Forum » Pomoč in nasveti » cad nasvet
cad nasvet
STASI ::
Pozdravljeni
Imam eno težavo v CAD okolju. Neko DWG datoteko uredim z DraftSightom kot mora biti in jo shranim. Nato zadevo uvozim v neko CAFM okolje. Po uvozu se datoteka pretvori vendar z eno napako. Načrt je v taki obliki kot sem ga prejel. Ne upošteva mojih popravkov.
Kaj delam narobe?
LP
Gašper
Imam eno težavo v CAD okolju. Neko DWG datoteko uredim z DraftSightom kot mora biti in jo shranim. Nato zadevo uvozim v neko CAFM okolje. Po uvozu se datoteka pretvori vendar z eno napako. Načrt je v taki obliki kot sem ga prejel. Ne upošteva mojih popravkov.
Kaj delam narobe?
LP
Gašper
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
TheBlueOne ::
Si preprican, da jo urejas? Zna bit, da naredis inport in nekje drugje shranjujes projekt.
Lahko poskisus narediti posebej export v DWG.
Lahko poskisus narediti posebej export v DWG.
Sem našel rešitev.
kopiral sem v nov fajl in zdaj dela.
kopiral sem v nov fajl in zdaj dela.
Bom kar nadaljeval.
Sedaj uporabljam DraftSight v slubži. Glede na napovedi Dassault naj bi brezplačna verzija s koncem letošnjega leta ugasnila, na voljo bo samo plačljiva verzija.
Tu sem v dilemi. Ali nadaljevati z uporabo progama ali preiti na brezplačne alternative, ali pa zadevo nadomestiti z AutoCAD LT?
Vaše mnenje?
Sedaj uporabljam DraftSight v slubži. Glede na napovedi Dassault naj bi brezplačna verzija s koncem letošnjega leta ugasnila, na voljo bo samo plačljiva verzija.
Tu sem v dilemi. Ali nadaljevati z uporabo progama ali preiti na brezplačne alternative, ali pa zadevo nadomestiti z AutoCAD LT?
Vaše mnenje?
TheBlueOne ::
Kupi Autocad, posebej, ce ti pase. Imas pa se nekaj alternativ, odvisno kaj pocnes.
Z brezplacnimi CAD programi jaz ne bi delal za denar.
Z brezplacnimi CAD programi jaz ne bi delal za denar.
borisk ::
meh, draftsight uporabljam v službi za čiščenje DXF datotek ki jih izvažam iz Solidworksa. Draftsighta ne bom uporabljal iz principa, čeprav licenca ni nekaj strašnega, ampak dasault...... verjetno bom poizkusil z librecad...
na hitro pogledal libre cad in ni to to...
na hitro pogledal libre cad in ni to to...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borisk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konstrukterski programiOddelek: Programska oprema | 7332 (4918) | Machete |
» | Free CAD programiOddelek: Programska oprema | 9977 (8430) | neboben |
» | 2D-CAD program odprte kode za profesionalno raboOddelek: Programska oprema | 4906 (3707) | BiroCoim2000 |
» | Kje dobiti AutoCAD 2000-2008?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17161 (15501) | strojix |
» | Izšel DraftSight CAD program za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8088 (6688) | gruntfürmich |