Forum » Pomoč in nasveti » whistler & ram
whistler & ram
||_^_|| ::
glede na tole sliko se mi zdi da winsi vidjo sam 128 rama čeprou ga mam 512...??
- spremenil: ||_^_|| ()
whatson ::
pa prepozna ti 512.... tam ti pise total... 523760... to je to... (i think)
1280240 je pa z swapom vred... 1.2 giga.. .rami x 2
1280240 je pa z swapom vred... 1.2 giga.. .rami x 2
andrej ::
Zaznajo ti 512 MB.Poglej pod Physical MEmory - Total.
Cifra v desnem spodnjem kotu je RAM + page file.
Cifra v desnem spodnjem kotu je RAM + page file.
Cr00k ::
Poglej mycompjutr>properitiz :))...tm ti tut pise....
mam pa jst en problem...u tem whistlerju....ce dam v pc mojo cnet mrezno...postane sistem dokaj nezanesljiv in počasen...tudi "zmrzne"...aja to samo v media playerju..k gledam kksn video...zdej sm pa to mrezno vn vrgu pa dela ql...to bo potrebno ocitno se zrihtat :)
mam pa jst en problem...u tem whistlerju....ce dam v pc mojo cnet mrezno...postane sistem dokaj nezanesljiv in počasen...tudi "zmrzne"...aja to samo v media playerju..k gledam kksn video...zdej sm pa to mrezno vn vrgu pa dela ql...to bo potrebno ocitno se zrihtat :)
andrej ::
uf, to pa mas ze zlo star build. probaj v beta2 in povej, ce se ti to se vedno zgodi.
A driverje uporabis kar vgrajene v XP ali katere druge?
A driverje uporabis kar vgrajene v XP ali katere druge?
Cr00k ::
jah je treba dobit....:))
hja sm dau kr une za 2k...sej dela mrezna sam k xp-ji stekajo...sej vem da bodo to urihtali...
hja sm dau kr une za 2k...sej dela mrezna sam k xp-ji stekajo...sej vem da bodo to urihtali...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows ReadyBoostOddelek: Strojna oprema | 2367 (2078) | AlienRR |
» | problem pri nabavi dodatnega RAM-aOddelek: Kaj kupiti | 1153 (1028) | aleksej2 |
» | Radeon 9000PRO do robaOddelek: Navijanje | 831 (738) | LittleDevil |
» | Plata,rami in procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3316 (2757) | C_maniak |
» | Rabim grafikuljo za dalj časa...Oddelek: Kaj kupiti | 1515 (1061) | DJ-Ayi |