako dol, de jo da sneti? Prilagam slike:
Torej, kaj z plastiko, gre lahko dol in ce je temu tako, kako se to sname, ali so mi v Elektronabavi prodali napacno blendo?
V Elektronabavi sem kupil RJ45 (Ethernet) vgradni konektor kategorije 6A za v dozo in zraven so mi dali se pokrovcek od TEM Catez, da se lahko doza zapre. Na konektorju samem je neka cudna plastika in nikakor ne morem spraviti le-tega v pokrovcek. Ali gre ta plastika nekako dol, de jo da sneti? Prilagam slike:
Torej, kaj z plastiko, gre lahko dol in ce je temu tako, kako se to sname, ali so mi v Elektronabavi prodali napacno blendo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 64 GB ali 128 GB USB Ključ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10420 (6569) | Han |
» | Konektor na tipkovniciOddelek: Strojna oprema | 1043 (660) | tony1 |
» | Težave z menjavo 3.5mm jack konektorjaOddelek: Zvok in slika | 3854 (3388) | RatedR |
» | Vrača se nepozabna Nokia 3310 in novinci Nokia 3, 5 in 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20175 (15779) | Dzombic |