Forum » Pomoč in nasveti » Tale je pa resnično čudna...
Tale je pa resnično čudna...
lordgreg ::
Tako je, sosedov maček ima kišto Tandejbojd 1GHz, 128mb-ram, 30gb IBM HDD, ATI Rage Fury 32mb (miška ne vem katera je ;)
V glavnem.. uporablja M$ windoze, trenutno ME,.. ob uporabi že vgrajenega Explorerja (Raziskovalca) v Okna mu javlja manjkajoče DLL datoteke (mislim običen raziskovalce, tudi običn okna, saj veste, Moj Računalnik -> c: -> windows...). Računalnik je dvakrat sformatiral, in poizkusil zadevo z Win98SE, 98 in ME. Pa vedno enako. Pognal je tudi različne teste, fragmentiral disk, preveril za viruse pa nič!! Morda kdorkoli ve, kaj je narobe??
Tenkju veri mač..
V glavnem.. uporablja M$ windoze, trenutno ME,.. ob uporabi že vgrajenega Explorerja (Raziskovalca) v Okna mu javlja manjkajoče DLL datoteke (mislim običen raziskovalce, tudi običn okna, saj veste, Moj Računalnik -> c: -> windows...). Računalnik je dvakrat sformatiral, in poizkusil zadevo z Win98SE, 98 in ME. Pa vedno enako. Pognal je tudi različne teste, fragmentiral disk, preveril za viruse pa nič!! Morda kdorkoli ve, kaj je narobe??
Tenkju veri mač..
msmiha ::
Ram je sigurno šel al pa če je procesor, kaj navija pa ni dosti stabilen...
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši računalnik občasno zmrzne.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2331 (1542) | Riff |
» | PC ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1033) | mitjaje |
» | Računalnik se mi ne prižge!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (877) | david3000 |
» | Namen Windows Longhorna? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5382 (5382) | minmax |
» | disk zaspi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (937) | txdrxd |