Forum » Programiranje » Kaj priporočate - enostaven web programček
Kaj priporočate - enostaven web programček
Zoran7 ::
Rad bi sprogramiral enostaven programček (ki bi delal v browserju) za vodenje lige. Nic kompleksnega, delal bi naslednjih par stvari:
-vnos ekip
-kreacija samodejnega razporeda za vsa kola (po dolocenem kljucu pac)
-vnos rezultata
-lestvica
Vem da je na tone online liga managerjev ampak vse kar sem gledal je enostavno prekompleksno, prevec opcij itd.
V excelu imam zadevo rešeno ampak me vseeno zanima, kako bi se slo tech resident programerji lotili tega?
Hvala za odgovore.
-vnos ekip
-kreacija samodejnega razporeda za vsa kola (po dolocenem kljucu pac)
-vnos rezultata
-lestvica
Vem da je na tone online liga managerjev ampak vse kar sem gledal je enostavno prekompleksno, prevec opcij itd.
V excelu imam zadevo rešeno ampak me vseeno zanima, kako bi se slo tech resident programerji lotili tega?
Hvala za odgovore.
thetech ::
Poglej na codecanyon mogoče že obstaja kaj podobnega. Ne pozabi preveriti tudi pod wordpress vtičniki..
Stari89 ::
Za začetek boš potreboval znanje HTMLja, CSSja in JavaScripta. Brez tega v webu ne gre.
Ker boš rabil podatke nekam shranjevat, boš rabil podatkovno bazo in nek back-end. MySQL + PHP sta za to super (s tistim tečajem ne moreš falit).
Imaš tudi precej alternativ, recimo:
- Microsoftov kamp ponuja MS-SQL in .NET Core, kjer uporabljaš C#.
- Sam se trenutno precej igram s kombinacijo MongoDB + Node.js, saj je vse v JavaScriptu.
Priporočam slednje. LP
Ker boš rabil podatke nekam shranjevat, boš rabil podatkovno bazo in nek back-end. MySQL + PHP sta za to super (s tistim tečajem ne moreš falit).
Imaš tudi precej alternativ, recimo:
- Microsoftov kamp ponuja MS-SQL in .NET Core, kjer uporabljaš C#.
- Sam se trenutno precej igram s kombinacijo MongoDB + Node.js, saj je vse v JavaScriptu.
Priporočam slednje. LP
Zoran7 ::
Hvala za odgovore, bom videl ce res mogoce ze obstaja na Codecanyonu - nisem prej poznal tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11398 (8445) | Kayzon |
» | Alternative server side jezikom?Oddelek: Izdelava spletišč | 2462 (2114) | CWIZO |
» | noviceOddelek: Izdelava spletišč | 1170 (986) | pele-on |
» | dolžina vnešenega tekstaOddelek: Izdelava spletišč | 1718 (1331) | darh |