Forum » Pomoč in nasveti » ne morm nastavit voltaze!
ne morm nastavit voltaze!
DejaVu ::
ok imam en cuden problem! imam plato MSI KT4 in bartona 2500+. problem pa je, da ko zelim v biosu nastavit voltazo se enostavno pojavijo neke cudne ASCII kode namesto stevilk recimo 1.6V. v cem je tu problem? bo bios flash resil to zadevo?
in ko navijam imam tudi en problem, ne da se navit ne vem kak dalec. res je tudi da mam rame bolj svoh, pc2700. vseeno pa ko mam na 176MHz fsbja se mi v windowsu cez nekaj casa vse crke in stevilke zamenjajo z nekimi vijugami in pomaga samo reset. kaj bi lahko to blo? rami niso, ker sem probal tudi druge.
hvala
in ko navijam imam tudi en problem, ne da se navit ne vem kak dalec. res je tudi da mam rame bolj svoh, pc2700. vseeno pa ko mam na 176MHz fsbja se mi v windowsu cez nekaj casa vse crke in stevilke zamenjajo z nekimi vijugami in pomaga samo reset. kaj bi lahko to blo? rami niso, ker sem probal tudi druge.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1183) | Meizu |
» | problemi z matično!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1691 (1432) | dzinks63 |
» | Počasen RAMOddelek: Strojna oprema | 1321 (1080) | mare92 |
» | Kingston HyperX KHX3200Oddelek: Navijanje | 1273 (967) | PrimozR |
» | Sistema nikakor ne gre navijatiOddelek: Navijanje | 1988 (1381) | R33D3M33R |